.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Харесвам едно момче, но ....

Здравейте, тук сам за да ми помогнете харесвам едно момче, виждали сме се само веднъж но почти всеки ден разговаряме по скъпе около 2 часа и вече сме се опознали много добре моята приятелка го познава добре и го е питала дали ме харесва, а той и е отговорил че съм мнг печена ;д .. От което следва, че не зная как да разтълкувам дъмите my! А аз много го харесвам имаме много общо ... и вообще мисля че ще си допаднеме като двойка, спира ме това че не зная какво точно изпитва към мен и това че сме далеч един от друг. Въпреки че дръгата година идва да учи в моя град, което много ме радва

Моля ви да ми кажете как да постъпя и ако може някоии трикове за да му покажа че го харесвам

Мерси предварително!
    )

Punisherrr

Поговори с него, не чакай някой друг да го направи вместо теб.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

да но не зная какво да му кажа

Град
    Русе
    Знам, че ще ти е трудно да му кажеш, дори когато си пишете..
    Ама знаеш ли колко хубаво ще се получи, щом идва към твоя град другата година.
    Може да му предложиш, нищо че само си пишете.. да играете на процент, истина, кофа..
    И ще се отпуснеш, ще питаш по-закачливи въпроси.. Ама щом е казал на приятелката ти, че си пекана, смятай че те харесва..

Преодолей срама и страха, които са се стаили вътре в теб и поговори с него на тази тема.Не чакай никой да ти помага във връзка с това.Бъди готова да се оправиш сама.Все пак, ако стане нещо с този човек и взаимоотношенията ви се развият в насока "връзка", няма как да очакваш от някого нещо, освен от момчето до теб.Така че действай сама.Това е моят съвет.

.

срама лесно ще ми мине но не зная как да флиртувам с него и то по скайп

Дръж се така, както мислиш, че би следвало и би било редно.Абстрахирай се от това дали има вероятност да изглеждаш глупаво, просто бъди готова на всичко, за да си с човека, когото искаш.Прояви увереност и борбеност.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

МнениеПуснато на: Сря Юли 28, 2010 10:06 pm Заглавие:
    Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

съжалявам нова съм

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не разкривай толкова бързо какво чувстваш,за да не избяга твърде бързо.Имай търпение.Според мен,щом е казал,че си печена,може би те харесва.

запитване

Няма да бързам, но как да му намекна ?

Re: Харесвам едно момче, но ....

Цитирай Първоначално написано от ivelin4eto1
    [b][b]Здравейте, тук сам за да ми помогнете харесвам едно момче, виждали сме се само веднъж но почти всеки ден разговаряме по скъпе около 2 часа и вече сме се опознали много добре
    имате голямо бъдеще заедно,бях скептичен,но щом сте си писали по скъпе около 2 ЧАСА и сте се ОПОЗНАЛИ МНОГО ДОБРЕ тогава..ДАВАЙ,МОМИЧЕ! :/
    глупостта около мен ме уморява

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Има една тъничка граница между приятелство и още нещо . Може би с прекаленото опознаване ти си се обрекла за приятелство с това момиче завинаги . Както и да е , доста съм скептична .
    Love is everything!

влюбен е в приятелката ти и й е казал, че си печена, за да не я обиди. сори...
    //гадая (както всички тук) и все пак - това е скайп, дишай

Град
    Варна
    Щом не знаеш как да му разтълкуваш думите и какво да му кажеш май не си толкова печена

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    вижте се и стига с тоя скайп,а печена,значи,че си готина за приятелка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Vain
    Поговори с него, не чакай някой друг да го направи вместо теб.
    мисля че това е правилният отговор

Град
    in the reality : )
    Аз пък мисля, че не можеш да тълкуваш обективно думите му, защото все пак е нормално да каже, че си печена пред приятелката ти. Ти обиждаш ли приятелите на твоите познати? Трай си докато не дойде в града ти.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

когато момичетата имат тоя проблем се решава по-лесно просто му покажи че го харесваш излизай с него и прекарвай повечето си време с него и му прави някой намеци и ще види че ще ти го каже

мерси

Благодаря ви много схванах какво да правя оттук нататък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си