- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кога е най добре да се тренира?
Kога е най добре да се тренира? Сутрин/Обед/Вечер? Преди/След хранене?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
следобяд към 3-4 .За хранене по-лесно се тренира ако имаш 1 час от последното ядене иначе е тежко! Иначе не пречи както и да е!Зависи ан теб кога ти е удобно!
Принципно няма значение, но ако слушаме дебелите книги 4-5 часа.
според мен е най-добре между 9 и 11 сутринта (аз тогава тренирам) и трябва да има около час и половина - да от последното хранене
Аз тренирам в 5 лятото и в 4 зимата, като са минали 3-4 часа от последното ми ядене.
n00bs
Аз тренировката си я помествам в зависимост от храненията. Имам 4 основни хранения на ден. След закуска нямаш достатъчно сили. По принцип тренирам 2-2,5 часа след обяда, 1 час преди тва съм хапнал нещо малко междинно , а като се върня правя втория обяд за да хапна белтъчини-за възстановяване
Иначе мма тренирам от 7 до 8:30-9 тогава ми е просто, след трен веднага ям 2-3 лъжици мед след 10 минути протеинов шейк и след още половин час ям![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Когато ти се тренира - тогава![]()
Въпросът е много обширен-зависи какво се цели с тренировките,колко пъти на ден се тренира...
Сутрин съм малко сънлив иначе тогава е добре на обяд и следобяд ми е много отпуснато а вечер съм изморен така че най добре сутрин остава![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
сутрин е най-добре,защото първо не си ял,имаш енергия пък и е най-хладно,докато вечер ако тренираш после няма да можеш да спиш![]()
![]()
2 часа след първото хранене е най-добре.
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Оооо няма такова нещо, случвало ми се е да се върна от тренировка вечерта, едва едва да се нахраня и да се просна на леглото и да заспа като бебе, даже не мога да си взема душПървоначално написано от NqmamName
![]()
Аз ходя в залата (фитнес) към 6;30 - 7 часа вечерта,тогава на мен ми е най-удобно. : )
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
еми аз попринцип като ходя да тренирам вечер или да бягам после цяла вечер не мога да заспя..Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Има го и този момент, аз веднъж кат ме преметнаха паднах на петата на левия крак и към 11 часа кат бях навън ме заболя все едно се е схванала... Като се върнах у нас ужасно ме болеше и до 5 часа сутритна съм лежал в леглото измъчван от болки, беше кошмар не можех да заспя![]()
2-3 дена куцах на 1 крак на 5тия ходех нормално![]()
аз не те говоря,че не мога да спя от болки,просто нещо става с кръвта ми и ми се покачва пулса и не мога да заспя![]()
Това е щото нервната система ти е превъзбуденаАко си стоял на компютъра след тренировка още по-трудно ще ти е
![]()
може,не съм се интересувал,но не тренирам вечер освен към 2-3 ако не ми се спи ходя на лостовете до нас![]()
![]()
Първоначално написано от ZipFail
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Аз тренирам плажен волейбол и сутрин ми е най-удобно : няма хора, няма жеги, чувствам се свеж. Говоря ти за порядъка 8:00-10:30. После се пълнят плажовете, става топло и прочие. Иначе обичам да тренирам сутрин рано, 6-7 или следобед след 8 (ако е лято), ако е зима - 3-4.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
ами .. мисля ,че е най-добре да се тренира след 2 хранения .. и т.е след 2рото хранене да е изминал поне 1 час ..
2Pac - Wonda Why They Call U Bitch.mp3
Сутрин тренирам 40мин преди хранене и нищо ми нямаПрава спаринг, силова, кардио и нищо ми няма така, че всичко е индивидуално
Ми попринцип ,, сутрин като се събудиш 30 мин преди хранене ,, ии вечер 30 мин след хранене ,,![]()
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!