.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как да приема всичко това ..?

Всичко започна защото той харесваше най добрата ми приятелна а аз гаджето ѝ .. но и той не ми беше безразличен .. след известно време чат .. смс какво ли не започнах да го харесвам и забравих гаджето на най добрата ми приятелка .. една вечер ме попита дали го хар аз си признах .. той ми каза че не съм му безразлична и ми предложи аз приех и всичко започна .. ходехме 1 месец но накрая каза че нямаме бъдеще и скъсахме .. 1 седмица по късно ми каза че е бил голям глупак за да ме зареже и аз му повярвах и сичко започна отначало .. ходех на хип хоп танци а той и групичката която излизаме идваха да ни гледат (мен и мойте приятелки). Както ме гледаше аз се разтапях .. края на Януари пак скъсахме. На рожденния му ден той се зарибяваше с една приятелка но аз знаех че го правеше за да се дразня .. една приятелка помогна и пак тръгнагме .. и винаги такива случки около 5 пъти. и всяка раздяла я понасях страшно зле .. сълзи дори стигнах и до рязане. Но той не го оценяваше .. беше към 8 часа и той ме изпрати аз го целунах и се прибрах. И след 10 минути ми звъни и ми казва че късаме. Затворих и му написах: Мислех си че си ме обичал но явно съм грешала .. той ме търсеше но аз си изключих телефона. Той звъннал на негов приятел да се обади на майка ми и да каже да си включа телефона. Най накрая го включих и той ми каза да изляза пред нас .. излязох той плачеше и ми каза че мн ме обича и че съм всичко за него .. аз се ядосах и му казах че не см го очаквала от него и това е краят .. той си тръгна и отишъл при наи добрата ми приятелка и и предложил и тя приела. Аз си плаках, плаках на др ден тръгнах с най добрия му приятел .. на него му стана гадно и бях излязла аз гаджето ми и той .. гаджето ми се прибра а аз останах само с него и си говорихме и след това се с1брахме около 10 човека а аз се прибрах .. и едно момиче си беше забравило телефона в мен и дойде заедно с него и той ми предложи и аз глупачката приех .. от тогава вс се оправи за известно време .. април се скарахме и скъсахме запоследно .. на един купон беше припаднал а аз плаках като за световно .. скарахме се с приятелите и се разделихме на 2 групи той остана с мен и внезапно започнахме да се държим като гаджета той ми каза че ме обича и го доказа но пак направих грешка и прецаках всичко .. и вчера ми каза че няма смис .. аз се разревах и до сега си мисля само за него а аз за него съм само изтория ..

Какво да направя да го оставя или да докажа че е всичко за мен моля ви помогнете ми .. : )) мерси предварително ..
    Aз мisLя чe lюbovta e iзмaмa ..

хОди се режи пак.

вие на по 12 ли сте, бе?

Леле. Е какво очакваш да ти кажем ? Та вие нямате никакво бъдеще .. Лично мнение

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Е не със всеки изминал ден,все повече се наглеждам на простотия...

Ебати сапуна Мило момиченце, от все сърце ще ти предложа да си намериш някой свестен момък, който няма да ти припада, да те реже 10 мин след лека нощ, да ти говори колко много те "обича" и там тем подобните простотии...

П.С. Няма смисъл...
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Момиче,след толкова много скъсания - не разбра ли,че той просто си играе с теб..Казва,че те обича,целува те и след 10 минути ти пише смс,че късате..И това се повтаря така няколко пъти..
    Въобще не осъзнаваш ли,че той няма никакви чувства към теб или поне аз така мисля..

И според мен няма смисъл да му доказваш,че е "всичко за теб"..

Намери си някакво свестно момче..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Мисля , че като пораснете малко , ще сте по - наясно какво искате и двамата.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Леле егати филма просто , тъкмо си мислех че съм прочел всички простотии и ето още една ... no comment

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Момиче,след толкова много скъсания - не разбра ли,че той просто си играе с теб..Казва,че те обича,целува те и след 10 минути ти пише смс,че късате..И това се повтаря така няколко пъти..
    Въобще не осъзнаваш ли,че той няма никакви чувства към теб или поне аз така мисля..

Съглна съм с теб!! Просто го остави и повече не се занимавай с него!!
    Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !

Не става само с ядене,трябва и акъл.....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз му изгубих връзката Кой с кого,къде,кога не можах да запомня хахахах ужас ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Аз му изгубих връзката Кой с кого,къде,кога не можах да запомня хахахах ужас ..
    То при толкова писане..... ко да се прави... ХД
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

"Всичко започна защото той харесваше най добрата ми приятелна а аз гаджето ѝ .. но и той не ми беше безразличен .. след известно време чат .. смс какво ли не започнах да го харесвам и забравих гаджето на най добрата ми приятелка" ;дд Нещо никаква логика не виждам ...

The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Поне можеш да станеш богата. Напиши историята си на някое Южно Американско, филмово студио, за да я филмират.

Когато не стане веднъж - пробваш другаде. Когато ти направи гаден номер -игнорирай го, а не падай на нивото му.

Остави го ... зависи каква грешка си направила все пак, но сама си отговори, мислиш ли, че имате бъдеще с този човек ?
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

кхъм...той си ходи и с други момичета,живее си животеца и когато стане напечено и вече си няма играчка тичка при теб да му избършеш сълзичките (нещо като мамче,ама не точно щото вие пък и се натискате).
    ....и после обществото не било болно.

не съвет,а ппросто изречения,приемай ги както искаш.

незнам с какви хора или 'човеци' общувате,но като чета ми идва да ги изтребя...
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Мисля , че като пораснете малко , ще сте по - наясно какво искате и двамата.
    Съгласна

Мега фен
    да ви имам и приятелите, и приятелствата, и гаджетата. харесвала гаджето на най- добрата си приятелка, която после тръгнала с твоя, а ти пък с най- добрия му приятел... изглеждаш ми супер ограничена, заедно с всички от компанийката ви. би ми било интересно да прекарам известно време с вас.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Късали сте и сте се събирали 1000 пъти и кой все виновен? Той! Очевидно нещо не е както трябва в цялата работа. Тоя момък те разиграва. Намери си някой свестен дето ще му пука за тебе, а не "Ми сега те харесвам", "днеска вече не те харесвам", "ама пак те харесвам", "ама не, не те харесвам". Някой, който няма да ти причинява толкова болка, че да се режеш. Тряа да продължиш напред и да не се оставяш да те разиграват.

Ами, вземете се разберете дали ще ходите или няма да ходите. Иди при него и му кажи да решава дали иска да ходите и дали има симпатии към теб или не..Ако каже не-не, голяма работа! Ако каже да, имай впредвид, че при следващото "Късаме" просто ей така подхвърлено, ще трябва да сложиш окончателен край на цялата сапунка, иначе ще изглеждаш като отчаяна, влюбена, загубена и неспособна да изпълни заканите си, а той ще се кефи, че може да късате и тръгвате когато поиска той и ти винаги ще ходиш след него, каквито и глупости да върши. Успех.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Спри тази игра на събиране и късане.Глупаво и смешно е.Играе си с теб-толкова е очевидно....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и двамата сте много зле просто,също и кви приятелки имаш бе,да тръгнат с момчето,което обичаш,вашата връзка няма бъдеще
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Явно нямате бъдеще эаедно, ще си намериш по-добър и по-сериоэен човек эа теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си