.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да подходя ?

значи ето да ви опиша какво става :
    с 1 момиче се познаваме от много години.. аз съм на 15 и тя е на толкова и почва да пробужда голям интерес в мен тъй като е много красива ... та добих малко кураж след малко съвети от познати и исках номера скайпа и така почнахме да излизаме по градинките по кафетата и така нататък.. и това е от около 1 седмица и мисля, че вече нещатата влизат навътре тъй като си прекарваме много добре , но от тука идва следният проблем
    как да и предложа ... на спецялното място примерно да я поканя в нас и когато му дойде времето какво да направя ? да я целуна внезапно или да и се обясня в любов ако може давайте съвети ...

и забравих да кажа това ми е едно от първите момичета дето излизам и нямам много опит, но имам смелост да говоря демек несъм срамежлив ...
    и неискам да я загубя каквото и да ми струва моля помагайте
    немога да ви опиша колко значи това момиче за мен и неискам да се издъня

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аз бих заложила на варианта направо да я целунеш. Все пак сте излизали заедно, малко или много си е проличало, че я харесваш. А и тя за да излиза с теб има някакви симпатии.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    като се разхождате,седнете на някоя пейка,после й кажи,че е мн красива и я целуни
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Никви предложения, просто я целуни

и аз това го мислех за варянт, но натам какво ще стане ? ако ме пита какво правиш бе ? кво става тогава?

Тогава й обясняваш,че много я харесваш и че би искал да бъдеш с нея.
    Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....

друия вариант е ако още не си и предложил излизате на кафе и вечерта я изпращаш до тях целуваш я и я питаш дали иска да е с тебе

Мега фен Аватара на sasha_90
    Пишеш,че излизате на кафета,по градинки,...Някой ден,когато сте в някой парк,я целуни.Целувката според мен е по подходящия метод."Предлагането" вече е изтъркано.

и така става с мойта приятелка не съм и казвал неща от сорта на искаш ли да ходим и такива.ПРосто наши познати като на питаха ходим ли и ние казвах ме да сичко стана спонтано

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Насилствено.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото

Re: Как да подходя ?

Цитирай Първоначално написано от HandOFDooM
    значи ето да ви опиша какво става :
    с 1 момиче се познаваме от много години.. аз съм на 15 и тя е на толкова и почва да пробужда голям интерес в мен тъй като е много красива ... та добих малко кураж след малко съвети от познати и исках номера скайпа и така почнахме да излизаме по градинките по кафетата и така нататък.. и това е от около 1 седмица и мисля, че вече нещатата влизат навътре тъй като си прекарваме много добре , но от тука идва следният проблем
    как да и предложа ... на спецялното място примерно да я поканя в нас и когато му дойде времето какво да направя ? да я целуна внезапно или да и се обясня в любов ако може давайте съвети ...
    Недей да и се обесняваш в любов.То този момент с предлагането не го планирай също и целувката,то просто ще се слу4и и няма да е планирано и така ще се полу4и най-добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си