- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kакво да правя?
Значи аз в момента ходя с едно момче, с което в началато ми беше много хубаво(то винаги началото е розаво), но в стечение на обстоятелствата той започна да се държи лошо с мен. Отговаря ми с тон, когато го попитам съвсем елементарно нещо, опитва се да ми посяга и т.н. А в същото време аз изпитвам страшно силни чувства към него. Какво да правя? Сърдечно ви благодаря предварително.![]()
Да го няма тоя.Или говори с него защто се държи така може да е в лош период.![]()
Говорила съм с него. Вика ми : нищо ми няма или като започне да ми обяснява е с по 2-3 изречения и не довърши.. По този начин аз си мисля, че мен не ме приема на сериозно, а не ходим от много време (3 месеца).. Истината е, че ме е страх да не ме зареже ..![]()
Щом се е опитвал да ти посяга - зарежи го. Момче да посяга на момиче, значи е много зле. Е, ако ти тръгнев да го нападаш и те хване за ръцете - приемливо, но да се опитва да те удря - значи е леке.
С две думи:зарежи го.Не ти трябва това момче.За какво ти е?Цял живот ли мислиш да си с човек,който не те уважава?
Притеснява ме това, че сме малко време заедно и не съм го опознала достатъчно. Може би по нататъка ще му хвана цаката, но ако направя грешка, за която после ще съжлявам.. може за него това да е нормално .. това е, че аз се влияя много от мнението на хората и после да не ме изкара някоя бройкаджийка, макар че се съмнявам.
Както си решиш,но не позволявай да те мачкат като парцал.Просто не си струва.Животът е кратък,а момчета има много.Първоначално написано от emiliaaa
Толкова си зависима и си толкова слаба в момента... Я се стягай веднага! Като те е страх да не те зареже - зарежи го ти. Каква емоция ти носи той в момента? Само отрицателна май... Смешно е да живееш с глупавите си надежди, че ще му хванеш цаката и ще го променяш. Спри да си пречиш, по дяволите.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Продължавай да изпитваш силни чувства,а той да се гаври с теб...боже как го търпиш,на мене да беше пробвал да ми посегне...не ми се мисли...махай го,колкото и да го обичаш не си струва...
има си друга или вече не си му интересна
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зарежии го ТИ! Не мисля, че ще излезне нещо . . само ще страдаш повече ;] след време ..Първоначално написано от emiliaaa
I don`t care .. ;] ..
Като го опознаеш може вместо плесници да ти налита с ритници....Първоначално написано от emiliaaa
. Пълно е с още момчета, няма да останеш сама.
Ама няма от какво да те е страх - зарязвай го ти и толкова. И каква цака ще му хващаш? Ако за него е нормално да посяга на момичета, то за другите не е така че директно му бий шута и не се занимавай. Няма за какво да съжаляваш - такъв човек не ти трябва
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Добре, ако разговарям с него (или поне се опитам, защото той или тръгва да се лигави, или ми отговаря с : ,,Нищо ми няма'' или ,,Добре,,) няма ли поне да се замисли, какво ми е? Ето, днес се сети да ми се обади чак в 18,30 .. Там е въпроса, че и аз много, много не подговарям на тази тема .. по някой път само ако ми прекипи му намеквам..![]()
Спри да летиш в облаците и приеми, че не винаги симпатичните момчета са стока, че не винаги има щастлив край и че ти ще си Единствената, онази, която е успяла да го промени.
Искаше отговор - получи отговор. Въпреки това продължаваш с мечтите, чуденките и изреченията с "ако".
Липсата на самочувствие и страха от самотата са страшно нещо понякога.
Авторке, съжалявам, че ще го кажа, но момчето май вече няма никакъв интерес към теб. Щом цал ден не се сеща да ти звънне, а го прави чак вечер по някое си време, щом се държи като олигофрен и дори когато трябва да е сериозен се лигави, според мен няма никакъв смисъл да си с него. Зарежи го докато е време. Не чакай той да го направи
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
още от самото начало би трябвало да си по студена с него в смисъл и най-малката къвга която направи да си готова да го зарежеш от негова гледна точка а не да става обратното да те надделява и да прави квото си иска а мъж да посяга на ЖЕНА е ЕДНО ГОЛЯМО ЛАЙНОПървоначално написано от emiliaaa
Не се притеснявай, че той ще те зареже. Той трябва да се притеснява, че ти ще го зарежеш и точно това трябва да направиш.Първоначално написано от emiliaaa
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
божке шъ почина .. как може той да те прави на лайно а теб да те е страх,че ще те зареже .. я веднага да си стъпиш здраво на краката и да го отрязваш .. боже такива момчетаа .. знаят са колко са си стока .. махни го от живота си .. има хиляяди,милиони други момчета ..ии момиче ГОРЕ ГЛАВАТА !!
Чух,че прайш секс за пари ?! Пфф,ти 10 лв за пари ли ги имаш ма ?
Благодаря на всички за искрените мнения. Сега смятам да се държа по-лошо с него да видим дали ще клекне ако ми се опули и аз няма да си мълча.. в крайна сметка всичко си има граници. На ясно съм, че трябва да се отстъпва ама на мене ми омръзна да съм винаги аз - все пак всеки да си знае мястото. Само лошото е, че аз съм много, ама много чувствителна и ще ми е малко трудно, но все пак това трябва да се преодолее в даден момент.![]()
Разгеле ... това искахме да чуем :] постъпи гадно и ако се хване,значи те харесва и ще трябва да си поговорите за държанието му,ако ли не го режи направо !Първоначално написано от emiliaaa
Чух,че прайш секс за пари ?! Пфф,ти 10 лв за пари ли ги имаш ма ?
Опитвал се е да ти посегне??? А какво ще стане ако наистина го направи?? Ще поревеш,накрая ще кажеш аз съм виновна,не той,не трябваше да го ядосвам и ще отидеш да му лазиш в краката и ще се правиш,че нищо не е станало??? СТЕГНИ СЕ ВЕДНАГА !!! Заради него само ядове ще береш..не е единствен..Зарежи го не те заслужава..Не е мъж на място...Проумей го...![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Така да ви споделя продължението на моят сериал.. аз както ви казах, тръгнах да се държа по-лошо с него, но нямах предвид да късаме, а малко от малко да се научи да ме уважава. Не знам той как го е приел, но връзката вървеше все по-назад и един ден ми се обади и ми каза, че нямал от 1 седмица чувства към мен - според мен него го е било страх да не го зарежа, друга съм убедена, че няма или изобщо от самото начало е нямал чувства към мен и в един момент е решил да ми го каже. Таа.. нормално от моя страна рев, рев .. и защото, когато ми го каза по телефона не си бяхме и двамата в града, след това като се пребрахме излезнахме и ми го каза в очите. Но ми изглеждаше несигурен.. макар, че няколко пъти ми го повтори каза ми : аз не мога да си направлявам сърцето, чувствата ми изчезнаха. Та, мисълта ми е ако излезнем още веднъж и аз на настоявам, в смисъл да му кажа: за последен път си правя опит, но искаш ли да започнем от начало... - дали ще провърви или изобщо вече да се опитам да го забравя този човек, но аз без него не съм цяла.. обичам си го много и постоянно той ми е в главата.. моля ви ако можете ми дайте някой друг съвет, защото буквално съм се пощурила... Благодаря ви, предварително![]()
Посяга ти?Не му го позволявай.Много момчета си позволяват да удрят момичета,но не трябва да е такаПървоначално написано от emiliaaa
Кажи му да не се държи тъй идиотски с теб,докажи му,че той е любовта,която обичаш
:P То си е наистина така,че в началото,когато видиш едно момче/момиче се влюбваш лудо :P мисля,че съм помогнала с нещо =]
Авторке, аз ти казах още отдавна, че щом не те търси и не проявява никакъв интерес към теб най-вероятно вече не те харесва. Всички тук те предупредихме да го зарежеш докато той не го е направил, но ти не ни послуша и сега си в ролята на зарязана... Няма какво повече да търсиш при него и да му се слагаш в краката. Няма нужда да правиш каквито и да било опити - най-добре спри всякакъв контакт с него и след време ще го забравиш