.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Over the rainbow

Малко помощ...

Здравейте Сигурна съм че има хиляди истории като моята,но реших и аз да споделя с вас и да се надявам че можете да ми помогнете. Значи всичко се започна миналата година когато започнах да се движа с нова компания. Тогава се запознах с едно момче първо ми направи съвсем леко впечетление заради външния си вид,но нищо повече. След няколко дни се събрахме няколко човека и отидохме вечерта на тепе,там се заговорих повече с него и той започна да ми говори за бившата си приятелка с която току беше скъсал. Разказваше ми колко неща е правил за нея и тя колко неблагодарна била и т.н. Нещата които ми разказа тази вечер доста ме впечетлиха и неможех няколко дни да спра да мисля за него. Няколко дена по късно пак се видяхме и начина по които се държеше с мен затвърди мисълта ми че го харесвам и то много. Излизахме като приятели известно време и колкото повече го опознавах толкова повече започвах да го харесвам. Той беше всичко което исках от едно момче даже и повече. Всички ми казваха че бил такъв и онакъв, но аз го мислех за идеален и неможех да си го изкарам от главата. За жалост пътищата ни се разделиха за известно време,но съвсем случайно се видяхме на 24 май на празника . В момента които мина покрай мен и подуших парфюма му разбрах че това е той. Обърнах се и го видях,краката ми се разтрепериха,сърцето ми заби усилено и цялата станах червена като домат. Той ми се усмихна и ме заговори. Каза че отдавна не сме се виждали и трябва да се съберем скоро и т.н. Излизахме извесно време и наистина си мислих че той ме харесва, но точно в деня в които реших че ще направя нещо по въпроса,разбрах че с най-добрата ми приятелка са тръгнали. Почуствах се ужасно,цял ден сам плакала. Проблема е че откакто сам се запознала с това момче не съм спирала да мисля за него. Той е перфектното момче за мен,а и двамата толкова си приличаме,виждам че не е щаслив с \\\"най-добрата\\\" ми приятелка и немога да разбера защо ходят,като само се карат и нямат никакви общи интереси. Та главния ми въпрос е някакви идеи как да спечеля сърцето му?

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Чакай сега. Кротни се малко.
    Изясни си какво искаш. Ако наистина си толкова влюбена в него... просто изчакай малко. Те ще скъсат така или иначе, никой не може да живее в постоянни скандали. А ако дотогава не ти е минал меракът, значи има смисъл да пробваш.
    all day... all night... what the fuck?!

^съгласна съм.
    просто изчакай.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

щом са толова различни с това момиче така или инъче ще се разделят..и тогава идва твоят шанс..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Засега изчакай,защото и на теб няма да ти е приятно да ти отмъкнат момчето.С времето нещата се променят.Кой знае може да се променят в твоя полза.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Първо : приятелката ти знаеше ли за чувствата ти към него? От друга страна грешката е и в теб, защо чакаш толкова дълго? "Една патица мислила , мислила, та накрая се удавила ". Изчакай. Ако наистина няма взаимни чувства, то тогава рано или късно ще се разделят .
    Love is everything!

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Еми така става като не предприемате нещо , а оставяте всичко на времето

Не разбрах дали приятелката ти знае ,че си влюбена в него ,ако е знаела не ти е никаква приятелка !
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    e най-добрата ти фр не занеше ли,че го харесваш?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си