.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: 12 клас

12 клас

Здравейте,тази учебна година ще съм 12 клас!За съжаление съм малко неориентирана и незнам с какво да уча..а време няма
    Вчера ми дойде идея да кандидатствам с история и български в СУ и искам да ви попитам възможно ли е за 1 учебна година да се справя с целия материал или е трябвало по-рано да се сетя?
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Другите , които са по-запознати ще ти отговорят.
    Но аз мога да ти кажа , че .. никога не е късно , стига да си организирана. (:

Зависи си от човека, колко бързо запомня и научава. Но, майна, това е СУ. Там не е толкова лесно.
    Успех иначе
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Искам и аз да питам,също ще бъда 12 клас тая година и за специялност политология в ПЕУ-то с какво се кандидатсва.

Това дето си си избрала - историята и литературата са сигурно едни от най-трудните и най-обемни като материал за учене дисциплини.Предполагам, че искаш право или журналистика. Момичетата от нашия випуск, които кандидатстваха с тях ходеха от 10 -11 клас на уроци и мноого учеха. Но не знам сега дали са се променили нещата с изпитите, дали приемат с матури и такива неща...Ако запомняш наистина много бързо и само учиш цяла година може и да успееш, зависи от теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Журналистика се влиза с изпит по журналистика (журналистическо есе). Просто балообразуващите са БЕЛ и История май.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Другите , които са по-запознати ще ти отговорят.
    Но аз мога да ти кажа , че .. никога не е късно , стига да си организирана. (:
    И аз мисля така,но предпочитам да чуя и други мнения,на тези които с това са кандидатствали,насочила съм се към право.Мога да кажа,че съм организирана и доста се старая,но все пак 12 клас е по-малък,а и в училище и по други предмети те занимават,подготовки за бал... и незнам дали ще насмогна с всичките теми!
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Абе доста материал си е.Българската история + 11 и 12 клас литература.
    Ако си човек,който по принцип е на ти с литературата,можеш да разпъваш локуми и просто ти се отдава сигурно няма да ти е кой знае колко трудно.Сега в СУ за почти всичко се кандидаства и с матури,но въпреки това не те съветвам да залагаш само на тях.Също така въпреки,че свършваш 12 клас май месец имаш около месец и половина до изпитите,в които да учиш/тва зависи вече колко си сериозен/,но пък и не трябва да оставяш цялото учене на този месец.
    На нас изпращането ни беше в началото на май,а дефакто от средата на април някъде ти спираш окончателно да учиш за даскало и почваш по-усилено за матурите.А ако избереш матури бел и история ще ти е доста по-лесно за тях.
    И така.Абе много е кофти избора,аз понякога си викам защо се закопах с тая математика,ама като не мога да уча теми ...

Не е малко материала, но с повече амбиция и труд за една година можеш.Ако се съсредоточиш само върху литература и история можеш.Аз уж учих в доста елитно софийско училище и мога да кажа, че дори там/където други години мн трудно се изкарват оценки/ в 12клас 6ците се пишат адски лесно.Което значи, че ще имаш време да се съсредоточиш само върху това, което ти трябва.

Успех

Добре а някой ще ми помогне ли на мен да ми каже в ПЕУ с какви изпити по какви предмети се влиза за политология.Търсих,но не намерих нищо....

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Добре а някой ще ми помогне ли на мен да ми каже в ПЕУ с какви изпити по какви предмети се влиза за политология.Търсих,но не намерих нищо....
    http://www.uni-plovdiv.bg/site.jsp?ln=1&id=324

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си