- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАРА МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ГРОЗНА И КЛЬОЩАВА
Здравеите приятели,
с приятеля ми сме заедно вече почти 2 седмици. Преди около седмица почна да ми казва че съм била кльощава и трябвало да налея, като бяхме на море забелязах как показва на приятеля си 2 мацки които минаваха покраи нас. Преди ми харесваше да съм до него, а сега като съм до него се чувствам грозна и кльощава. Преди около седмица тежах 47кг, снощи се претеглих- 54кг висока съм 1.64 имам коремче, започнаха да ми умаляват дрехите, тои продължава да ми казва че съм кльощава. НЕ ГО РЕВНУВАМ просто чувствам се като грозното патенце когато съм с него. Страх ме е че ако го зарежа и тръгна с друг след време отново може да ми се случи това. Даите ми съвет как да постъпя. Случвало ли ви се нещо подобно? ПОМАГАИТЕ
Поне да беше преписала темата,а не да я копираш със същите правописни грешки![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Според мен той не те заслужава..А и щом не ти е приятно до него,има ли смисъл да се тормозиш излишно..Зарежи го..
И не си внушавай това,че може отново да ти се случи..Без да опиташ,няма как да разбереш..
Горе главата и продължавай смело напред
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мислих че няма да има човек който да не схване базика, ама сигурно ^ не е чел(а) предната тема![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
![]()
много забавно...
Друга работа нямаш ли си?Да беше написала нещо по-различно....
На някой май му е скучно ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Нямаше ли няква тема „КАРА МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ГРОЗНА И ДЕБЕЛА“![]()