.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Да подпиша ли ?

Пратих снимки в агенция Визаж ,одобриха ме,ходих 2 месеца на курс и сега ми дадоха договор,но не знам какво да правя .Четох и добри и лоши коментари за нея и сега съм объркана.Дали да подпиша в тази агенция или да си потърся друга? Ако някой има опит с тези неща ,с Визаж и изобщо с модните агенции помогнете ми И също има ли по-добър вариант примерно expose model?

Мега фен Аватара на ameli
    Ох, отново поредната заблудена, която мечтае да стане модел от малка..
    Не се ли научихте най-нахрая, че в България чрез моделстване не се пробива, че в България освем да преспиш с някоя мутра в тая агенция нищо друго няма да направиш! Ще потрошите много пари покрай убочения, снимки и т.н. докато накрая почнеш да печелиш (ако бобще почнеш де..).

След като вече си ходила на курс и имаш възможности, подписвай - ти си знаеш най-добре. Но все пак ще се радваме, ако споделиш с нас някоя твоя снимка :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

и аз бях пращала снимки на Визаж и мен ме одобриха ако става въпрос. То това си е едно на ръка. и аз мислех да ходя на курса обаче се отказах щото съм от Бургас и ми идва далечко.. : ) Колкото до други модни агенции бях пращала и на Фреш Фешън ли кво беше не помня вече и там ме одобриха (много ясно те всички одобряват) ,при което ми звъняха да ме викат за кастинг за реклама на някаква нова енергийна напитка.. отказах и кво до сега не съм видяла такава реклама да се върти по ТВ. Бях чела че и на други момичета са им предлагали подобни оферти.. Викали са ги да се снимат уж за няква реклама за Мтел и си и ПЛАЩАШ на всичкото отгоре и накрая няма нито реклама ,нито ти връщат парите. . Общо взето смешна работа. И с трета агенция се бях занимавала- Passion - още по-голяма простотия.. Писах си в скайп с човек от агенцията и т.н... и се оказа че аз трябва да платя 500 лева за да ми направят фотосесия ,след което да ми направят Book в мои снимки и информация за мен и от там нататъка щяли да ме предлагат за различни реклами и т.н.. ХА ХА да бе да.. Общо взето.. аз се отказах от тези работи.

Анонимче, теб навсякъде ще те приемат С фреш Фешън не си и помисляй да се занимаваш, Визаж е по-добрия вариант. И пак казвам - губене на време и много пари.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Няма смисъл да се занимаваш - по - горе ти обясниха защо. Недей да си мечташ за тези неща - моделство, ревюта, конкурси и т.н. Само те лъжат, а дори да е истина - трябва секс за да пробиеш, а и няма гаранция, че ще станеш известна дори и да преспиш с някои.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

То за пари беше вече. Вчера занесох договора да го види адвокат и това навя съмненията в мен . В договора пишеше ,че агенцията ще инвестира пари в мен като ми направи бук ,но не пише как аз ще и се изплатя и какво ще правя ако не ми предоставят работа.Също има някои неясноти относно парите който ще получавам

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не знам защо всички си мислят , че трябва да преспиш с някого.. ами не винаги е така.. (:
    Ако искаш подпиши с Визаж. Пробвай , може и да се получи нещо.
    Съгласна съм на 100% , че е трудно в нашата страна да станеш модел. Но не е невъзможно.

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    ^ ^ Поредната уловка, с която могат да си изграят с момичетата и момчетата, които подписват. След като се подпише агенцията може да прави с теб каквото поиска- вмисъл да те кара какви ли не неща да правиш, за да им върнеш парите.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    Няма смисъл да се занимаваш - по - горе ти обясниха защо. Недей да си мечташ за тези неща - моделство, ревюта, конкурси и т.н. Само те лъжат, а дори да е истина - трябва секс за да пробиеш, а и няма гаранция, че ще станеш известна дори и да преспиш с някои.
    Преобладаващите модели в България са легално проституиращи.Ами каталозите...ако някой е останал с илюзията,че певици,рекламодатели и какви ли още не си ги избират,модела и върши работата и всички са доволни и щастливи,се лъже много.Идва чичко-паричко,харесва си едно наивно девойче,след което агенцията започва да обяснява,че това било нормално,че така всички започвали...Имам братовчедка,която беше се захванала с Визаж и едвам намери начин да се измъкне.
    Нищо хубаво не мога да кажа за модните агенции.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Ами и на мен точно в това са ми притесненията.Ако нещо се обърка те могат да кажат ,че са вложили 10 хил.(примерно) аз как ще ги върна ,ще трябва до живот ли да работя за тях.

Това за проституцията ми се вижда странно как ще ме накарат без мое съгласие ,а и за по малки агенции добре ,но за Визаж изглежда ми по-нереално

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Не мога да разбера какво толкова им е хубавото на тези модели?! Почти всяко 2-ро момиче иска да става модел. Имам и аз една приятелка, която е модел и станала модно лице на някаква си софийска модна къща, която тъща не се знае никъде. Е, уж щяха да я показват по телевизеята, щяха да й слагат снимки на бил бордове...Трънки! Записвай се като искаш, но винаги трябва да имаш 1 на ум!!!

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Не знам защо всички си мислят , че трябва да преспиш с някого.. ами не винаги е така.. (:
    Ако искаш подпиши с Визаж. Пробвай , може и да се получи нещо.
    Съгласна съм на 100% , че е трудно в нашата страна да станеш модел. Но не е невъзможно.
    Всички си мислят така, защото е вярно. Малко ли се говори за тея каталози с модели и чалгаджийки?! Колко измамени момичета има? Някоя влезе ли в омагьосания кръг, трудно излиза. Подписва договора; точат ти парите; влизаш в каталога; някой чичко си те избира; ако се противиш те заплашват.. дори имаше едно момиче във форума, което питаше как да се отърве от такива.. Бъди поне малко по-осведомена

Авторке, като си мислиш, че ставаш за модел яви се на кастинг за мис в твоя град. Там поне имаш по-големи шансове да те забележи някой и ако спечелиш вече ще е по-възможна кариерата ти в България (ако мислиш да се занимаваш сериозно). Успех! И си чакам снимчицата

Жалко ,че в моя град сигурно от години не се правят конкурси за Мис ,а и има само една "модна агенция" с която се занимавах преди години и работата не беше сериозна.Но никой нищо не ми казва за expose model чувала съм ,че тяхната работа е най-чиста

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ИСКАМЕ СНИМКА

Голям фен Аватара на xSANYAx
    До сега не бях чувала и виждала да се плаща за да бъдеш модел,освен ако не плащаш за уроци,по-скоро агенцията инвестира в теб,ама то това е в България и е пълна измама.Те всичките бг 'модели' така са станали,с Визаж .. да да Иначе аз се бях записала в една агенция в Щатите,първоначално плащах за уроци,то нашите плащаха де,ама все едно и после на мен ми плащаха,ако например излезе хубава фотосесия или дефилиране.Съветвам те да не се оплиташ,защото със сигурност си гледала по телевизията колко репортажи е имало за измамени ''бъдещи топ модели'' и под дърво и камък ги търсят да възвърнат парите,ама ей на..никъде ги няма..
    • Обичай,за да те обичат! •

качих си на профила

Не се връзвай на тия измами, после ще съжаляваш.
    Крайно време е момичетата да престанат да мислят, че някой някъде ще им осигури бъдеще само заради дългите крака или хубавата усмивка.

Значи всички сте на едно и също лошо мнение за Визаж и модните агенции като цяло

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от sweet6996
    Значи всички сте на едно и също лошо мнение за Визаж и модните агенции като цяло
    Явно..ако някой ти каже,че не е вярно и че е на път да стане модел не му вярвай защото или още не е постъпил и се колебае като теб или е злобар/ка и иска и теб да те сполети лошо нещо.
    • Обичай,за да те обичат! •

Аз наитина искам да се заннимавам с това и мисля ,че ми се отдава ,но всички тези неща за проституцията и парите .Не знам жалко ,че всички институции в България са толкова зле.Трябваше днес да занеса договора ,но реших да помисля до края на август когато е крайния срок.

Видях една твоя снимка (ако е била твоя де, а не на някой друг профил) - сива, в някакъв коридор, лицето отрязано - вижда се малко нос и уста. Ръката ми се стори някак си странна. И пак клъцната през кръста. Ако си пратила тая снимка и са те удобрили, значи всичко е измама Наистина добре помисли, преди да подпишеш.

Защо отчайвате момичето така бе хора? Завиждате ли и какво?
    Аз също минах 2 месечния курс имам диплома и имам същия проблем с договора Тези дни трябва да го пратя,че много окъснях хаха
    И понеже предваритело знам,че ще ми искате снимка ето ви
    http://www.visages.net/talentdetails.php?id=104
    Никой не е казал,че искаме да ставаме някакви големи звезди,просто този курс много помага да самочувствието и като цяло те учи как да се държиш като МОДЕЛ.
    Оставете си мненията за вас,но не казвайте,че е невъзможно!
    Не можело в Българя да станеш модел така ли? А като те пратят извън България нямаш ли шанс? Големи сте скиптици...

http://www.visages.net/talentdetails.php?id=134 това са мойте снимки . TwEEtyNkA какво смяташ да правиш с договора ? има ли неща в него който те притесняват

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Видях една твоя снимка (ако е била твоя де, а не на някой друг профил) - сива, в някакъв коридор, лицето отрязано - вижда се малко нос и уста. Ръката ми се стори някак си странна. И пак клъцната през кръста. Ако си пратила тая снимка и са те удобрили, значи всичко е измама Наистина добре помисли, преди да подпишеш.
    Извинявай,не цъкна ли да видиш снимката въобще
    Ето я цялата
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си