.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

плс помогнете знаете ли кой филм е този които ви описвам?

Здрасти филма се разказва за едни деца момичета и момчета които си имат клубове и враждуват.Спомням си че момчетата се обличаха в балетни роклички за да не ги разпознаят.Мисля че клубът на момчетата се казваше клубът на женамразците.Накрая момичетата и момчетата се сприятелиха и на табелката вече пишеше клуб на женомразците приема момичетата или нещо такова.Съжалявам че описанието не е много точно но сам го гледала преди много време по Btv и вече не си го спомням много.Благодаря ви предвалително!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Алииии, помня го, момчетата се обличаха като балерини, за да влязат в къщата на друго момче и после бягаха от него. Помня също, че едно от момченцата харесваше едно момиче и бяха и на среща даже... Жалко, че само името не помня.

*Барабаен гръм моля* ииии филмът който търсите е... малките пакостници!! Сигурна съм че се казва така но в нета го няма, или не съм търсила достатъчно тенкс обаче че ми го напомнихте, много го обичах, имах го на видеокасета
    Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
    Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.

Цитирай Първоначално написано от icantdance Виж мнението
    *Барабаен гръм моля* ииии филмът който търсите е... малките пакостници!! Сигурна съм че се казва така но в нета го няма, или не съм търсила достатъчно тенкс обаче че ми го напомнихте, много го обичах, имах го на видеокасета
    не се казва така, търсих го и не е този..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Много сладък филм <33 Благодаря, че ми казахте как се казва. Гледала съм го, но името ми обягваше
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Много сладък филм <33 Благодаря, че ми казахте как се казва. Гледала съм го, но името ми обягваше
    за нищо, за нищо
    Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
    Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си