.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Намеци

Намеци

Значи честно казано ако има класаця "Най-тъпи въпроси зададени досега" печеля златото,но колкото повече знам толкова по-добре(предполагам ) ,та на въпроса:
    Ако искам да намекна на някое момиче,че я харесвам какви фрази и жестове като цяло да позлвам.Знам,че ще има много подигравки но покраи тях дано понауча нещичк

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ами според мен ,ако искаш да и намекнеш или по-скоро тя да знае не ти трябват жестове и намеци. Т.е излизате си доста често само двамата казваш и ,че си прекарвате добре и тя трябва да е наясно. Ох не знам аз винаги съм харесвала по-директните мъже.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз като излезна с момиче на 1ва среща винаги целувам,до сега никоя не се е дърпала,но ще има предполагам.Говорете си,не й се прави на някакъв тежък тарикат,а се дръж нормално,не лъжи и преувеличавай.Последно когато излизах с момиче ,преди около 2 седмици,накрая и казах "Ела да ти кажа нещо" и се налегнахме на целувки.По едно време ,както се целувахме пита"И какво щеше да ми казваш" и си продължихме с целувката .Това ми дойде на момента,иначе тя даже каза,че е искала в по-ранен етап от срещата да я целуна.Та не всичко в тоя живот се казва с думи,трябват действия....Успех!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Бъди заинтересован и настъпателен. Ако тя не те харесва - ще те отреже директно. Ако те харесва - ще ти отвърне.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    усмихвай се на момичето,комплименти и прави и после я целуни
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на razores
    Дръж се нормално и ако видиш че има интерес и кажи че я харесваш или ако усетиш че те харесва направо я целуни

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Искаш да й намекнеш ли ?! :Д По - добре отиди направо и й кажи , че я харесваш , защото като гледам какъв въпрос задаваш сигурно няма да можеш да усмислиш отговорите ни

Цитирай Първоначално написано от mnogoznaikO
    Искаш да й намекнеш ли ?! :Д По - добре отиди направо и й кажи , че я харесваш , защото като гледам какъв въпрос задаваш сигурно няма да можеш да усмислиш отговорите ни
    Абсолютно си оправ. Намеците са територия на девойките. Искам нещо - взимам си го. Не питам и не проучвам преди това. Най-мнгоо да отнесеш здрав шамар, но какво от това?

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Благодаря на автора 4е заради него не трябваше да пускам моя си такава тема а нау4их неща от тази!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Цитирай Първоначално написано от Dyany10000
    Благодаря на автора 4е заради него не трябваше да пускам моя си такава тема а нау4их неща от тази!
    Нп,и аз рабтах нещо ненамекваи действаи!Мерси на всички

Град
    in the reality : )
    Тука в тоя форум абсолютно всички момчета не увъртат, не си играят игрички, а действат директно и ми е странно защо на мен пък най-много два пъти ми се е случвало момчето да ми каже направо - искам това, това и това, или да ме целуне без да увърта. Сякаш сте големи свалячи, но само по интернет.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Разказвай й интересни случки от живота си, гледай я право в очите, усмихвай се, напрви й някой комплимент, който не звучи изтъркано (занещо специфично у нея), но все пак запази малко дистанция, ще бъде от полза
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си