- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лош секс
здравейте! направо към историята.. преди 4 месеца правих секс за първи път..с момчето с което го направих сме заедно от 2 години но не бяхме правили секс ...тоест за мен беше първи п1т за него не ... отвори ме и правихеме секс не често но все пак сме правили поне 13 п1ти вече...говорих с него
понеже не съм получила оргазъм и все още докато ми го вкаарва в началото усещам болка и не усещим нищо освен леко напрежение което наподобява лек гадеел но нищо повече след извество време не усещам нищо само едно драскане може би това е от презерватива или незнам затова ви моля за помощ.. Съд другият проблем е че когато той е правил секс с други момичета по време на целият секс е изпитвал удоволствие а с мен не е така харесва му докато ми го вкара 4 5 п1ти и след това не му доставя удоволствие но свършва абсолютно викажи и казва че само в началото и в края му е приятно..моля ви помогнете ми Think
подчертавам че не го правим често понеже сме от различни градове но се ийдаме в месеца поне за 10 дена и се познаваме мн добре и се обичаме...
Още една такава тема дали можеш да пуснеш ?!? Еми,явно си доста смотана,щом не му харесва.![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
виж кво ще ти кажа не съм я пуснала за да ме наливат а да ми помагат като не ти се занимава и не ти е инт просто не пиши![]()
1 вото което е браво 4е си кирилизирала темата!ю
2рото което е е отговора ми-
Малко любовна игра , малко разнообразие в позите, разли4ни скорости, пробвайте и с орална , целувки, така нататака.............
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Първоначално написано от Dyany10000
Пичага, ако това на снимката си ти, недей да говори моля те!Чак за любовна игра недей фантазира толкова много бе малък лишей!
4век 4ел съм мноо други теми и там хората на подобен проблем отговарят така и авторите им благодарят. Казва се предаване на опит(при мене не е в буквалният смисъл де но е подобна)
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Пича от малак ще се изучи!
ахаха че лъжа ли е , сигорно като стане на 15 16 ша им цепи сливките на саученичките сиПървоначално написано от ivandimitrovVARNA
![]()
Сашке Сашке изучила си го занаята, че ся учиш на табаети и другите браво бравоПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
С няколко думи- отпусни се и се забавлявай. Оргазма не е крайната цел, но никога не е лошо ако и той дойдеПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
Охкай, пъшкай, да го eба. Хапи, режи с нокът, удри. Прави извивки в кръста, поддържай ритъма... Я ко съм на негово място, ща захвръла веднага. Ко сакам дръво, ще си издълбая дупка в некой бор и ще хакам там. Той поне няма да намила, да харчи пара и да мрънкоти.
Е, слушай тая малката александра1993. Така кат глеам връти кавали кат за две слънчевбрягски шаврантии.
Temet Nosce
벨야카
не всички са толкова повърхностни като теб при някои хора обничта е над секс-а :P
Много ми е интересно как 10-годишни лапета,дето незнаят да пишат грамотно започнаха да разбират толкова много от любов,секс и т.нПървоначално написано от moluy
![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Може би седиш и не се стараеш да му доставиш удоволствие както й той на теб ... във секса удоволствието трябва да е взаимно ... не всеки да гледа само своя кеф .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
не съм 10 годишна доста по голяма сам...не ме занимавай с глупости ако обичаш..
Отпусни се! С малко повече любовна игра всичко ще е наред. Всичко е в главата ти, така че забавлявай се и прави нещата така както си си ги представяла. На мен приятеля ми също ми беше първия и докато започне да ми става хубаво измина една година. Опитвам се да ти кажа, че няма значение колко пъти сте го правили, а кога ти ще си спокойна и отпусната на 100%.
Не се ли желаете?.... Защо ще правите любов, ако няма страст?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
трололо ай да спамим трололоПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Все още усещането ти е нетипично, дори и неприятно, нормално е. С времето ще ти става все по-хубаво, а в един определен момент ще изпиташ оргазъм. Никъде не е казано, че става веднага и винаги. Необходимо е време и малко повечко старание от негова страна. Поговорете си какво харесвате в секса, опитвайте нови неща, вижте какво ви доставя удоволствие.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!