- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще се случи?
Здравейте! Моето не е точно проблем, но не знам какво ще се случи с мен и приятеля ми. Заедно сме от 1 месец, а преди това се познавахме само от 3 дни. Нещата се развиха прекалено бързо. Нямаме проблеми с връзката, но ме е страх, че сме избързали прекалено много. Също прекалено бързо се привързахме един към друг и по този начин много ще се нараним, защото не сме свикнали да имаме гадже и и двамата още се чувстваме като свободни хора, които могат да свалят когото си поискат, а не искам да е така. Дали между нас ще се получи и ще свикнем ли с мисълта, че вече сме обвързани и не можем да сваляме други.![]()
Само времето ще покаже какво ще се случи.Колкото до вас-старайте се да свикнете с мисълта,че не сте свободни.
То проблема епо-скоро в него защото беше свикнал да заглежда момичета, а на мен това неми харесва и само му се цупя, но нещата почват да се оправят(надявам се).
Мъжете винаги се заглеждат,не можеш да ги откажеш от това.Нали за това са им очите.Просто трябва да имаш достатъчно самочувствие и сигурност в него и връзката ви и няма да те интересува къде гледа.Защото ще си сигурна,че ти е верен.Първоначално написано от mimi1235
Какъв е този твоя приятел,че да позволява жена да го удря.Не си позволявай да се държиш така.Той е мъж и може да ти го върне.Не си мисли,че е някаква вещ,с която да правиш каквото си искаш.
И това, че той не отвръща гледай да не ти стане и причина да го удряшПървоначално написано от mimi1235
И да го слапваш и да му се цупиш не можеш да го откажеш да зяпа. Не си ли чивала, че за гледане пари не искат
А иначе за връзката ви никой нищо не може да каже.
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
С времето ще си проличи дали ще ви бъде като двойка или не. А за заглеждането - свиквай, мъжета са си такива
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Прибързано и с познавате от 3 години??![]()
![]()
Според мен много сте закъсняли със връзката си...
Нормално е да сте се привързали много бързо 1 към друг,защото това е много време...и малко или много сте имали взаимни симпатии през тези 3 години.....
вие сте още в началото,след време ще разбереш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
От вас зависи дали ще потръгне, не от гадателки, молитви или мнения на непознати хора във форум.
Никога не може да си сигурна какво може да стане ако го предизвикаш.Така че престани с тези шамари.Казах ти вече,когато започнеш да му вярваш,няма да е проблем,че се заглежда.Вярвай му,той е с теб,не с тези,които заглежда.Първоначално написано от mimi1235
![]()
Може пък точно това да му е допаднало у теб-че си по скромна.Първоначално написано от mimi1235
Виждаш ли.Внимавай с него,че рядко се среща мъж,който да цени естествения вид на дамата.Първоначално написано от mimi1235
няма как ние да ти кажем дали ще потръгне или не
нещата зависят изцяло от вас
ако си кажете, че ще сте един за друг ...
какъв е смисъла да сте " заедно " ако се сваляте с други ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
ако искате да се промените има смисълПървоначално написано от mimi1235
ако ви е по - важно да се сваляте с други и да си имате т.нар свобода ... не виждам какво ви е бъдещето заедно .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...