- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Цигани и турци,превземат ни отвътре навън!
това са на каракачанов тъпизмите, въпреки че има вероятност и то голяма
не знам кой е този мозък, който да дава прогноза за след 40 години. А пък и турците се изселват също и не цъфтят с бебета. Циганите в по-голямата си част са гаден паразит и при автономия не могат да оцелеят. Тук им е по-добре.
На последно място - какво ви пука? Няма нищо по-хубаво от личното щастие. Гледайте вие да сте добре.
Ами да мога да те нарека срам за България. Ще ми кажеш ли как се нарича човек, който не признава геноцид над собствения си народ? И защо да не развея българското знаме над Шипка, да не е турска територия това?
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Защото заради такива патриоти, които се крепят на 'славното минало', а не се замислят какво могат да направят за България тук и сега, сме в такова положение...
Защото турците може да са били какви ли не преди 500 години, но в момента икономиката им е в десетки пъти по-силна от нашата
Защото вместо да си седнем на задниците и да бачкаме за развитието на България, се оплакваме по форумите кой как ни е преебал.
Мани, това го казва човек с 2000 мнения в тинейджърски форув!Първоначално написано от ZipFail
![]()
От тяхната религиозна гледна точка ние сме им врагове, майна!
Европа е Християнски клуб. Турция най-малкото ни дължат доста пари, майна!
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Убийствена аргументация..дори не ми се обяснява колко си прост..
А с какво ,приятелю Зип ,трябва да ти се аргументират ?
Защо въобще трябва да се обосновава една неприязън към народ ,клал и бесил българския векове наред?
Защото били по-добре икономически ? И твоята аргументация не издържа.
Можете да си говорите каквото искате по форумите и да се правите на много разбиращи. Няма проблеми. Само да ви питам ,скъпи турчолякозащитници ,след като турското "присъствие" е било толкова приятно и хубаво ,защо хората са решили да леят кръвта си за да се ... ??пре*бат?? ,освобождавайки се.
И откъде му е хрумнало на този никому незнаен (очевидно) български писател Иван Вазов да я драска тая Епопея ?
В смисъл ,не искам да ми отговаряте. Не за друго ,а току-виж сте ме погнусили. По принцип не съм краен патриот и прочие ,ама това вашето си е чиста проба отстъпничество. И е грознооооо![]()
Деветият кръг на ада е за изменнили на държавата.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Зверства е имало навсякъде из Европа тогава и ние не сме отличавали по нищо от другите. Защо например като Крум прави черепа на Никофор на чаша е 'символ на българското надмощие', а като Василий ослепява армията на Самуил е 'зверство и варварщина' ?
И ние като сме дошли на балканския полуостров на коне за Византия сме били същите варвари като турците за нас. Защо тогава гърците не ни мразят и до днес ? Комплекси му се вика и докато не се премахнат България няма да тръгне напред.
Не отричам зверствата на турците и не ги оправдавам...само че който живее в миналото няма бъдеще, а повечето от българите сме точно така
Защото ако бяхме толкова велики наистина щяхме да сме локална сила. Турция в момента може да ни сравни със земята за 2 часа а евтиното и проиводство смазва всичко което ние произвеждаме(което е почти нищо). Вие си мразете колкото искате, но това по никакъв начин няма да допринесе за България, само дето ще помогне на Доган да вземе повече гласве на следващите избори.
Едно е да си патриот, друго е да си кон с капаци![]()
Циганите са много зле,ама против "турците" не знам какво точно имате ?
Не е важно какво е било преди,а какво е сега ... в момента циганите са вредители на България,аз знам даже,кои по точно наричате турци.. от Гоце Делчев съм тук е пълно с цигани и "турци"Съответно имам много приятели "турци" обаче трябва да ви кажа,че те не се смятат за такива,родени са си в България,не знаят къде се намира турция(образно казано,просто не са ходили и нямат причина да ходят там),не говорят турски а просто религията им е различна иначе по нищо не се различават от останалите.. БЕЛИ СА
Даже заедно се кефим на коледа,нова година,6-ти май ... Сега има си някои празници техни,ама на никого не пречат
Никога не съм разбирал всеки който нарича тези хора турци.. можеби нямате много наблюдение върху тях и си говорите ейтака,както ви скимне
![]()
Запомнете бе "ТУРЦИТЕ" (БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИТЕ) НЕ СА ЦИГАНИ !!!
Циганите са противни,крадливи,чакащи на готово всичко..
Те са нашия проблем,и то пак някои хорица си патят точно заради това,че са цигани нищо,че си живеят нормално и чисто като .. хора![]()
Аз например не харесвам циганите, защото тука половината са сутеньори, ако им направиш нещо или се изсипват 20 човека или се оплакват на кмета, че ги дискриминираш, против турците които са си баш баш вече българи (имам познат който нз дори турски), нямам нищо против, но има една част дето е адски нагла, половината идват от някакви забутани места в южна България и не могат да говорят даже български като хората. Ей такива вече са дразнещи и са за изселване обратно в Турция.
n00bs
Циганите се изсипвали по 20. Е и? Изсипете се и вие. Ние сме го правили. Овършахме на село циганската махала.
Докато в село вашите цигани са карали каруци, тука са с БМВ-та, влизал съм и в къщите им и докато някои отвън не са нищо особенно, вътре са кич.
n00bs
Първоначално написано от yakuza_
циганите са страхлива напаст между другото. 3-ма българи ако се разшетат 6 циганина седят и гледат тъпо и се чудят как да се оправдаят не бе бате не съм аз.
а вие знаете ли че няма нищо общо м/у цигани и турци
за съжаление все още има хора които не правят разлика.... на мен ми е умръзнало да споря по тая тема.. от турчин до турчин има огромна разлика както и от циганин до циганин както и от българин до българин. а и неразбирам защо наричаме турци тези мохамедани , родени в България и говорещи български език (единствено) , голяма част от които не са ходили в Турция. За мен това са българи . нищо че са с друга вяра. както има българи - като мен - за които миналото не играе голяма роля , защото ако ние сме имали възможност и ние щяхме да ги превземем, все пак така е било в цяла европа, така има и турци ( имам предвид родените в Турция ) които едва ли ако срещу тях застане българин ще го гледат , едва ли не , от високо или сякаш са нещо повече само защото са ни превзели някога , в миналото . има цигани които не крадът и не чакат на готово , работят си и си изкарват прехраната с честен труд . но и тях слагаме под общия знаменател .. това е кофти . а да не говорим колко българи има които също са кажи речи изцяло на някви помощи или не им се бачка и само мрънкат че няма пари , а не правят нищо по въпроса . така че и ние , българите не сме цвете за мирисане ;д
“Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
покварява преценката ти.”
- Орсън Скот Кард, "Империя"
Време е вече, колкото и расистко да звучи, да се създаде една база данни с всичките маймунщини на РОМИТЕ, под вид на форум. За да се държи обществото будно и да не забравя. За съжаление, нито активисти, нито форум. Само случайни блог статийки.
хората не се делят на българи, роми и турци, а на ДОБРИ и ЛОШИПървоначално написано от 7227
И кой определя дали са добри и лоши? За едни може да са добри, за други лоши. Хората се делят. Точка.Първоначално написано от nvrmind
В ЕС сме а делим хората на нации......Първоначално написано от GregoryHouse
Делят се , но помислете какво правят циганите , за да спечелят нещо и какво правят българитеПросто много мразя тези идиоти ..
П.С. Хитлер е бил прав за това Циганите на сапун !![]()
![]()
![]()
Единствено мразя цигани и турци -.-
Циганите са днешните турци в България .. Нека да умират
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!![]()
Докато не се обединим българите нищо няма да направим.Стига с БНС,стига с Кръв и Чест,стига с ЦСКА и ЛЕвски.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Защо някакъв договор, който са подписали шепа национални предатели, в изключително неизгодни условия трябва да определя дискурса на цялото общество. Разбирам поне народа да се беше произнесъл на референдум, за да може този безпочвен аргумент да стъпва на нещо...Първоначално написано от nvrmind
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)
Защото така работи демокрацията, мой човек![]()
По твоята антилогика преди 1992 (когато е създаден ЕС) не е имало никаква деморкация. Демокрация е имало още в Древна Гърция, хилядолетия преди да има Европейски съюз, така че демокрацията може да си работи и без него.Първоначално написано от ZipFail
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)