.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Акне ;xxxxxxxxxx

Как да се отърва от гадното акне .. от 5ти клас го търпя Вие как се справяте? Като гредам някой даже въобще нямат .. Какво правите бе хора.. Не знам колкo мазила,спиртове и буклуци съм си мазала.. само пари на вятъра..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Времето лекува!
    И не пускай по 2 теми,ако обичаш!!!

ПС:Малко по-надолу има пак тема за акнето.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на ameli
    Изтрий си другата тема.

Като за начало можеш да посетиш дерматолог, койтo да ти изпише подходяща козметика. Пубертет се нарича. Някои влизат по-късно от други и затова нямат. Като излезеш от него и ти няма да имаш. Въпрос на време..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

пфф изтрих я преди 10 мин сигурно .. 2ва пъти натистах "прати" и ся сяко мнение ще е свързано с т'ва ли?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Много хора го лекуват с урина. Сериозен съм.

Град
    [На Метри От Земята]
    Акне аут казват, че помага
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Ъ, ама урината е изхвърлени от тялото ненужни вещества. Как ще си тури 'боклук' на лицето си
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на Ankh
    Вместо да висиш по-форуми и да искаш съвети, отивай на дерматолог!
    Това, че на някой, даден продукт му се е отразил добре и му е помогнал, не е гаранция, че и при теб ще има същият ефект.
    Ами ако развиеш няква алергия и стане още по-зле?!
    Дерматолог!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Ъ, ама урината е изхвърлени от тялото ненужни вещества. Как ще си тури 'боклук' на лицето си
    При човека 95% от урината се състои от вода. Съдържа и редица органични и неорганични вещества както следва:

Органични съединения
    * Карбамид (20 - 35 g.)
    * Кетонови тела (< 3 g.)
    * Аминокиселини (1 - 3 g.)
    * Креатинин (1 - 1,5 g.)
    * Пикочна киселина (0,3 - 2 g.)
    * Глюкоза (< 0,16 g.)
    * Белтъци (< 0,15 g.)
    * Хипурова киселина (0,15 g.)
    * Креатин (0,05 - 0,1 g.)

Неорганични съединения

* Катиони (K+, Na+, Ca2+, Mg2+, NH4+,)
    * Аниони (Cl-, SO42-, НРО42-)
    * Други йони (в малки количества)
    източник: уикипедия

може ли някой да посочи боклуците?
    ПС:ако не друго то е 100% стерилна.

ПС2: ameli изобщо не целя да се заяждам,просто питам и искам да разбера малко повече.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Вместо да висиш по-форуми и да искаш съвети, отивай на дерматолог!
    Това, че на някой, даден продукт му се е отразил добре и му е помогнал, не е гаранция, че и при теб ще има същият ефект.
    Ами ако развиеш няква алергия и стане още по-зле?!
    Дерматолог!!!
    Абе то не е гаранция,че и дерматолога ще ти помогне.Но е по-добър вариант отколкото сама да се лекуваш без да знаеш първоизточника на проблема.Може да са хормонални,може да е наследствено,може да са стафилококи...

И аз не се заяждам, просто си мислех, че като приемеш някаква течност организма си извлича полезните вещества и останалите ги изхвърля. А и едва ли авторката ще се усмели да си я сложи на лицето То и аз не бих де. Все пак - каква е рецептата? И наистина ли помага?

Град
    И аз не се заяждам, просто си мислех, че като приемеш някаква течност организма си извлича полезните вещества и останалите ги изхвърля. А и едва ли авторката ще се усмели да си я сложи на лицето То и аз не бих де. Все пак - каква е рецептата? И наистина ли помага?
    Ааа не знам...и аз такова нещо не си слагам,където и да е.Ако ще и злато да има вътре-НЕЕЕЕЕ

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Ааа не знам...и аз такова нещо не си слагам,където и да е.Ако ще и злато да има вътре-НЕЕЕЕЕ
    Е сега, ако имаше злато щях да размисля, може би И авторке - иди при личния да ти даде направление за изследване или дерматолог.

Образовай се преди да говориш

Някои хора даже си я пият. Всичко това го бях гледал в някакъв филм на тая тема

Рецепта няма. Пикаеш в чашка, топваш памуче и си я мажеш на лицето.
    Ако имах акне лично аз непременно бих го изпробвал няколко пъти преди да тръгна да давам луди пари за козметика.
    Не мисля, че губиш нещо. И урината е 101% стерилна. Не е мръсна и нямаш причина да те е гнус
    Бих го пробвал, ако ми се наложи. Имам хубава кожа, слава богу..

мерси на всички .. и при дерматолог ходих изписа ми хапчета..честно казано не знаех че има хапчета за пъпки ;dd но пих ги и нищо .. Апък за урината наистина помага при изгаряния,инфекции апък и от баба ми съм чувала че едно врeме се лекували с урина : ))

Мда, навремето лекуваха ухапано от комар/пчела и имаше ефект. Авторке, ако искаш го пробвай и сподели резултата с нас

Град
    Ямбол
    От тея мазила няма ефект Те сами ще изчезнат с времето можеш само да почистваш редовно лецето си ..аз със топла вода за да се отворят порите и после с силициев спирт се мажа : ))
    Продавам гердани,гривни,обеци http://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400

Цитирай Първоначално написано от ch0c0latee7
    От тея мазила няма ефект Те сами ще изчезнат с времето можеш само да почистваш редовно лецето си ..аз със топла вода за да се отворят порите и после с силициев спирт се мажа : ))
    Това далеч не е най-добрия начин

бързо ти4ай до аптеката! - Далацин Т !! няма по -добро и акне аут

Град
    Пловдив :)))))
    Наистина Делацина много помага,ама на мен ми казаха че трябва да се комбинира с някакав друг хидратиращ продукт,щото много исушава (аз лично ползвам на др.Тайс,май така се казваше) Ама ако е много зле на козметик в София,там са най-добри !

Имам акне от 4-ти клас (сега съм на 17), ползвала съм какви ли не мазила, ходила съм и по дерматолози - ефектът беше почти нулев. Единственото нещо, което що-годе ми помага, се казва Скинорен, за почистване на кожата най-добре ми действа едно от серията на Avon, името му е Clearskin. Сега, от известно време, акнето ми май взема да се поизчиства (пу, да не ми е уруки!), надявам се след някоя друга година да изчезне напълно. Общо взето Божа работа, приемаш го и това е.

аз имам акне от 4-5 клас някъде 2-3 клас ве4е по4вах да имам по някоя др пъпка на лицето .. сега съм за 8 и най после открих лек казва се zineryt ... принципно ти трябва рецепта ама майка ми го е взела без тъй като в аптеката са й познати за 2 седмици г/д драсти4но ми се из4исти лицето :Х препоръчвали са ми го приятели и на вси4ки ползвали го до сега им е влияло ползотворно :P

Братовчетка ми имаше много пъпки, сега си поръчва от чуждбина Biactol Ultra на Clearsil. Наистина й помага. Лицето й не се е изчистило напълно, но наистина много добре и действа.. и като си сложи пудра въобще не се вижда. /пудра не е хубаво да се слага, защо запушва порите/
    Също знам, че е хубаво да пиеш много вода.
    Казвали са ми също лавалундов спирт със сода май.. нещо такова. /съжалявам, не си спомням, но ако потърсиш може да намериш точно какво е../
    И бирена мая. Продават в аптеките и е пригодена за пиене. Не е особено приятна на вкус, но са ми казвали че помага.

Също има и специални сапуни. Хубаво е да си миеш лицето редовно и със сапун. Например антибактериален сапун е подходящ, глицеринов, сапун с лайка..

То с установяване на хормоналните промени се успокояват пъпките. Важно е в този момент да не се пипат много, за да не се инфектират. Така остават белези като от шарка.
    П.П= Тези последните не съм ги пробвала, но са ми казвали че действат. Надявам се да съм помогнала.

Супер фен
    1. Има много такива теми.
    2. Акне Аут, Зинерит, Витасин, Крем "Здраве'' ииии много още. Иди в някоя аптека и питай - има много видове мазила

Цитирай Първоначално написано от idioticallystupid_

Също има и специални сапуни. Хубаво е да си миеш лицето редовно и със сапун. Например антибактериален сапун е подходящ, глицеринов, сапун с лайка..

.
    не е препоръчително да се мие със сапун, защото изсушава кожата.
    Моят съвет е движи се, спортувай, все пак мръсотията трябва да излезе нанякъде. Или пък си вземи нещо за причистване на кръвта, също действа.
    tell me what i wanna hear . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си