- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кефи ли ви аватарът на предишния /вол.3/
супер е !
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
д/г
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
да![]()
Да
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Да![]()
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
нем
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
д/г
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Мхм ..![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ми да ,става![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Първоначално написано от DaNGeRousLy
♥ 2PAC ♥
Става.
Facebook | Skype - wheelie.master