Цитирай Първоначално написано от emiliaaa
Aз съм твърдо против да се разделите, поради простата причина, че се обичатее и това е повече от ясно. Моята най-добра приятелка е в същото положение като теб, той това го прави от ревност. А всичките караници от това, че до една степен сте се опознали достатъчно да не кажа омръзнали, но любовта е по-силна от всичко. Това в началото не е било така, защото го е било страх как ще реагираш, но сега вече знае, че ако има нещо дори дребно може да ти го каже и дори да направи грандиозен скандал. Научи се до една степен поне да не обръщаш внимание на тези негови нападки, прави се на ударена дори ако не искаш да се карате толкова често. Ако се разделите ще ти е доста трудно и аз имах една 7-месечна връзка и още не мога да я забравя. Апък в краен случай, защото аз не го познавам твоя човек и не знам как ще реагира на тези работи, които ти казах, ако нещата вървят само назад отколкото напред - НЕ Е ПОСЛЕДНИЯ. Вземи се в ръце. Късмет, миличка!

Eхх а кажи ми как да постъпя като сега вече е късно.. мисля че той не иска повече да има нищо общо с мен.. незная със сигурност
Вече просто не знам какво да правя..