.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Помощщщщщщщщщщщщщщщ

оф хора майка ми сутринта решила да ми изпере чантата и изкарала всичко. в един от джобовете бях забравила един тест за бременност с 1 черта още от преди .. ии тя извадила всичко и оставила теста най отпред .. и тва всичко сутринта .. до сега нищо не ми е казала и питала но се притеснявам ако ме пита кви обяснения да и давам .. смис не ми е много спокойно да говоря за секса с родителите ми .. нз направо седя на тръни дайте идеи кво да и кажа ако и кажа истината нз как ще реагира... но щом до сега не е казала нищо... офф знам ли вече направо ми се реве чуде се да излъжа ли или да и кажа истината.. но ако излъжа тя просто няма да ми повярва и ще стане по лошо офффф а как да и кажа пък истината ?!!? само при мисълта че знае и че ми говори супер спокойно ми става неловко и притеснено ПОМОЩ
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ако нищо не те пита и не ти говори за това,не и казвай нищо,но ако те пита,по-добре не я лъжи а и кажи истината.И при следващ път внимавай.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма защо да се притесняваш..
    Кажи й истината,все пак ти е майка..
    Няма защо да се срамуваш от нея и да я лъжеш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на zoreto
    Не бързай да се оправдаваш ти ,изчакай ако тя те попита нещо седнете и поговорете,защото ти е майка и ако тя не те разбере нямаш ,кой по-близък да го стори,НО не я лъжи в никакъв случай

Мега фен Аватара на iiordanova
    Първо се успокой!
    Ако не те попита , не и казвай нищо.
    Ако те попита и кажи истината. Като излъжеш ще стане много зле , а и какъв е смисъла да лъжеш .. и майка ти си е правила такива тестове ,и тя прави секс , ще те разбере.
    Успех и внимавай друг път! (:

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Ако нищо не те пита и не ти говори за това,не и казвай нищо,но ако те пита,по-добре не я лъжи а и кажи истината.И при следващ път внимавай.
    +1 .. Съгласна съм с теб. Просто тя ти е майка и би трябвало да те разбере,така че не се притеснявай ;p = )
    Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Няма защо да се притесняваш..
    Кажи й истината,все пак ти е майка..
    Няма защо да се срамуваш от нея и да я лъжеш..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Преди да правиш секс, не помисли ли, че може да има момент, в който ще се наложи да кажеш за даден проблем на майка ти?
    Пфу, бива ли да сте толкова зле?
    Отиваш и й казваш истината.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Naive
    Преди да правиш секс, не помисли ли, че може да има момент, в който ще се наложи да кажеш за даден проблем на майка ти?
    Пфу, бива ли да сте толкова зле?
    Отиваш и й казваш истината.
    Има родители,които не могат да приемат,че децата им правят секс дори и да са на 20 + години...
    И защото се притеснява от майка й да не прави секс ли?
    Към авторката-ако те пита,кажи и,че ти е закъсняло и е съвсем нормално да си направиш тест.Не я лъжи,няма смиъл..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Недей да я лъжеш според мен,пък и тя едва ли ще се хване..какво ще прави чужд тест за бременност в теб??
    П.П.На колко си години?
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Не се притеснявай, явно майка ти е интелигентна жена. Но щом го е оставила така, явно иска обяснение. Кажи й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си