.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Град
    Hard Rock Cafe

Любим футболист и защо

Нз дали има такава тема, но да пусна за всеки случай, искамда видя дали всички flameri ще рекат "роналдо, к. роналдо, кака и роналдиньо", или ще погледнат и малко назад във времето, когато може би са играли най-великите футболисти на всички времена

та моите са :
    1. Хосе Луис Чилаверт- бивш вратар на Парагвай, отличава се с това, че има най-много вкарани голове от пряк свободни удъри, както и дузпи - над 100. Играл е в Реал Зарагоза, Сан Лоренцо и Страсбург.
    2. Кристиан Панучи- италиански защитник, играещ отдясно. Изключително стабилен, умеещ прекрасно да отнема топката от противника. Играл е в Рома, Интер, Милан и Реал Мадрид.
    3. РОБЕРТО БАДЖО- най-великият футболист за мен. Може би най-великият играч през 90-те. Отличен спринтьор, със завидни технически умения. Играл е в Милан, Ювентус, Интер, Фиорентина, Болоня, Бреша и Виченца.
    4. Герд Мюлер- бивш немски футболист. Единственият футболист с повече отбелязани голове, отколкото мачове в националния тим - 68 гола в 62 мача. Играл е през късните години 70те, както и през 80те, по-продължително в Байерн Мюнхен и Форт Лоудърдейл Страйкърс.
    5. Звонимир Бобан- хърватски футболист, играл при най-великите (AC MILAN) в продължение на 10 години. (халф) Бил е играч също така на Селта Виго, Бари и Динамо Загреб.
    6. Алесандро Неста- италиански защитник, понастоящем играещ в AC MILAN. Отличава се със страхотното си чувство за позициониране, както и със скоростта си. Преди да се присъедини към „росонерите” през 2002, е играл в Лацио.
    7. Луис Енрике- испанец, играл в Реал Мадрид и Барселона. Отличава се с това, че е играл в абсолютно всички позиции, с изключение на вратар и централен защитник.
    8. Марсело Салас- футболист от Чили, притежаващ може би най-презицния ляв шут. Играл е в Бока Хуниорс, Лацио и Ювентус.
    9. Фернандо Руиз Иеро- бивш футболист на Испания. Перфектно комбинира солидната си игра в защита със способността да извежда своите съотборници, което го прави един от най-търсените и желани футболисти по неговото време. Играл е в Реал Мадрид, Реал Валядолид, Болтън Уондърърс и Малага.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.

Cheers

Град
    Hard Rock Cafe
    Вини Джоунс повече ме кефи като актьор, баси откачалника :P

Пуйол ми се вижда много дебеличък, но пък за сметка на това е адски стабилен.
    Джоване Елбер също много ми допада, много даровит нападател.
    Джордж Уеа и Виери - изключителни нападатели..
    До мидфийлдърите-> освен тези, които споменах в първия пост, много харесвам Кака, Жуниньо, Хави Алонсо, ди Ливио, малкият войник
    защитници-> Матераци, Кемпбъл, Лизаразу, Сержиньо, Фердинанд, Канаваро, Малдини и Стам..

много хубава тема си отворил! Има и много други футболисти но за мен Бобан си е име и за хърватския футбол и за световния и мн ми харесваше как играеше за Парагвайския вратар разбрах, че ще се връща в игра и ще е вратар на 2-ро дивизионен отбор май от Бразилия! Още именити футболисти според мен са и Оливер Кан като един от най-големите вратари, Клинсман е великолепен играч остваил следа в доброто бъдеще на Тотнъм, Рой Кийн и Раян Гигс като играчи на Манчестър Юнайтед добнеса популярност на Уелс и Ирландия като силен футбол! И тези играчи са донесли много за отборите си, но един от най-великите играчи според мен е Марко Ван Бастен, като национал на Холандия и играч на Аякс и Милан е прекрасен и носи много успехи във всичките си отбори, в които е играл!

Craig David-Walking Away

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Роберто Баджо е най - великия. Кефи ме и Джанлука Палюка. Иначе от сега играещите Фернандо Торес

Град
    Hard Rock Cafe
    Марко ван Бастен наистина е много добър, но пък за сметка на това е баси расиста xD
    за мен най-добрите вратари са Петер Шмайхел и Джанлуиджи Буфон, като изключим Чилаверт, животното му с животно
    иначе Милан са ми любим отбор от... 11 години, а съм на 16 ... откакто ги гледах за пръв път, ми станаха любимци. В момента са също адски добри, понякога малко неубедителни в защитата, но разполагат с наистина класни футболисти, които се славят с играта си, а не с това, че са били закупени за огромна сума или защото са шоумени, привличащи внимание върху себе си.
    национални отбори- Италия, Холандия, Чехия и Португалия донякъде ми допадат най-много. Яд ме е само, че Италия загубиха от Франция и Унгария (пр.мач) с 3:1 -_-

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Мартин Петров

Защо? ...гледайте няколко негови мача и ще разберете. Няма такъв сърцат и раздаващ се футболист, не не не...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Кантона, Рууни, Ди Канио..

Iker Casillas вратаря на любимия ми отбор след Левски,Реал Мадрид също така и ... Ronaldo Luiz Nazario De Lima Бивш играч на Реал Мадрид и Барселона и настоящ на любимците ми в Калчото Милан.

Gigi Buffon просто най-великия вратар за мен

Ще спомена моите виждания за всеки пост и по една изгряваща звезда.

Вратар: Джианлуиджи Буфон и Дида - двамата най-добри вратари в момента. Изгряваща звезда - Каспър Шмайхел - ще стане истинска легенда според мен.
    Защитници: Джон Тери, Фернандо Канаваро, Алесандро Неста, Паоло Малдини - като цяло Италия винаги се е славела със най-стабилната защита! Изгряваща звезда - Майка Ричардс - бъдещ неизменен титуляр във Английският национал. Това момче просто направи чудеса във Ман. Сити.
    Халфове: Стивън Джерард, Кристиано Роналдо, Роналдиньо, Кака, Франк Лампард. Изгряваща звезда - Крис Ийгълс - според мен притежава голяма част от таланта на Кристиано Роналдо. Мисля, че много скоро ще блесне.
    Нападател: Дидие Дрогба, Уейн Рууни. Изгряваща звезда не мога да посоча.

Град
    Hard Rock Cafe
    xax toq Higuita basi otka4alnika, ne znaeh 4e tova izpalnenie (scorpion kick) e negovo tvorenie

take a skiv
    http://youtube.com/watch?v=acm2kPB6fyE

tova sa6to e mn dobro, na Baggio
    http://youtube.com/watch?v=sjj1PksMO...elated&search=
    pesenta e na Goo Goo Dolls- slide mn qka ;p
    sit back, relax & enjoy

emii David Bekam,za6toto e pi4 i Antonio Puerta, koito po4ina. Mir na praha mu
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Джерард. Защото е икона на клуба си и за мен е един от най-добрите халфове в момента. Фаулър също ми е любим футболист. Анри е просто уникален нападател.
    На мога да разбера какво го хвалите Кристиано Роналдо, като се вижда че финтчетата му минават само на второразредни защитници и е минал школата по падане за дузпи ?

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    За мен винаги е имало,има и ще има един футболист.

Славната Деведка,Георги Аспарухов - Гунди!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    за вратар, то се знае - Шмайхел

Фабрегас и Ван Перси. Имат уникални стилове! НЕ НА ЛИГЛЬВЦИТЕ КАТО РОНАЛДИНЬО И КРИСТИЯНО РОНАЛДО!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Дейвид Бекъм ... има нещо благородно и добричко в него Пък и е добър футболист

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    1. Ники Димитров
    2. Фернандо Торес
    3. Алесандро Дел Пиеро
    4. Мартин Петров
    5. Елин Топузаков
    6. Кристиано Роналдо
    7. Сеск Фабрегас
    8. Георги Петков
    9. Стивън Джерард
    10. Давид Трезеге
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Любимите ми футболисти са Зинедин Зидан,Дидие Дрогба и Каспър Шмайхел.
    You are the best,Духче!!!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Deco - супер много ме радва тоя човек. Ако тръгна да изреждам всичките неша, които харесвам в него ....
    Джерард - Е тоя футболист просто съм го признала. Има страшно яки попадения. Всеки негов гол ми е просто супер кеф да го гледам пак и пак ...
    Торес - направи ми впечатление в обора на Испания (моите любимци) и сега както е за Ливерпуул просто ептем ми влезе под кожата
    Let The BEAT Control Your Body

фабрегас-много креативен вутболист,един от най-добрите далечни пасове.Притежава отлично качество да поведе отбора в трудните моменти и е един от най-скъпите футболисти в момента
    Уолкът- много бърз и поврътлив футболист.Заплаха за всяка врата
    Колу Тууре-Един от най-добрите защитници на света.Може да отнеме топката на всеки по всяко време.Също притежава качество да прави неочкавани пробиви ,което е необичайно за зашитник

1.Steven Gerrard
    2.Steven Gerrard
    3.Steven Gerrard
    4.Steven Gerrard
    5.Steven Gerrard
    6.Steven Gerrard
    7.Steven Gerrard
    8.Steven Gerrard
    9.Steven Gerrard
    10.Steven Gerrard

Бербо и СТИВИ ДЖИ

Франк Лампард-Хъм невероятен играц един от най-добрите в света .Оххх има страшно много прицини защо го харесвам не ми се изброявам много са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си