.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Смятам да го оставя на мира-нямам избор.Ако ме обича-ще ме потърси..(надявам се).
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    разсмисли в/у грешката и ако можеш да я поправиш го направи,а й не можеш ли да го размекнеш,за толкова време би трябвало да си се научила на това
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    in the reality : )
    Ако те обичаше нямаше да се прави на пу*ка, заради някаква си тъпа издънка от твоя страна. В този случай май край значи наистина край.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Едно е да заобиколиш истината друго е да го излъжеш. Защо просто не му каза едно да и до там щеше да е цялата работа. Да ти е обеца на ухото. Според мен трябва да си поговорите. Не може година и 8 месеца заедно и после заради нещо такова да се разделите. Кажи му, че това е била неволна грешка и според теб не е било нещо важно и че не си знаела че ще се получи така. За толкова време предполагам, че се обичате, така че наблегни и на чувствата , които изпитвате един към друг. Всичко обаче да е очи в очи.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Като страдаш и особено като му пишеш смс-и няма да си го върнеш. Ти хубаво го обичаш, но той ти е казал Край. Изчакай и виж дали ТОЙ ще те потърси, ако не...продължи си живота без него. Сега и да го търсиш и да му се молиш, полза няма, само му вдигаш самочувствието и ако се съберете, ще ти е още по-зле, ще се отнася лошо с теб, помисли дали искаш точно това преди да напишеш следващия смс.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

А какъв ти беше проблема още от началото да му кажеш, че отиваш в другия град. Да му беше предложила да дойде с тебе или нещо подобно.Нормално е да си помисли нещо и да се ядоса. Ти като си някви си твои неща и после го лъжеш е нормално..

Re: Искам да си го върна !

Цитирай Първоначално написано от sweety11
    Който иска да чете и дава съвети.
    С моя приятел ходим от година и 8 месеца.Постоянно се караме за глупости, но аз съм супер привързана към него, обичам го и мисля, че е идеалното момче за мен.Преди 2 дни пак се скарахме, но този път ми каза че окончателно приключваме (и преди ми го е казвал, но пак сме се събирали-затова имам надежда,че пак ще се съберем).Но този път ми изглежда непреклонен-каза, че това е бил последният ми шанс.Вярно,направих малка грешка, но както казах-той се сърди за глупости.Сега ми говори на въпреки и не иска да се виждаме.Пиша му мили смс-и, но той продължава с неговото-,,всичко свърши-бях ти дал последен шанс".
    Искам да си го върна.По цял ден мисля за него.Някакви съвети?
    недей се притеснява нещата ще се обърнат ... но вече ще е късно за него ще си го забравила и той ще си умира от ъка... знам го от личен опит ;д
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

апф малка грешка вика направих .. ми да му беше казала .. да ходих .. върнах се .. кво го лъжеш .. много ясно,че може да те е видял и за това да те пита .. ! не одобрявам и неговото дръжание .. накакъв параноик .. трябва да знае всичко .. че къв е той .. ама е попаднал на приятелка .. то никоя друга няма да го трае такъв .. ще му обяснявам аз къде ходя и какво правя всяка секунда .. сигурно много го обичаш ..

омг
    като ти е казал, че не иска да е с теб спри да го търсиш ... ако промени мнението си и ако му пука би те потърсил ..
    зависи каква грешка си направила
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    мен ако питаш на момчето му е дошло до гуша, все пак това са 1 г. и 8 месеца и ти да го лъжеш за подобна глупост.. не знаеш ли че истината винаги излиза на яве? Не го лъжи повече!!! за каквото и да е било, не му казвай че отиваш до магазина ако отиваш до кофата за боклук!!! Бях направила подобна грешка, но мн по сериозна лъже, склоних го да ми даде шанс ето какво направих аз: казах му, че ще отида до тях независимо какво иска той, ще стоя и ще го чакам докато не го видя било и то цяла вечер и цял ден, бях написала на лист хартия всичко което искам да му кажа, защото в такъв момент си гълтам езика и забравям половината неща. в продължение на няколко часа аз се молих като грешен дявол и се опитвах по 0585 начина да му обясня защо съм направила такава глупост. така направих аз и благодаря на бог подейства... прецени си ти дали си заслужава да правиш като мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си