.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Срам ме е да отида!

Приятелят ми има рожден ден след 10 дена,а от скоро сме заедно.Познавам само 2ма негови приятели. Каза,че ше дойдат около 10 човека...което е ужасно за мен.Той не е притеснителен пред непознати,но аз съм ужасно стеснителна.Покани ме на рождения му ден и със сигурност ще иска да отида,но много ме е срам.Ще кажете "Е какво толкова,отиди все пак го обичаш" да,обичам го,но срама ми е ужасно голям.Ще се притесня много и няма да мога да кажа и една дума.Предложих му да се видим по-рано същия ден преди да дойдат останалите,но той не иска да говори на тая тема,което означава,че твърдо иска да отида.Ох хора...въобще не ми се ходи,не искам да се запознавам с нови хора...Знам,че ще го обидя много ако не отида,но това е много ново за мен...Плюс това там ще се напият...ще си говорят техни неща,само аз ще стоя настрани.Няма да се чувствам комфортно и съм сигурна,че и да отида след това ще се скараме,че ме е накарал да отида.За мен това не е поредния купон за рожден ден на някой приятел,където никoй не познавам.Това е рождения ден на гаджето ми и мнението на хората към мен значи много.Просто се побърквам само при мисълта колко ужасно ще се чувствам... Знам,че ще ме гледат като извънземно и кой знае какво ще си мислят за мен "Ооо ми тя тая е много грозна за него".Кажете какво да направя,какво да му кажа???Заради тва сега няма да спя 3 нощи ебаси...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ми поговори с него..не пускай теми тука.Ех,не се научихте...!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Ми поговори с него..не пускай теми тука.Ех,не се научихте...!
    А къде да ги пускам?Това е раздел "Любов".И какво да му кажа?Той е упорит като магаре...

Мега фен Аватара на babity
    Ами, миличка, в много деликатна ситуация си. Не ти го казвам, просто за да си увелича броя на мненията с още едно, но ако държиш на него и смяташ, че и той държи на теб, въобще ако възлагаш някакви сериозни очаквания на тази връзка трябва да говориш с него. Добрата комуникация между партньорите е ключова за успешната връзка.

Супер фен Аватара на Bianc0
    Ебахти,ти не отиваш заради приятелите му,а заради него и щом познаваш 2 от момчетата не виждам какъв е проблема...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Просто ще отидеш, иначе много ще ти се обиди. А в крайна сметка надали ще е толкова лошо, колкото очакваш

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Той каза,че мога да си доведа някоя приятелка ако ме е срам...обаче лошото е че почти няма коя тъй като най-вероятно рождения му ден ще започне от по-късно,а нас няма да ни пуснат...Има вариант да остана само за малко,но толкова ме е срам,че ще се закова за стола и няма да мога да мръдна с часове...До колкото го познавам него най-вероятно приятелите му са някви луди хора...а момичетата за тях не ми се мисли...Поне за тях съм сигурна,че ще ме гледат странно и ще ме обсъждат.Той няма да ме остави просто да си седя така,но и когато ще ми обръща внимание пак ще ме е срам,че съм в центъра малко или много...

добре срама ти от какво е породен ... липса на самочувствие, страх от нови хора ?
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Супер фен
    СЪНСЕТ ,мила,първо самата ти трябва да дигнеш мнението си за себе си.3ащо пък да си грозна?Самата ти като не се харесваш,и нямаш добро мнение за себе си,хората много усещат,и естествено,че и те няма да имат хубаво мнение за теб.Отиди според мен,иначе много ще го засегнеш.Пийни 50-100гр водка за смелост и отскок и отивай.Гледай да се отпуснеш и не се притеснявай.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не отиването на неговия рожден ден е равно на да му кажеш "майната ти ****"

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Да си дойдем на думата.
    Всички говорите за компромиси и колко са важни те за една връзка. Е, сега е момента да направиш компромис със себе си, да преглътнеш смущението и да се явиш там.
    Ще го обидиш много. Затова стискаш зъби, отиваш и каквото сабя покаже.
    Not much of a choice, но уви, така стоят нещата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

^Хайде,Хайде може и без водка да мине..
    Нека пие,ако иска ,ама не за кураж ,а защото тя така иска.
    Накрая да не вземе да се окаже пияна под масата -това да пие за смелост не е решението на проблема.
    Авторке,рабирам те много добре ,защото аз самата съм такава, голям съм спек пред непознати хора и колкото и да си повтарям ,че няма от какво да се притенявам пак си знам своето.
    Най-добре е да отидеш ,това ще е важно за него -твоето присъствие .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Да си дойдем на думата.
    Всички говорите за компромиси и колко са важни те за една връзка. Е, сега е момента да направиш компромис със себе си, да преглътнеш смущението и да се явиш там.
    Ще го обидиш много. Затова стискаш зъби, отиваш и каквото сабя покаже.
    Not much of a choice, но уви, така стоят нещата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Много си тъпа, не може цял живот да се криеш и да не искаш да се запознаваш с нови хора, все отнякъде тряа да почнеш.. а тфа, дтео ше си кажат, че си била грозна, откъде подяволите го измилси о.о
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Повече от фен
    Споко бе. Има два варианта или отиваш или повече с него никакъв контакт. Първия вариант е най-добрия. Отиваш, запознаваш се, говориш си с тях. Ако има музика можеш да потанцуваш с приятеля ти. И аз съм бил в подобна ситуация, но уви всичко мина много по хубаво отколкото очаквах.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Добре де, вие ще имате връзка, а няма да познавате приятелите си. Това е тъпо. Отначало айде, но на по-късен етап ще бъде много странно. Не излизате ли заедно с приятелите на единия или другия? Разбирам, че няма да е всеки ден, но поне от време на време... Рано или късно ще трябва да се запознаеш с тях, като отлагаш нищо няма да се промени. А това да не отидеш на рождения му ден, ще е много гадно за него. Нали сте двойка? Трябва да сте заедно.
    А пък ако компанията му е луда, това да ти е проблема, с такива хора обикновено е толкова забавно, че е много лесно да се отпуснеш. И точно такива хора никога няма да седнат да те обсъждат колко си грозна...
    Преглътни си срама, нагласи се малко и заминавай

Не се притеснявай чак толкова де! Иди заради него. Какво значи "ще се скараме, че ме е накарал"? Защото те е "накарал" да празнуваш с него??? Хич да не ти пука!

Мега фен
    на колко години си? имаш сериозен проблем със самочувствието и доста занижена самооценка. рожденият ден на приятеля ти е най- малкият ти проблем. трябва да се промениш, живота е свързан предимно с комуникация между хората, не може да се страхуваш от това.
    аз лично не един и два пъти съм ходила на купони/ събирания, на които познавам по 1- 2 човека и това не ме е притеснявало, даже в повечето случаи става така, че точно аз ставам в центъра на събитията, така да се каже, само че не защото останалите са ми се подигравали.
    приеми тази ситуация като предизвикателство за самата теб, кажи си ''трябва да се справя'' и наистина направи всичко възможно да го сториш! не може цял живот да живееш в клетка, нали?
    просто отиваш, ОТПУСКАШ се и се ЗАБАВЛЯВАШ!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

мисля че трябва да се стегнеш..щом ще са към 10 човека а ти познаваш двама няма чак такъв проблем.. нали ще познаваш все някой, а и както казаха по-горе ти отиваш за да уважиш него не тях!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Е как няма да отидеш ве ще се водиш там с него и готово
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Аз съм на 16,а той прави 17.Вчера вечерта само за това си мислех и даже сънувах кошмари...Знам,че имам проблем,но винаги съм била такава.Просто не знам какво да очаквам от хората,които ще бъдат там.Като прочетох мненията и наистина осъзнавам колко лошо ще бъде ако не отида.Не съм готова да отида,но ще го направя...Аз попринцип не ходя по луди купони или не излизам с най-различни хора...Много честно имам занижено самочувствие,не знам каква точно е причината...Просто когато се запознавам с нови хора и винаги се чудя какво ли си мислят за мен,дали трябваше да казвам това,което съм казала...Това със предизвикателството съм го пробвала и...не знам колко време ми отне да се отпусна.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И аз съм била в абсолютно същото положение. Говорих с него - казах му, че няма д има с кой да си говоря, защото никой не познавам - и на рождения му ден той беше неотлъчно до мен и си говорехме .. И така покрай него завързах и приказки с приятелите му, а и щом познаваш поне 2ма - говори си с тях, да не ти пука от мнението на другите момичета ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Добре де, вие ще имате връзка, а няма да познавате приятелите си. Това е тъпо. Отначало айде, но на по-късен етап ще бъде много странно. Не излизате ли заедно с приятелите на единия или другия? Разбирам, че няма да е всеки ден, но поне от време на време... Рано или късно ще трябва да се запознаеш с тях, като отлагаш нищо няма да се промени. А това да не отидеш на рождения му ден, ще е много гадно за него. Нали сте двойка? Трябва да сте заедно.
    А пък ако компанията му е луда, това да ти е проблема, с такива хора обикновено е толкова забавно, че е много лесно да се отпуснеш. И точно такива хора никога няма да седнат да те обсъждат колко си грозна...
    Преглътни си срама, нагласи се малко и заминавай
    Напълно съм съгласна !!!
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Мила, и аз бях като тебе преди няколко години. Все се притеснявах от непознати и ми беше трудно да се отпусна. Даже и сега по някой път ми е трудно, но се научих да не ми пука. Трябва да се отърсиш от всякакви комплекси. Явно ти самата не се харесваш и оттам тръгва всичко. Хората сме различни, а грозни няма. Всеки си има някакъв чар. Не трябва да гледаш на себе си по този начин и да се съдиш толкова строго. В крайна сметка приятелят ти си те е харесал такава, каквато си нали? Тогава какво ти пука за мнението на останалите? Трябва да отидеш на рождения му ден, защото ако не го направиш това ще е наистина доста обидно за него. Отърси се от вясакви предрасъдъци и лоши мисли - тръгни с нагласата, че всичко ще бъде повече от перфектно. Като отидеш там недей да се скътаваш в ъгъла като мишка, а го карай по-спокойно. Включвай се в разговорите и недей много много да обмисляш какво да кажеш и какво не... Дори да пуснеш неща не на мястото си не е смъртен грях. Ако не друго поне ще се посмеете. А и щом казваш, че са "луди" това го разбирам като че са някакви по-отворени към живота и купонджии - такива хора изобщо не обръщат внимание на външния вид на останалите и т.н. Те се забавляват и това, което ще забележат в теб е дали и ти си като тях или не. В смисъл такъв дали си отпусната, дали не се притесняваш да си правиш купона... За това давай малко по-смело и изобщо не го мисли какво ще е и що ще е. Съветвам те като отидеш там да оставиш настрана всякакви задръжки и да си направиш луд купон. Сякаш ти е за последно
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Крайния вариант ако не искаш да ходиш - казваш му говорите си и се разплакваш и тъй докато не го обедиш
    Виакте забавно е с луди компании, ама като се напият и надрусат и кат почнат да еб*т мацките на ляво и надясно на нормален човек ще му стане малко сконфузно

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си