- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Запушена дупка
Не съм си слагала обеци от сигурно 2 години може и повече . Дали ше успея да набутам обеци сега ?
който търси - намира . ^^
Зависи от това колко е била излекувана преди да спреш да носиш...много ли ще е трудно просто да опиташ?
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Аз мойте с игла си ги отпушвам,но не е много безопасно..
хахах да Преди време и аз я бях отпушила с игла ама не съм убедена дали не пробих нова дупка понеже и кръв тече леко![]()
Кво да опитвам аз бутам то не влиза Натискам боли ..
който търси - намира . ^^
Ако е на ухото може и да успееш, на друго място не знам. А какво ни питаш нас, толкова ли не можеш да пробваш![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Тогава би трябвало да си отговорила сама на въпроса си...Преди да се откажеш все пак кажи на някой да ти помогне...след 2 години може би не нацелвашПървоначално написано от balon4eeeee
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Ако си пазиш медицинските обици опитай с тях,защото те обикновено са заострени в края и ще ти е по - лесно да препродупчиш кожата![]()
На една приятелка и` "прочистиха" дупките в
поликниника. Не беше си слагала обици около година и нещо.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
много интересно заглавие![]()
![]()
![]()
Отиди да си ги пробиеш пак.![]()
Аз много рядко нося обеци, може би по-малко от веднъж в годината, и ако има проблеми, пробивам сама с дезинфекцирана игла.Пробвай, но много, много внимателно!
Трябва да пробиеш ушичките отново . Аз не бях носила обеци 2 седмици и ми беше зарастналаНо внимавай, при мен се получи така, че не олушиха старото ми очертание, а даже напротив
Love is everything!
еми буташ изведнъж с обицата боли малко но се търписамо си намажи обицата със спирт и ухото също и няма да имаш проблеми
Milsq, 4e ti e zarastnala dupkata na uhoto i 6te trqbva da go probiva6 nanovo. Az dve sedmici ne bqh nosila obeci i pri otpu6vaneto na dupkata bole6e dosta, dori se udebeli kojata, ima6e gnoi... Predstavi si, ako periodut e dve godini...