- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли не съм наред или е нормално?
Здравейте ! Незнам дали темата се повтаря или е в грешният раздел,но ако е така - съжалявам !! Та,наскоро съм забелязала,че непрекъснато като видя някое готино момче(но просто сме се разминали по улицата примерно) направо се побърквам и вкъщи ми става мн гадно,че не сме се запознали и непрекъснато е така и направо откачам,незнам какво ми става ! Наскоро се запознах с едно момче,но е мн голям за мен (всмисъл 3 год ни е разликата,но пък е висок а аз не съм иии....) и направо се побърквам , незнам дали ще се получи между нас и т.н !
Та,кажете ми нормално ли е тва със момчетата и дали с момчето което се запознах може да се получи въпреки това че е високичъкк !![]()
П.П-Малко объркано,но се надявам че сте ме разбрали !![]()
И ако раздела е объркан,кажете къде мога да я пусна плс !!!!
![]()
Значи казваш , че ако не се получи между вас , ще е защото е висок , а ти си ниска ???
Нормално е мъжът да е по - висок от жената .
![]()
![]()
+Първоначално написано от radeberger
Ти просто си се разгонила....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не,аз знам,че е нормално да е по-висок , но е доста по-високПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
с поне 10 см
![]()
Първоначално написано от crazybebe
кво ти пука... аз съм 165 приятелят ми е 196 не е проблем разликата даже е мн по-приятно![]()
Обичам те,Антонио!!!!
Един... нека го нарека бивш, беше по-висок от мен с 20 см, но никога не съм го отчитала за нещо странно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
височината не е проблем.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
благодаря ви много !!А по въпроса за това : Та,наскоро съм забелязала,че непрекъснато като видя някое готино момче(но просто сме се разминали по улицата примерно) направо се побърквам и вкъщи ми става мн гадно,че не сме се запознали и непрекъснато е така и направо откачам,незнам какво ми става
^ казаха ти го, разгонила си сеще ти мине (може би :Д). пък и, като си харесаш някого, какво те бърка да се запознаете?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^ми за мен не е нормално....(разни хора,разни идеали)![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
"Аз ли не съм наред,или е нормално ? "
По-скоро първото.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
ХАХ , може биПървоначално написано от MP
.. дано скоро ми мине
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MP
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
3 години хич не са голяма разлика.Що се отнася до височината-по-добре е мъжът да е по-висок,но и обратната не е пречка да имате връзка.
Първи въпрос:
- Просто си си разгонена..Яко те тресат хормоните![]()
Втори въпрос:
- Няма значение,че той е по-висок от теб..Даже не виждам къде е проблема в това..
А и не е важно - кой колко е висок,а да си допаднете...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Добре , че не съм единствената , която я тресат яко хормоните!![]()
А колкото до височината - това не е никаква пречка!
Не се притеснявай от това, че той е по-висок това си е нормално и не се притеснявай да се эапоэнаеш с някое момче и аэ съм такъв, но няма как трябва да се преодолява. Успех![]()
Една приятелка е 161 а гаджето и 194 ..И все пак се получава между тях ..
![]()
ла-ла-ла
Ами..запознай се, като те "гризе" толкова съвестта?![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..