- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се облека, какво да направя?
Моля да затворите темата .Hяма да се получи нищо тя , си има приятел от 1 година....
Напиши и тайно бележки с мили неща,тя би трябвало да реагира много добре , да се зарадва ... все пак ти трябва да наблюдаваш промяната в настроенията и !!Щом мислиш че е "надувка" опитай с този начин,мисля че всяко момиче би се зарадвало на 1 2 мили думи тайно казани !Нека да се изкажат и другите колеги .
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами бъди себе си, давай и энаци эапоэнаите се и действай![]()
Питай я искате ли да поплувате заедно, ако се съгласи според мен басейна ще бъде романтична обстановка за зарибявки![]()
Невярвам да е много романтично да поплюваме в басейн с 200 човека в него , защото само на състезание я засичам в момента.Трябва да се запознаем пък тогава вече мога да я каня в страничния басейн![]()
нямам какво да добавя.
просто бъди мил когато я заговаряш и не се прави на гъзар(това дразни).
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Та ти ще я видиш чак ноевмри или поне така казваш.Още от сега ли се подготвяш ?
И все пак, бъди себе си, но се опитай да изглебдаш малко по самоуверен.
Само не се прави на интересен,това е отблъскващо.По скоро бъди себе си.
Забележи как се облича - така ще разбереш стилът й и цялата й личност . Иначе попитай приятелите ти за нея, знаеш ли поне къде живее? Върти се около мястото й, скоро я заговори .
Имам и skypa.Мисля да я попитам какво харесва и какво обича да прави , но не и да и казвам че я харесвам и тъна нататък , защото мисля че така няма да съм и интересен по-добре първо да стане приятели и после да видим как ще тръгнат нещата~~ вие как мислите ~**,..~?
моля те,само НЕ СЕ НАПЕРЧВАЙ,ей богу![]()
глупостта около мен ме уморява
НЕ я питай какво харесва. Започни с най-нормални неща : хей, аз съм .... как си, какво правиш, как вървят тренировките, ще ходиш ли на моренце ... ако има фейсбук може да я добавишПървоначално написано от InsertDumbNickHere
![]()
Love is everything!
Последния коментар благодаря : ) направих вcичко и сега накъде .Aз нямам facebook щото смятам , че е глупост ( поне за мен ). Сега накъде? какво да правя : )~.,.~`
Писахте ли си по скайп, как се развиха нещата? Ако сте си писали, трябва да поддържаш темата жива . Питай я къде учи, в апартамент ли живее, има ли домашен любимец....![]()
![]()
Love is everything!
Hяма да се получи нищо тя , си има приятел от 1 година....
Тя ли ти го каза, ти ли я попита ?
Love is everything!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!