- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да подпиша ли ?
Имам една фр която е във фреш фешън,бла бла.. направиха и няколко фотосесии-пълен боклук са,на мен не ми харесват.. сега се пробвах да вляза в сайта им,не ме учудва,не се влиза,хах.. Иначе до визаж одобряват всички,имаше един дето се занимава с всички там и после се опитва да ги прай курви..и всичко е за твоя сметка,един лев няма да изкараш.![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Aми досега бях във Вела Благоева догодина ЕГПървоначално написано от iiordanova
Познавам едно момиче и тя на около 14 години, реши, че е много прекрасна и в красотата и е бъдещето и тръгна да става моделка. Отиде в някаква агенция, май тая фреш фешън. Там и казаха, че тя си поема разходите за всичко, което ще прави. Та напазарува си момичето дрешки от илиенци, гримира се, плати 300-400 лева на някъв фотограф за фотосесия и до там. Не знам какво е станало след това, но вече не се занимава доколкото знам.
Момиче от моя випуск още от осми клас беше във Визаш и уж имаше "голямо бъдеще" Спря да идва на училище и развитието при нея беше, че когато ние бяхме 11 клас тя вече имаше дете и беше женена...И сега нито модел, нито образование - домакиня.
Дъщерята на колежка на майка ми, която вече е над 25 годишна едно време си имаше вземане-даване с Визаж. Това си и беше станало работата, да ходеше по ревюта, но беше крайно недоволна. По нейни думи повече от 30 лева за ревю не се дават в България, каквото и да е то. Колежките и, които са по-известни знаете как са постигнали тази известност - като любовница на някой известен, или с някоя гола фотосесия, участие в риалити... Това е положението у нас.
Имам още месец да помисля пък ще видим какво ще стане.Все пак смятам да отида и да питам нещата ,който не са ми ясни ,а ако не остана доволна от техните отговори просто няма да подписвам.![]()