.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Моля за съвет ..

Като начало Здравейте на всички.Има нещо,което от дълго време ми мъчи мозъка и което може да ви се стори доста глупаво и невежо,но ви моля да не ме критикувате много и да си кажете мнението.Значи проблемът се състои в това:аз никога не съм се обезкосмявала "там",дори когато имах гадже и неговата ръка беше там.Искам от вас да ми кажете дали това е нещо нередно и срамно и дали мога да си продължавам така,когато става въпрос и за секс..

абе нз ама по-добре се обезкосми, защото не на всяко момче му е приятно
    ако те е страх от болката или не ти се харчат пари по козметички си вземи една самобръсначка на жилет за 1,50лв и ще си я ползваш поне месец.. пък да не говорим колко хубаво ще се почувстваш като си гладка и кожата ти може да диша

Има и нещо друго,но и аз самата не искам .. знам,че на някои има се струва странно..

Супер фен Аватара на spopi
    Като не искаш няма да го правиш никой не те кара на сила твое решение.

Супер фен Аватара на kosder
    Не я бръсни, ама я поливай редовно.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от nina3
    Има и нещо друго,но и аз самата не искам .. знам,че на някои има се струва странно..
    Добре, но защо, ако не е тайна !? Имам предвид, ти си знаеш, но е много по-хигиенично без косми, още повече, че си и момиче. Пак казвам - нищо лично, а чисто любопитство.
    Big or small, lies are lies!

Еми мисля,че ще е достатъчно ако кажа,че причината е семейна..

Мега фен Аватара на vagarious
    Достатъчно е.
    Big or small, lies are lies!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Какво ти пука? Нима вашите ще ти правят оглед там да видят има ли косми или не.
    Ако те е страх,че ще видят/намерят самобръсначката...след като се обръснеш,взимаш я,можеш да я увиеш в някакъв лист или страница от списание излизаш уж до магаина и я хвърляш в кофата.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Не е толкова просто Но повярвяй ми майка ми ако се осъмни в нещо може да направи всичко .. така,че изключено е да крия нещо от нея особено в този момент...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Няма абсолютно нищо нередно в това Това си е личен избор и сама си решаваш как да изглеждаш "там".Важното е ти да се чувстваш добре както и приятелят ти.Другото няма значение

Само да поясня,че тук не става въпрос за ''нормално''семейство-моите са малко по - ''строги''.. Нямам право да правя каквото си искам дори със собственото си тяло.. Не е като и да не съм им се притвопоставяла,но после си имаше последствия!

Re: Моля за съвет ..

Цитирай Първоначално написано от nina3
    Като начало Здравейте на всички.Има нещо,което от дълго време ми мъчи мозъка и което може да ви се стори доста глупаво и невежо,но ви моля да не ме критикувате много и да си кажете мнението.Значи проблемът се състои в това:аз никога не съм се обезкосмявала "там",дори когато имах гадже и неговата ръка беше там.Искам от вас да ми кажете дали това е нещо нередно и срамно и дали мога да си продължавам така,когато става въпрос и за секс..
    Не е много хигиенично, НО сега след като на теб не ти пречи и не те е срам и щом е семейно, не ги махай. Или ако искаш да ги махнеш, говори с майка ти, кажи й че не се чувстваш комфортно, че те "сърби" (защото си мисля, че е така) общо взето се опитай да я разобедиш. Но ако не ти пречи и си свикнала, тогава бъди така както ти е най-удобно. Всеки сам преценява какво да прави.Това беше моето мнение и на никого не го натрапвам. Успех !!!
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Голям фен Аватара на LeDa
    Момчетата се отвръщават от косми там .. Наистина .. Аз не мога да си представя да не си ги махам .. Сега е лято кажи и че банският ти е такъв че ще си личат ..

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Да разбирам ли че, ти искаш да се обезкосмиш, но забраните те спират ?
    Научи се да устояваш своето и да се бориш за правото си на избор !

Относно космите. Нехигиенично е, неконфортно е, дори не мога да си представя как издържаш с тях. Смятам, че ще се чувстваш сто пъти по-добре без тях. Усещането за мека и гладка кожа е страхотно, още повече на толкова нежно място.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Повече от фен Аватара на Gllory

Пфф на колко сии ?!??!
    за да те спират родителите ти ;оо
    аз пък някога моите въобще не съм питала, даже мисля че е срамно да питаш (особено баща тии .. уаууу )
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си