.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Лош секс

Лош секс

zdraveite! napravo kam istoriqta.. predi 4 meseca pravih sex za parvi pat..s momcheto s koeto go napravih sme zaedno ot 2 godini no ne bqhme pravili sex ...toest za men be6e parvi p1t za nego ne ... otvori me i praviheme sex ne 4esto no vse pak sme pravili pone 13 p1ti ve4e...govorih s nego
    poneje ne sam polu4ila orgazam i vse o6te dokato mi go vkaarva v na4aloto use6tam bolka i ne useshtim ni6to osven leko naprejenie koeto napodobqva lek gadeel no ni6to pove4e sled izvestvo vreme ne use6tam ni6to samo edno draskane moje bi tova e ot prezervativa ili neznam zatova vi molq za pomo6t.. drygiqt problem e 4e kogato toi e pravil sex s drygi momi4eta po vreme na celiqt sex e izpitval udovolstvie a s men ne e taka haresva mu dokato mi go vkara 4 5 p1ti i sled tova ne mu dostavq udovolstvie no svarshva absolutno vikagi i kazva 4e samo v na4aloto i v kraq mu e priqtno..molq vi pomognete mi

pod4ertavam 4e ne go pravim 4esto poneje sme ot razli4ni gradove no se ijdame v meseca pone za 10 dena i se poznavame mn dobre i se obichame...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Драскането не може да е от презерватива.
    Няма как да ти помогнем да му доставиш по-голямо удоволствие, освен да те посъветвам да разнообразите секса, нещо, което би се харесало и на двама ви.
    Пиши на кирилица, ако обичаш.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Писането на кирилица е задължително!!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

да но не става въпрос само за неговото удоволствие а й за моето защо става така

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ето една причина ти нямаш достатъчно опит. Друга просто не сте готови да експериментирате достатъчно в леглото. Може и двамата да не сте опитни. Много причини може да има няма как да ти кажа, съжалявам.
    На колко години сте ?

П.С коригирай си заглавието и темата, иначе ще я изтрият или пък едвали някой ще си направи трудът да я прочете.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

az sam na 16 ..toi e na 17

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Може би се дължи на неопитност и с времето ще се научите да си доставяте удоволствие...

a mislite li 4e e vazmojno da ne se opravi vsi4ko tova.. i ako moje da mi kajete nqkakvi trikove za po dobar sex... sajalqvam 4e pi6a na latinica no ne sam v bg i nqmam kirilica....

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Каза ти се, че писането на КИРИЛИЦА е задължително и ти не само, че не си кирилизира темата, ами и продължаваш да пишеш на латиница. В такъв случай ключ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си