Съжелявам че пиша тука но вие само тука гледате .... Така преди три дена пуших нещо нз какво Холандец друсано билки не знам какво беше но се филмирах и си чувах сърцето по едно време почна да бие адски бързо 150 п в 1 минута и се филмирах помислех че ше се пръсне не отидох на лекър и сега вече не знам сигурно е 2ри-3ти ден и ме боли сърцето гърдата и някои път пак имам чувстото че бие силно дали това е от Психиката ми или трябва да потърся лекър то почна да ми минава но аз съм доста филмиран и при силен шум ми се привърта свят
Първоначално написано от silvermoon
Диагностика ... и нещо центровка ми се мисли ...спри да ги пушиш тия боклуци ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
маняче няма да пуша само да са избия от филмаПървоначално написано от Valento
Според мен ще ти мине. Вероятно от това "чудо", което си пушил сърдечният ти ритъм се е ускорил. Имах един период в който имах подобен проблем , не беше заради такива боклуци , ама с времето си отшумя. Бих ти препоръчала някое хапче, което ще успокои сърдечната дейност, ама не смея, защото комбинацията лекарства+трева не му звучи някакси сполучлива. Не се шашкай толкова и не наторвай организма си много.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
хахахаПървоначално написано от silvermoon
ще се научите вие ама кога ще е ...
![]()
![]()
даже виждам си написал пази съцето си точен човек сиПървоначално написано от Smrazqvashta
![]()
Написала, благодаря за милите думи. И запомни не се шашкай, ти си спокоен и сърцето ще е спокойно. Не го мисли толкова, само натоварваш организма и се стряскаш повече. УспехПървоначално написано от silvermoon
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
може ли скаип да те питам нещо (:Първоначално написано от Smrazqvashta
Грешен раздел.