- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правим?
Ако ви е голям,отрежи 10 санта,бе!Т`ва ли да те уча !?!Първоначално написано от Smrazqvashta
![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Дължината в случая няма абсолютно никакво значение.Важен е подхода.И все пак...сигурни ли сте,че точното място сте научкали,защото има доста фрапиращи случаи,в които момчето натиска върху клитора и наум се моли "Сезаме,отвори се бе"![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Пробвайте мисионерската поза и се разкрачи повече чувала съм ,че ако неможе да проникне се слага възглавница под дупето на жената за да може да влезе по лесно .Опитаите![]()
1во. ако на т'ва викаш сериозна връзка... ходите от два месеца, пишете си по скайп и се натискате по пейките..Първоначално написано от manyYy
![]()
А по темата: пробвайте с малко повече любовна игра преди секса...![]()
Имаме обща култура даже по-горе ,ако си прочел/а щеше да видиш какво сме написали "За първи път ни е и на двамата и нямаме опит.Но не сме глупаци , които не знаят как става." Но болката наистина е голяма не е като да те ужили комар например.. И ако ще се правиш на много отворен/а недей защото няма смисъл. Нямаме намерение да се заяждаме, просто искаме съвет не някой да ни критикува !Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
~ - Ч Мисля, че е време
W - В да се научите
V - Ж да пишете като хората.
X - Ь Не е нужно
[ - Ш да ослепяваме,
] - Щ опитвайки се
\ - Ю да ви прочетем
Y - Ъ глупостите!
J - Й
Виж мила,след като ти е за пръв път няма как да не боли,на мен чак след третия опит ми се получи,болеше чак до сълзи ама стисках зъби.Не дължината а обиколката има значение, и да ако му е по-широчък ще боли повече.
Каза че си пробвала с вибратор в такъв случай би трявало да си "отворена" (извинете ме за термина,но не намирам по добър...) ако ли пък не,нека твоят човек да подаде една ръка и да се пробва с вибратора.
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
+1Първоначално написано от LostSelf
На колко сте ако не е тайна?? .. Не може да не влезе, трудно, ДА, но не може да не влезеС пръсти да се пробва, или там с вибратора да се пробва да те отвори
![]()
Първо пробвайте с лизане, после с пръсти, ако не става като си легнала, се качи отгоре. Като си на шпагат, дупката ти се стеснява, не се разширява. Отгоре ще ти е най-лесно.
Да обичаш значи да страдаш!
Тури малко грес и пак пробвайте!!!![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Абеее,нз малко ми е фалшиво,според мен не ти влиза вибратора не друго :ДПървоначално написано от manyYy
Влезна!
~ - Ч Мисля, че е време
W - В да се научите
V - Ж да пишете като хората.
X - Ь Не е нужно
[ - Ш да ослепяваме,
] - Щ опитвайки се
\ - Ю да ви прочетем
Y - Ъ глупостите!
J - Й
А честито !![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
"С приятелят ми ходим от 2 месеца .. много ни е сериозна връзката."
Lolwut?
Отвори Ганьо портата![]()
![]()
Ето, че не било толкова трудно. Не е важен размерът, а подходът![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
бе нз някой дали прочете ама как така като им е за първи път пробвали с вибратор вибратора влязал и после причетох на места дали щяло да боли...
ебахти измислиците ;д аз с бившата ми бях така.. на 4тия път я наебах като хората... вкарвах боли я лижа пръсти вкарвам отказва се емии.. :![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
aa грешиш.. не при всеки боли .. даже познавам много жени които не ги е боляло .. ако момичето е достатъчно възбудено няма да я заболи много но явно просто е прекалено тясна .. нз пръсти,по-дебели вибратори може да помогнат .. опитай - може да си заслужава
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 300
пхахахах![]()
![]()
![]()
най-щастливата :PpP
След като е влезнал, ще може ли да ми обясниш как "жили комар" ?Първоначално написано от manyYy