- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- въпрос относно кола маска
Здравейте![]()
Записах си час за кола маска на триъгълника при козметик за утре . Казвали са ми , че известно време след колата маска , кожата е зачервена . Както разбирате , аз не съм ходила преди на кола маска .
Проблемът ми е , че в неделя отивам на море . До тогава зачервяването ще е преминало ли ?
П.П : да отговарят хора , които са ходили на кола маска и знаят от личен опит , колко време е нужно за да се възстанови кожата
Memento mei, memini tui!
Аз сама си правя кола маска и ковата ми се възстановява за около 10-12 часа, но за тези часове се възстановява на 100%.Дори и да не ти за възстанови, мисля, че няма да имаш проблем да си идеш и на плав.Все пак ти не излагаш мястото на слънце, то ти е под гащичките и до някъде е защитено![]()
Спокойно за 1 ден макс ще е добре![]()
Просто аз
При мен минава за 2 дни някъде,но кожата ми е доста чувствителна.Това оказва влияние върху времето,което е нужно,за да се успокои кожата![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
За 4 дни със сигурност ще е минало.ПЪк ако имаш още черввено на 2 ден - намажи се вечерта с крем здраве,до сутринта няма да има нищо.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Благодаря на всички за бързите отговори![]()
Memento mei, memini tui!
На следващия ден няма да е червена, но си зависи и колко е чувствителна кожата ти.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥