.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

10 дни ..нормално ли е ?

Писах тази тема и в Раздел Секс, не знам къде точно трябва да бъде за това и тук ще я напиша. Бях на антибиотици 6 дни, от които на 4тия трябваше да ми дойде.. Пия също всеки ден таблетки Витамин Ц.. По принцип е нормално да ми закъснее 3, 4 най-много 5 дни. Днес е 10тия ден, мислите ли, че е нормално след антибиотиците и Витамин Ц-то да ми закъснява толкова? С приятела ми правим секс, но рядко и двамата сме общо взето сигурни, че няма причина да ми закъснява поради такава причина.. Моля ви, който може да ми помогне да пише, че ми се е взел акъла толкова време... също исках да попитам, информативно просто, различни стимуланти или тревата например влиаят ли на цикъла? Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Съвсем нормално е , не се притеснявай. Най - вероятно е от лекарствата , ще ти дойде.
    А относно тревата , да тя също може да се отрази по някакъв начин , ако прекаляваш с нея.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Напълно възможно е лекарствата да са причина за закъснението. Не ти пречи обаче да си направиш един тест за твое успокоение, тъй като притеснението също може да причини закъсняване.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си