здравейте! направо към историята.. преди 4 месеца правих секс за първи път..с момчето с което го направих сме заедно от 2 години но не бяхме правили секс ...тоест за мен беше първи п1т за него не ... отвори ме и правихеме секс не често но все пак сме правили поне 13 п1ти вече...говорих с него
понеже не съм получила оргазъм и все още докато ми го вкаарва в началото усещам болка и не усещим нищо освен леко напрежение което наподобява лек гадеел но нищо повече след извество време не усещам нищо само едно драскане може би това е от презерватива или незнам затова ви моля за помощ.. Съд другият проблем е че когато той е правил секс с други момичета по време на целият секс е изпитвал удоволствие а с мен не е така харесва му докато ми го вкара 4 5 п1ти и след това не му доставя удоволствие но свършва абсолютно викажи и казва че само в началото и в края му е приятно..моля ви помогнете ми Think

подчертавам че не го правим често понеже сме от различни градове но се ийдаме в месеца поне за 10 дена и се познаваме мн добре и се обичаме...