.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Разделете се - сама казваш че лошите моменти надделяват над хубавите по количество и качество.
    Страх ме е че съм станала прекалено зависима от него.

Какво да правя? Всеки път уж се разделяме завинаги а след това ако не аз , то той ме търси.

Ми точно това е истинската любов, явно те обича много, както и ти него. Не знам, поговорете още, кажи му, че не ти е приятно да се карате всеки ден .. И, че те боли ..

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    И днес никакви вести от него. Трябва да изчакам няколко дена - ако найстина ме обича ще ме потърси.. Но не съм сигурна че ще го направи. Явно найстина в единия от нас нещо не е както преди...

Много исках да съм с него. Но сред всичките ни караници, в които той ме изкарваше че съм "лека жена", че съм глупаче, че съм найвна че съм без възпитание, без вкус към модата дори, някъде там остана и любовта.. Наранихме се един друг и желанието ми сякаш започна да намалява.
    Желанието за една истинска и красива връзка, желание да имам човек който да ме подкрепя в трудните моменти, както и аз него. А сега - сякаш всичко се изпари. обикновенно след някоя наша караница когато го потърся, се сдобряваме дори да е трудно... А сега след като го потърсих получих следния отговор: "Не ме занимавай. Ти сама си избра да бъде така" Смятате ли че съм само аз виновната? Найстина ли съм неудачница в любовта и ми се разпадат връзките.. Или просто на него му тежи и иска някак си да си го изкара на мен? Язък за хубавите моменти с него Язък!!
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Компромиси или раздяла.
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    И днес никакви вести от него. Трябва да изчакам няколко дена - ако найстина ме обича ще ме потърси.. Но не съм сигурна че ще го направи. Явно найстина в единия от нас нещо не е както преди...

Много исках да съм с него. Но сред всичките ни караници, в които той ме изкарваше че съм "лека жена", че съм глупаче, че съм найвна че съм без възпитание, без вкус към модата дори, някъде там остана и любовта.. Наранихме се един друг и желанието ми сякаш започна да намалява.
    Желанието за една истинска и красива връзка, желание да имам човек който да ме подкрепя в трудните моменти, както и аз него. А сега - сякаш всичко се изпари. обикновенно след някоя наша караница когато го потърся, се сдобряваме дори да е трудно... А сега след като го потърсих получих следния отговор: "Не ме занимавай. Ти сама си избра да бъде така" Смятате ли че съм само аз виновната? Найстина ли съм неудачница в любовта и ми се разпадат връзките.. Или просто на него му тежи и иска някак си да си го изкара на мен? Язък за хубавите моменти с него Язък!!
    Със сигурност се опитва да те изкара виновна и ти сякаш го слушаш, втълпяваш си това и забравяш колко гадни неща всъщност той ти е казал !! Според мен си постъпила правилно ! Човек не заслужава да се държат така с него !! Е,един мъж и светът не е свършил ! Утре отивай на някоя дискотека и си намери друг,който ще те обича и уважава ! А за да не си станете скучни и с следващия,бъди малко по-недостъпна !!! Успех !

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си