.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Бокс

Мега фен Аватара на Chacho

Бокс

Мисля да се записвам на бокс (не кикбокс), та си търся зала някъде около студентски град. Кажете ако знаете за такава и какви са ви впечатленията, ако имате такива.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Таекуондото го отказа а

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    тва са софия ли става въпрос?

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    http://rondia.hit.bg/ Тва е на дианабад разпитай
    Този който не пада, не се изправя.

@vasetoo Таекуондото съм му ударил пауза засега, искам да поразнообразя :>

@NqmamName Да, за София става на въпрос.

@smeshnik Чух, че този клуб в Дианабад са го затворили и там нямало вече бокс. Иначе там е много удобно като място.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    последния път като бях на състезанието забелязах някви момчета от софия,който бяха доста добре и чух,че тяхния клуб бил един от най-добрите в София,но не знам къде е и как се казва,ако искаш мога да питам моя треньор,защото той разговаря с тях

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    от личен опит мога да ти препоръчам клуб Вип Ринг. Тренировките се провеждат в боксовата зала на бул. проф. Цветан Лазаров, ЦСКА 4-ти километър Тренирах муай тай там и съм много доволен, а до колкото знам треньора по муай тай е и по бокс. Ако имаш интерес мога да ти метна скайп, за да разпиташ
    Този който не пада, не се изправя.

Хмм, аз си харесах няква зала Winner (която май е близо до тази на ЦСКА). Така или иначе като сега на есен като се преместя в София ще пообиколя. Просто исках малко информация да събера предварително. Мерси за отговорите

отивай на ЦСКА 4ти километър!

Цитирай Първоначално написано от sladkosbatko
    отивай на ЦСКА 4ти километър!
    Левскар по душа в клуб ЦСКА по смъртно няма да стъпи

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Голям фен
    Град
    софия
    В Winner е добре.

vaseto , нещо иронизираш таекуон-до ли?

Аз май събрах информацията, която ми е нужна. Ще видя кога ще имам лекции и ще преценя в кой клуб ще ходя. Мерси на всички, които отговориха, темата може да се заключи.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Хмм, аз си харесах няква зала Winner (която май е близо до тази на ЦСКА). Така или иначе като сега на есен като се преместя в София ще пообиколя. Просто исках малко информация да събера предварително. Мерси за отговорите
    Уинър и ЦСКА са през една сграда (ЦСКАто е в зала БОКС, а УИНЪР в зала Дескрим - между тях е сградата на стрелбището).
    Треньор на ЦСКА е Михаил Таков. Изкарал е не един и двама шампиони от залата. За бокса на ЦСКА трябва да видиш хубаво графика, защото там тренират и боксовите паралелки от спортното училище. В същата зала има още Киокушинкай и Тай Бокс
    Треньори в УИНЪР са Венци и Галя. Галя е световна шампионка за професионалисти. Клубът е хубав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си