- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче, но ....
Здравейте, тук сам за да ми помогнетехаресвам едно момче, виждали сме се само веднъж но почти всеки ден разговаряме по скъпе около 2 часа и вече сме се опознали много добре
моята приятелка го познава добре и го е питала дали ме харесва, а той и е отговорил че съм мнг печена ;д .. От което следва, че не зная как да разтълкувам дъмите my! А аз много го харесвам имаме много общо ... и вообще мисля че ще си допаднеме като двойка, спира ме това че не зная какво точно изпитва към мен и това че сме далеч един от друг. Въпреки че дръгата година идва да учи в моя град, което много ме радва
Моля ви да ми кажете как да постъпя и ако може някоии трикове за да му покажа че го харесвам![]()
Мерси предварително!
)
![]()
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
да но не зная какво да му кажа
Може да му предложиш, нищо че само си пишете.. да играете на процент, истина, кофа..![]()
И ще се отпуснеш, ще питаш по-закачливи въпроси.. Ама щом е казал на приятелката ти, че си пекана, смятай че те харесва..![]()
Преодолей срама и страха, които са се стаили вътре в теб и поговори с него на тази тема.Не чакай никой да ти помага във връзка с това.Бъди готова да се оправиш сама.Все пак, ако стане нещо с този човек и взаимоотношенията ви се развият в насока "връзка", няма как да очакваш от някого нещо, освен от момчето до теб.Така че действай сама.Това е моят съвет.![]()
срама лесно ще ми минено не зная как да флиртувам с него и то по скайп
Дръж се така, както мислиш, че би следвало и би било редно.Абстрахирай се от това дали има вероятност да изглеждаш глупаво, просто бъди готова на всичко, за да си с човека, когото искаш.Прояви увереност и борбеност.![]()
Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
МнениеПуснато на: Сря Юли 28, 2010 10:06 pm Заглавие:
Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
съжалявам нова съм![]()
Не разкривай толкова бързо какво чувстваш,за да не избяга твърде бързо.Имай търпение.Според мен,щом е казал,че си печена,може би те харесва.
Няма да бързам, но как да му намекна ?
имате голямо бъдеще заедно,бях скептичен,но щом сте си писали по скъпе около 2 ЧАСА и сте се ОПОЗНАЛИ МНОГО ДОБРЕ тогава..ДАВАЙ,МОМИЧЕ! :/Първоначално написано от ivelin4eto1
глупостта около мен ме уморява
Има една тъничка граница между приятелство и още нещо . Може би с прекаленото опознаване ти си се обрекла за приятелство с това момиче завинаги . Както и да е , доста съм скептична .![]()
![]()
Love is everything!
влюбен е в приятелката ти и й е казал, че си печена, за да не я обиди. сори...
//гадая (както всички тук) и все пак - това е скайп, дишай
Щом не знаеш как да му разтълкуваш думите и какво да му кажеш май не си толкова печена![]()
вижте се и стига с тоя скайп,а печена,значи,че си готина за приятелка
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз пък мисля, че не можеш да тълкуваш обективно думите му, защото все пак е нормално да каже, че си печена пред приятелката ти. Ти обиждаш ли приятелите на твоите познати? Трай си докато не дойде в града ти.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Благодаря ви много схванах какво да правя оттук нататък![]()