.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от manyYy
    Сега трябва той да си тръгва и ще продължим с опитите утре вечер.. само моля преди да се разделим кажете 23 см много ли са? Той казва че му е толкова.. и ако е твърде много.. нз?
    Аве какво го мерите, зарежи тая работа дали е малък или голям. Просто колкото и да е голям няма как да не влезе, по-трудно да ама да не влиза такова чудо няма. Пък, ако му е 23см и ви се струва много, не е нужно да ти го вкарва целият.
    Ако ви е голям,отрежи 10 санта,бе!Т`ва ли да те уча !?!
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Дължината в случая няма абсолютно никакво значение.Важен е подхода.И все пак...сигурни ли сте,че точното място сте научкали,защото има доста фрапиращи случаи,в които момчето натиска върху клитора и наум се моли "Сезаме,отвори се бе"
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Пробвайте мисионерската поза и се разкрачи повече чувала съм ,че ако неможе да проникне се слага възглавница под дупето на жената за да може да влезе по лесно .Опитаите

Супер фен
    Град
    увас ;p

Re: Какво да правим?

Здравейте! С приятелят ми ходим от 2 месеца .. много ни е сериозна връзката. Неразделни сме , винаги си говорим по телефона или си пишем в скайп-а или се целуваме на някоя пейка.. направо не се откъсваме един от друг!
    1во. ако на т'ва викаш сериозна връзка... ходите от два месеца, пишете си по скайп и се натискате по пейките..

А по темата: пробвайте с малко повече любовна игра преди секса...

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    ЗОМФГ .. За пръв път ти е .. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ БОЛИ! Вие обща култура нямате ли? След като толкова ви се прави секс ще издържиш болка от има няма 2 минути пфуу ебаси населението ебаси хораата
    Имаме обща култура даже по-горе ,ако си прочел/а щеше да видиш какво сме написали "За първи път ни е и на двамата и нямаме опит.Но не сме глупаци , които не знаят как става." Но болката наистина е голяма не е като да те ужили комар например.. И ако ще се правиш на много отворен/а недей защото няма смисъл. Нямаме намерение да се заяждаме, просто искаме съвет не някой да ни критикува !
    ~ - Ч Мисля, че е време
    W - В да се научите
    V - Ж да пишете като хората.
    X - Ь Не е нужно
    [ - Ш да ослепяваме,
    ] - Щ опитвайки се
    \ - Ю да ви прочетем
    Y - Ъ глупостите!
    J - Й

Виж мила,след като ти е за пръв път няма как да не боли,на мен чак след третия опит ми се получи,болеше чак до сълзи ама стисках зъби.Не дължината а обиколката има значение, и да ако му е по-широчък ще боли повече.
    Каза че си пробвала с вибратор в такъв случай би трявало да си "отворена" (извинете ме за термина,но не намирам по добър...) ако ли пък не,нека твоят човек да подаде една ръка и да се пробва с вибратора.
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Цитирай Първоначално написано от LostSelf
    Виж мила,след като ти е за пръв път няма как да не боли,на мен чак след третия опит ми се получи,болеше чак до сълзи ама стисках зъби.Не дължината а обиколката има значение, и да ако му е по-широчък ще боли повече.
    Каза че си пробвала с вибратор в такъв случай би трявало да си "отворена" (извинете ме за термина,но не намирам по добър...) ако ли пък не,нека твоят човек да подаде една ръка и да се пробва с вибратора.
    +1

На колко сте ако не е тайна?? .. Не може да не влезе, трудно, ДА, но не може да не влезе С пръсти да се пробва, или там с вибратора да се пробва да те отвори

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Първо пробвайте с лизане, после с пръсти, ако не става като си легнала, се качи отгоре. Като си на шпагат, дупката ти се стеснява, не се разширява. Отгоре ще ти е най-лесно.
    Да обичаш значи да страдаш!

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Тури малко грес и пак пробвайте!!!
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    С пръсти не сме пробвали, но с вибратор пробвах и стана.. но след това когато той се опита да го вкара и не влиза...а на него много му се прави секс и искам да го направя щастлив
    Абеее,нз малко ми е фалшиво,според мен не ти влиза вибратора не друго :Д

Влезна!
    ~ - Ч Мисля, че е време
    W - В да се научите
    V - Ж да пишете като хората.
    X - Ь Не е нужно
    [ - Ш да ослепяваме,
    ] - Щ опитвайки се
    \ - Ю да ви прочетем
    Y - Ъ глупостите!
    J - Й

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    А честито !

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен
    "С приятелят ми ходим от 2 месеца .. много ни е сериозна връзката."

Lolwut?

Голям фен Аватара на notlike
    Отвори Ганьо портата
    Ето, че не било толкова трудно. Не е важен размерът, а подходът
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

бе нз някой дали прочете ама как така като им е за първи път пробвали с вибратор вибратора влязал и после причетох на места дали щяло да боли...

ебахти измислиците ;д аз с бившата ми бях така.. на 4тия път я наебах като хората... вкарвах боли я лижа пръсти вкарвам отказва се емии.. :

ЗОМФГ .. За пръв път ти е .. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ БОЛИ! Вие обща култура нямате ли? След като толкова ви се прави секс ще издържиш болка от има няма 2 минути пфуу ебаси населението ебаси хораата

aa грешиш .. не при всеки боли .. даже познавам много жени които не ги е боляло .. ако момичето е достатъчно възбудено няма да я заболи много но явно просто е прекалено тясна .. нз пръсти,по-дебели вибратори може да помогнат .. опитай - може да си заслужава

Цитирай Първоначално написано от 300
    dane ste obyrkali dupkata ????

пхахахах
    най-щастливата :PpP

Имаме обща култура даже по-горе ,ако си прочел/а щеше да видиш какво сме написали "За първи път ни е и на двамата и нямаме опит.Но не сме глупаци , които не знаят как става." Но болката наистина е голяма не е като да те ужили комар например.. И ако ще се правиш на много отворен/а недей защото няма смисъл. Нямаме намерение да се заяждаме, просто искаме съвет не някой да ни критикува !
    След като е влезнал, ще може ли да ми обясниш как "жили комар" ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си