- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лош секс
zdraveite! napravo kam istoriqta.. predi 4 meseca pravih sex za parvi pat..s momcheto s koeto go napravih sme zaedno ot 2 godini no ne bqhme pravili sex ...toest za men be6e parvi p1t za nego ne ... otvori me i praviheme sex ne 4esto no vse pak sme pravili pone 13 p1ti ve4e...govorih s nego
poneje ne sam polu4ila orgazam i vse o6te dokato mi go vkaarva v na4aloto use6tam bolka i ne useshtim ni6to osven leko naprejenie koeto napodobqva lek gadeel no ni6to pove4e sled izvestvo vreme ne use6tam ni6to samo edno draskane moje bi tova e ot prezervativa ili neznam zatova vi molq za pomo6t..drygiqt problem e 4e kogato toi e pravil sex s drygi momi4eta po vreme na celiqt sex e izpitval udovolstvie a s men ne e taka haresva mu dokato mi go vkara 4 5 p1ti i sled tova ne mu dostavq udovolstvie no svarshva absolutno vikagi i kazva 4e samo v na4aloto i v kraq mu e priqtno..molq vi pomognete mi
pod4ertavam 4e ne go pravim 4esto poneje sme ot razli4ni gradove no se ijdame v meseca pone za 10 dena i se poznavame mn dobre i se obichame...
Драскането не може да е от презерватива.
Няма как да ти помогнем да му доставиш по-голямо удоволствие, освен да те посъветвам да разнообразите секса, нещо, което би се харесало и на двама ви.
Пиши на кирилица, ако обичаш.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Писането на кирилица е задължително!!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
да но не става въпрос само за неговото удоволствие а й за моето защо става така![]()
Ето една причина ти нямаш достатъчно опит. Друга просто не сте готови да експериментирате достатъчно в леглото. Може и двамата да не сте опитни. Много причини може да има няма как да ти кажа, съжалявам.
На колко години сте ?
П.С коригирай си заглавието и темата, иначе ще я изтрият или пък едвали някой ще си направи трудът да я прочете.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
az sam na 16 ..toi e na 17
Може би се дължи на неопитности с времето ще се научите да си доставяте удоволствие...
a mislite li 4e e vazmojno da ne se opravi vsi4ko tova.. i ako moje da mi kajete nqkakvi trikove za po dobar sex... sajalqvam 4e pi6a na latinica no ne sam v bg i nqmam kirilica....
Каза ти се, че писането на КИРИЛИЦА е задължително и ти не само, че не си кирилизира темата, ами и продължаваш да пишеш на латиница. В такъв случай ключ.