- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 въпрос
Имам 1 въпрос,можеби тъпичак,предполагам,че доста ще ме нахраните ама бях длъжен да попитам,така на въпроса как се целува,в такъв смисъл че,някои казват че езика ти "лети" из устата на партниорката ти ,други ми казват "Сложи монета в чаша и пробваи да я гониш с език" ,3 ти казват,че това е инстинкти или нещо подобно.Моля много неми се подиграваите нов съм в тези неща![]()
![]()
... и после "ДА" !![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
водиш се по партньорката щом ти е за първи път , аве гони и езика
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
^ И като го стигне?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
да го усмучи хубавоПървоначално написано от Priceless
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Аааа ще летиш след като вдигнеш самолета(буквално и преносно).. засега просто обикаляй около хангара с бусчето за багаж.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе то си идва от само себе си![]()
пич, по-добре не се замисляй прекалено много, действаи инстинктивно, ще видиш как ще ви хареса и на двамата, само не се престараваи, щото ако прекалено много играеш с тоя език може да я отблъснеш и няма да излезе нищо хубаво. тоест недей да се плезиш прекалено,не бъди прекалено енергичен, прави всичко бавно, нежно и с наслада. и спокоино, ще му хванете цаката![]()
Всеки човек умира, не всеки истински живее.
ми те хората са ти го казали.
имам един въпрос(еи така просто):ами ако попадне на момиче,което също няма опит??
кофти а.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ХахахахахПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
???Първоначално написано от Elenichkaa
![]()
Бедна ти е фантазията колко ми е болен мозъка....
хахахах. Доста мощни термини![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ще се учат взаимно.Първоначално написано от Elenichkaa
![]()
Към автора всичко идва от вътре.![]()
пробвай с ябълка![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами честно казано се надявам 1 вата да е новобранка като мене,прдполагам че ще е по-лестноПървоначално написано от Elenichkaa
Ей,не се научихте,че за това няма никакво правило...То става от само по себе си..Стига да не се притесняваш..
Остави се на течението и това е...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Като го стигне, започва другия да гониПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жена с пари е като луд с картечница.....
Правилно са ти казали, че всичко е инстинкт. Като дойде момента от самосебе си ще се научиш и ще разбереш какво да правиш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от sasha_90
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Целуваш я и чакаш тя да си подаде езикът, после повтаряш нейните движения. Ако те гъделичка, чакаш да си вкара езикът и стискаш здраво ченето...![]()