.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Целувка херпес

Приятелят ми има херпес и от няколко дена не се целуваме, защото аз го нямам вироса... Ами той е станал малко сприхав и иска да го целуна. аз също искам много, но не знам струва ли си да прихвана вироса или да изчакаме още 5-6 дена...

На него му е мн гадно, че не се целуваме и само ми обяснява, че е просто козметичен проблем.

Какво бихте направили вие, и какво бихте ме посъветвали
    I aM a pArTeyH аНиМаЛ

Супер фен
    Ъъ я се стегнете бе хора... няма да се мляскотите 5 дена и толкова. Или предпочиташ и на теб да ти излезе ?
    Ако има малко здрав разум в това между ушите сама ще се сетиш кое е правилно в случая.

Тая ваша връзка да не се гради само на целуването?

Ние с моята приятелка дори , когато на някой от двамата излезе херпес си се целуваме до сега никога единия не е прихващал от другия

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Ъъ я се стегнете бе хора... няма да се мляскотите 5 дена и толкова. Или предпочиташ и на теб да ти излезе ?
    Ако има малко здрав разум в това между ушите сама ще се сетиш кое е правилно в случая.

Тая ваша връзка да не се гради само на целуването?
    да наистина из4акайте малко за всеки слу4ай ..

Мега фен Аватара на FuckedUp

Re: Целувка херпес

Цитирай Първоначално написано от Maltesiers
    Приятелят ми има херпес и от няколко дена не се целуваме, защото аз го нямам вироса... Ами той е станал малко сприхав и иска да го целуна. аз също искам много, но не знам струва ли си да прихвана вироса или да изчакаме още 5-6 дена...

На него му е мн гадно, че не се целуваме и само ми обяснява, че е просто козметичен проблем.

ПТИЧИ ВИРОС - вирОс
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Roma, Italia
    Както казаха и другите - изчакайте. Ако сега се изкушите и другия прихване ще чакате още толкова.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на Djuff
    5 дена колко му е.Той да не би да иска и ти да имаш херпес?Почакайте няколко дена да му мине, а после ще се лижете, целувате и квото щеш още.

Супер фен
    Град
    увас ;p

Re: Целувка херпес

Цитирай Първоначално написано от Maltesiers

Бих изчакал да мине и бих се научил как се пише "ВИРУС"

Може да не е чак 5 дена..има разни кремове който мн бързо премахват такива проблеми...

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Ти май не знаеш какво е това херпес и колко е гадно да ти стои на лицето и да ти пари, и т.н... по-добре зарежи целувките за малко
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Да не го била целувала? Не сте ли малко закъснели със съветите?

Моме, честито! Ти си имаш херпеса, но не знаеш за него, защото досега не си получавала мехурчета. При стрес/преумора/недоспиване/менструация нищо чудно да се появят онези противни мехурчета. Появят ли се- взимай си противовирусно кремче от аптеката.
    Целувай го на воля- и без това отдавна си "в кюпа".
    http://zdrave.rozali.com/zaboliavani...ve/p10404.html

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

...

По-добре изчакай .. Ако не кво толко и ти и той с херпеси само дето твоя ще продължи повече по простата причина, че на него ще му мине скоро , а ти ще си ходиш с него доста след като на него му мине ... ! А и ако те обича няма да иска да се целувате докато е с херпес....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И да иска да се целуват, докато е с херпес, и да не иска- все тая. Не е нужно да е с клинична изява, за да я е заразил с вируса. Неслучайно и линк на достъпен език съм ви пост-нала по-горе.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Mumiii
    По-добре изчакай .. Ако не кво толко и ти и той с херпеси само дето твоя ще продължи повече по простата причина, че на него ще му мине скоро , а ти ще си ходиш с него доста след като на него му мине ... ! А и ако те обича няма да иска да се целувате докато е с херпес....
    Ам... Това не е гонорея еба ти, смисъл... Няккаво най-малкото освен ако нямаш имунната система на човек, който не е приемал никакъв витамин през живота си, излиза веднъж на хиляда години едва ли не :P И вече го водят козметичен проблем, щото все пак това е вирусът тип 1, а не тип 2, което вече е генитален херпес...
    I aM a pArTeyH аНиМаЛ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си