- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadje?
imam edin vupros. primerno ako nqkoe momi4e ima acne ne mnogo lo6o no vse pak ima no vsi4ko dr si e nared ne e debelo hubavo lice kosa umna i t.n ne e zubarka daje naprotiv pada si malko kifli4ka nqkoe mom4e bi li izlqzlo s neq i da stane gadje s neq vupreki tozi problem?
абе аххйхайах вие сериозно ли,бе? как ги измисляте тия теми не знам хайхахаахахаххахахайхзйхй ахзайхзахзайзхайПървоначално написано от blop
глупостта около мен ме уморява
Щом е кифличка или mini 7 Days със сигурност ще има много момченца около й, които да й повтарят, колко прекрасничка, умничка и чка, като цяло е. Верно, че ще са глупавички, загубеняченца, но и на кифличката това не и пречи .....
Ако си кифличка, най-малкишт ти проблем е акненцето. По-голям проблем е другото ак**ненце в главата.
xaxa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Как ги измисляте тия теми?!
Ти имаш ли 12?!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Офф навсякъде пише или "една фр" , или "ако някое момиче" . Просто си признайте, че това сте вие . Не зависи само от това, а ако има акне, защо не използва някакви продукти???
Love is everything!
Първоначално написано от blop
От коя планета си?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
Най добре питай момчето дали ще излезе с теб![]()
![]()
Ех да ви имам проблемите![]()
![]()
Всъщност ако момчетата те харесваха нямаше да правиш такава тема... значи е проблем.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
http://www.lepten.bg/
GL&HF
отиди на дерматолог.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
да бе ..те и 12 годишните не правят такива темиПървоначално написано от Paramour
![]()
има 1000 неща с които може да се лекуваш, кифло ..тцтц
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Ами зависи от момчето дали е повърхностно .. апък и ти яка реклама си напрай ако сичко наистина ти е окей не виждам пречка ама не всички си падат по "кифльоци" по-добре зубарка от колкото да не знаеш елементарни неща..това е най-лошото не всичко е външност важно е и това в главата ;]]
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
xCutOutMyTearsx, напълно съгласна съм с теб!
"не съм зубърка, даже малко съм кифличка.."
Е, щом е така не се притесянвааай! Ще успееш в живота!!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от SladkaZagadka
същото си помислих :д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Кирилица.
This world is spinning around me