- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
Здравейте имам, едно проблемче .. Значи приятелят ми ме гали по клитора за да ме задоволи .. Обаче след това ме боли, нормално ли е, два дни ме боли и след това ми минава и всеки път така, нормално ли е .. Моля ви дайте ми съвет .. Ще съм ви много благодарна ..![]()
Ами не е нормално според мен. Освен , ако не си девствена или той е прекалено груб ?![]()
Мм да девствена съм, но едва ли това е проблема ... Не прави го много внимателно, а иначе то не започва веднага да ме боли, а някъде след 2 - 3 часа .. Първият път му казах и той много се притесни, сега беше втория, не искам да му казвам, защото ще му стане много гадно .. Утре вече ще ми е минало, нооо ... Не знам искам и други мнения ..![]()
Благодаря ви .. Дано да помогне .. Дано не е нещо сериозно. Благодаря отново
![]()
Абе и на мен не ми се вярва да е от това , че си девствена , ама все пак организъм. Добре тези болки само , когато те задоволява ли се получават ? Случвало ли се е поради друга причина или просто от самосебеси ?
Мен , ако питаш тази болка няма нищо общо с това , което правите , отиди на лекар най - добре , защото наистина не е на добре да те боли. Не се плаши може да не е нещо безобидно , но лекаря ще ти каже най - добре. Успех.![]()
може да ползване нещо като овлажнител , примерно - вазелин , нз ... там е много чувствително ( спазвай и добра хигиена )успех с човаркането
Хигиената ми е много добра, всъщност след като пипна каквото и да е дори и храна се мия, мия си тялото всеки ден понякога и по два пъти много съм хигиеничнаПървоначално написано от Anonimen00
![]()
Първоначално написано от Smrazqvashta
Само след задоволяването ми се случваМоже и да е от повече натискане не знам, не съм обърнала голямо внимание, защото докато го прави не ме боли и ми е приятно, но след това. Не вярвам да е груб ..
Въпреки широко разпространените шеги на сексуална тематика, вазелинът изобщо не е подходящ за лубрикант. Гъстата и лепкава ципа, която образува, само затруднява провеждането на половия акт. Тя увеличава триенето и потиска нормалната секреция на влагалищните жлези. Wikipedia За вазелина
Е щом е само тогава , значи не би трябвало да е нещо сериозно. Можеби си по - чувствителна там долу, верно пробвайте с лубрикант , както каза Виктор. Данеби да не се навлажняваш достатъчно ?
ne e normalno idi na lekar
Тя е девствена демек.... предполагам че приятеля и не я пипа по надоло където е влажно защото ще я заболи просто нека сложим точка на темата Нека пробват с лубрикант на ръката на момчето и клитора на момичетоПървоначално написано от Smrazqvashta
и да пишат резултат
Ти пък много знаеш .. Моля първо си уреди твойте проблеми и тогава говори за другите. Може и да е нормално от къде знаешПървоначално написано от bff2
.
Първоначално написано от Bukmop
Мм грешиш и по - надолу ме пипа, даже ми е казвал, че е достатъчно влажно .. нноооо .. офф не знаммм, дано ми мине следващия път ....![]()
![]()