- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятели - предатели
Всичко започна преди 2 месеца когато аз и двете ми най-добри приятелки: Аля и Цвети отидохме на вън. В този ден те двете се изпокараха и аз останах посредата. Наложи се да излизам поотделно с тях. Цвети изпитваше някаква омраза към Аля. А аз си ги обичах и двете. Но те искаха да избера една от тях. но аз отказвах и отказвах. преди една седмица Цвети ми каза че ако не избера нея тя ще ме зареже и ми сподели че е плакала за мен но неможе повече. Но аз казах че немога да зарежа Аля. И тя ме заряза заради най-големите ми врагове. Тези дни тя намрази и мен. Сега плача дни и нощи. И днес като ги видях да се забавляват много се натъжих. И те ме видяха и започнаха да ме целят с джанки да ме убиждат и така нататък. Накрая взеха балони и ги напълниха с вода. Навън беше студено и май съм настинала. Докато това се случваше Цвети се смееше. Незнам какво да правя. Цялада им банда е от 10 души има и момчета а аз и Аля неможем да се спривим с тях.
Това са детски истории.Изобщо не им се впечатлявай на тези пикльовци,които незнаят даже и името да си напишат.Пфф,бахти децата.Излизай си с Аля, и хич да не ти пука.Опитвай се да отбягваш онези и такам.А тази Цвети,явно никаква приятелка не ти е била,приятелките така не постъпват.Успех.
![]()
И това наричаш приятелка?
Отцепет се от нея и не и обръщайте никакво внимание.
Щом тя те дразни дразни я и ти .. да не ти пука изобщо не се ядосвах за нея .. Явно не ти е била никаква приятелка щим постъпва така ..
Трябвало е да се опиташ да ги сдобриш.Но щом се получило така си дръж Аля.Можете да си намерите групичка, а и да не си намерите - кой е казал че 2ма човека не могат да се забавляват.Зарежи Цвети- щом е постъпила така значи не ти е била истинска фр.
На колко сте , бре ?
Изобщо недей да плачеш за нея , не виждаш ли колко ти е била приятелка..
Пълен игнор.
Мале и ако това е била "най-добра приятелка"...Нямам думи просто..
Няма смисъл да плачеш за нея,не ти е била никаква приятелка - не се занимавайте с нея..Не й обръщайте внимание..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от meganet
![]()
Не можеш да наречеш човек, който те кара да избираш между приятелите си приятел. Не се връзва със значението на думата..
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
o.0 ... wtf ... целят те с джанки о.0 ... изключително тъпа и бебешка постъпка. Да не ти пука, толкова и голяма приятелка ти е била. Очевидно не осъзнава в колко смешна ситуация попада и как се излага, като те цели с балони и джанки, смятайки, че те унижава и наранява. Толкова бързо човек не може да намрази приятелите си, имай го в предвид. Гледай да избягваш да се засичаш с нея и "Великата й компанийка" комплексирани тийнейджърчета. А ако ти кажат нещо - главата горе, все едно не ги познаваш. Отминавай ги с насмешка, те са просто умствено ощетени същества... джанки... боожеее
![]()
![]()
. Успех!!
![]()
![]()
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥
не плачи за нещо,което не плаче за теб