.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен
    Исках да съм с него...това е всичко и ако вдигах врява до бога...нямаше да си говоря с него след това така спокойно.

Повече от фен
    Освен това след седмица заминавам за 20 дни,а през останалото време учим в различни градове..нямаме толкова много време заедно. Не повече от месец. Ценя всеки миг с него. Обичам го и исках да сме заедно,това е цялата мистерия и доста се различава от версията за кифлите...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Освен това след седмица заминавам за 20 дни,а през останалото време учим в различни градове..нямаме толкова много време заедно. Не повече от месец. Ценя всеки миг с него. Обичам го и исках да сме заедно,това е цялата мистерия и доста се различава от версията за кифлите...
    Ами точно. Сега ти ще му се разсърдиш.
    Той няма да разбере защо и ще се сдуха.
    На теб ще ти мине.
    Ама после той ще е сърдит, за дето ти вдигаш врява на Рожденния му ден. Ти ще се вбесиш, че не те разбира...
    И губите си времето в безсмислени караници вместо още утре да сте си заедно и щастливи.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Гледайте душици батини, ако дори за секунда допуснете че света не се върти около Вас и допуснете че.. няма да получите така жадуваното одобрение от огромните ви усилия точно сега а.. примерно утре, ще разберете че авторката просто е искала да се зарадват на подаръка и. Затова споделя колко много усилия е положила и как цял ден го е гласяла, как ТЯ искала нещо си, как той не поканил НЕЯ . Което в голяма степен изглежда като желание да си получи дневната доза душевен оргазъм. А това пък ми изглежда...точно като чикията.... да ми е хубаво на мен Което ни връща към първоначалната ми идея - егоцентризъм.Да вярно че и той получава облаги и хубави емоции, обаче не те са основата на действията ти. Обясних защо.

Проблема е че той се е видял с всички ОСВЕН нея на рд-то си. Което само по себе си нищо не значи. Има още 364 дни, които можете да си ги направите специални и да сте само двамата, нали авторке? Защо точно рождения му ден е центъра, около който се върти твоята вселена?

А защо е кифла ли - щото вдига врява до бога за глупости.
    + 111111 Най-после да прочета нещо смислено в тоя форум. Евала Кифли спрете да правите от мухата слон.. Хората имат къде къде по-големи и сериозни проблеми и не вдигат толкова врява, колкото вие за всяка простотия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си