.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Не е същото..

С бившия ми се разделихме преди около месец.. Преживях го много трудно (дори все още имам доста силни чувства към него) .. Точно след като скъсахме се появи друго момче, което супер много харесвам, но не мога да се влюбя в него .. въобще няма тръпка .. не е както с бившия .. Все едно нещо ме спира да имам същите чувства към него, каквито имах към предишния .. и не мога да разбера защо се получава така ..
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Не е същото..

Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
    С бившия ми се разделихме преди около месец.. Преживях го много трудно (дори все още имам доста силни чувства към него) .. Точно след като скъсахме се появи друго момче, което супер много харесвам, но не мога да се влюбя в него .. въобще няма тръпка .. не е както с бившия .. Все едно нещо ме спира да имам същите чувства към него, каквито имах към предишния .. и не мога да разбера защо се получава така ..

Опитваш се да видиш бившия си в това момче,и така ти е още по-трудно,съвета ми е ... не се обвързвай за момента с друго момче щом имаш чувства към бившия ти ... защото така ще ти е още по-трудно...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Получава се така,защото прекалено много бързаш със започването на нова връзка.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Re: Не е същото..

Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
    .. и не мога да разбера защо се получава така ..
    Ами не бързай да се обвързваш с 'новото' момче. изчакай да поотминат 'чувствата' към бившия.ще е скоро,споко!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Почини си малко,остани сама.

ами ако все още имаш силни чувства към предишния естествено че ще ти е трудно с новия.
    За да можеш да обикнеш някои отново ще трябва да се убедиш сама себе си че предишния наистина не е бил подходящ за теб и че няма за какво да съжаляваш (ако наистина е така резбира се). също така- обикновено времето помага да си изясниш тия неща, но може да са необходими 2-3 месеца... зависи наи-вече от теб
    основното е да си изградиш завършек на старата връзка- да си изясниш всичко за да освободиш съзнанието и сърцето си от съмненията.
    успех!
    Всеки човек умира, не всеки истински живее.

Град
    somewhere over the rainbow
    Не се насилвай да се влюбваш в него. Харесваш го, приятно ви е заедно.Аз не виждам проблем, освен ако той не те притиска.
    От друга страна... Ако си сигурна, че връзката ви с новото момче не е това ,което трябва да бъде- най добре ще е да си дадеш малко почивка откъм момчета.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз преди време бях в същата ситуация. Така се получава, защото все още имаш чувства към бившия ти и ти се струва някак нереално да бъдеш с някой друг. Малко или много, дори и несъзнателно, търсиш бившия в новото момче. Ще те посъветвам същото, което ти казаха вече - не бързай да се обвързваш толкова скоро след раздялата. Изчакай малко да утихнат чувствата към бившия и след това се хващай с нов
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Опитвай се да не мислиш эа бившия и всичко ще се нареди

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Както ти казаха по-горе "Опитваш се да видиш бившия си в това момче,и така ти е още по-трудно" - наистина не се прибързвай да започнеш нова връзка..Дай си малко почивка и нека малко чувствата ти да "поутихнат"..Не мисли толкова за бившия си и не прибързвай да започнеш нова връзка..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не се опитвай да одавиш мъката по бившия си в нова връзка.АБсолютно грешно е.А и нищо не се получава, понеже ти се опитваш да видиш в новото момче именно стария си приятел.Сравняваш ги, той е като образец за идеал.Глупаво е.Първо преудолей мъката и тогава се хвърли в нова връзка.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не мога да разбера за къде бързаш.Минал е едва 1 месец.Нормално е да се чувстваш така.

ами остани сама .. изясни се със самата себе си
    ако имаш чувства към бившия и започнеш нова връзка въпреки това ше се объркаш страшно много .. и вече няма да знаеш какво към кой изпитваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си