.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нормално ли е ..?!

Аз имам прекрасна майка, но немога да кажа същото и за баща ми. Когато тате го няма мама е супер забавна, не се претеснява от нищо. Обаче щом тате си е вкъщи тя се спича както и аз. Той винаги намира нещо с което да се заяде с нас и винаги се карат, а това ми влиае на психиката. Мама и тате 2 или 3 пъти са стигали до развод и аз съм се радвала като луда , но винага тате прави нещо и мама му прощава . Но вече, ако се стигне да 4 развод няма да позволя на мама да го развалят. Ще и припомня всичко с което ни е наранявал. Но не съм сигурна дали е нормално да се молиш ма майкати да се раздели с бащати и тя да ти казва " Давам му последне шанс и ако сега се провали няма да имаме вече бъдеще заедно и ще си живееме сами". Толкова много искам да сме само аз брати ми и мама. Направо полодявам от щастие щом стане дума за развод . Е нормално ли е ?!

Повече от фен Аватара на Gllory
    Не
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Виж сега почти нищо в тоя свят не остана нормално. Не е нормално баща ти да се заяжда с теб и майка ти и да се карат пък да не говорим че явно това е ставало пред теб. Така че какво нормално намираш в случката та да се питаш нормално ли е да се радваш на развод. Другото което е че всеки от тук най-вероятно ще ти каже НЕ обаче аз ще ти кажа ДА защото всички сме свикнали с лекота да говорим разни неща но реално ние не сме ги изпитали на главата си. НЯМА КАК ДА ЗНАЕШ НЕЩО КОЕТО НЕ ТИ СЕ Е СЛУЧВАЛО! Следователно единственият човек които може да ти каже нормално ли е това трябва да е човек изпадал в същата ситуация като теб.

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Не,не е нормално.Не мисли, че като се разделят майка ти и баща ти, ще си останете само тримата.Тя ще си намери друг или в най-лошия случай другИ.Тя вероятно ще се чувства самотна и ще потърси компания другаде и ти и брат ти ще останете на заден план.Според мен ти трябва да поговориш с баща си.Изяснете причините, поради които се карат и му кажи, че може да ви изгуби.Ако наистина ви обича нещата ще се оправят.Моят съвет е да излезете на кино, може би цялото семейство.Прекарайте си един ден само вие, без ангажименти, разговаряйте и ще осъзнаете, че семейството е наистина по-силно, когато е сплотено.В никакъв случай обаче не съди баща си, ако наистина са само някакви дребни неразбирателства между него и майка ти
    Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.

Re: Нормално ли е ..?!

Цитирай Първоначално написано от Cveti097
    Аз имам прекрасна майка, но немога да кажа същото и за баща ми. Когато тате го няма мама е супер забавна, не се претеснява от нищо. Обаче щом тате си е вкъщи тя се спича както и аз. Той винаги намира нещо с което да се заяде с нас и винаги се карат, а това ми влиае на психиката. Мама и тате 2 или 3 пъти са стигали до развод и аз съм се радвала като луда , но винага тате прави нещо и мама му прощава . Но вече, ако се стигне да 4 развод няма да позволя на мама да го развалят. Ще и припомня всичко с което ни е наранявал. Но не съм сигурна дали е нормално да се молиш ма майкати да се раздели с бащати и тя да ти казва " Давам му последне шанс и ако сега се провали няма да имаме вече бъдеще заедно и ще си живееме сами". Толкова много искам да сме само аз брати ми и мама. Направо полодявам от щастие щом стане дума за развод . Е нормално ли е ?!
    Слушай кво 97 идиотче .. майка ти и баща ти знаят кво правят,тебе сигорно не са ти дали 1 път джобни и баща ти е най-шибания тип на света нали? що не се застреляш ? Как може да обеждаваш майка ти да се разведе с баща ти .. 10 годишна пикла , ти каде си тръгнала да им се месиш в работите? какво питаш дали е нормално като е очевадно ,че не е,и само 1 идиот ще го направи.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Аман от компетентни съвети, ей. И то грамотно написаниии .. Още в първия пост "полОдявам", "сигОрно", "обЕждаваш" ... Гррррр ... Като ще пишете нещо, пишете грамотно бе.

Аз пък не мисля, че е ненормално. И аз бих се радвала, ако при мен нещата станат както при теб. Отдавна искам да се разделят, ама нямам късмет. Никой няма правото да те съди /или мен/ за това твое /и мое/ желание, защото само ние си знаем как стоят нещата в семействата ни и колкото и да се стараем да ги опишем тук /за съвет/ - никога няма как да се опише всичко. Знам го от опит.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Нормално е! Бях като лудите...как ли не се опитвах да набия в главата на майка ми, че е по-добре да се разделят и тя да си намери някой друг, вместо всеки ден да съжалява за това, че се е омъжила за баща ми. Какъв е смисъла да са заедно ако всеки ден от съвместния им живот се състои в спорове и скандали!?
    Обаче ако си мислиш, че като се разведат ще сте само "аз, мама и брат ми", друг път...а родителските права? Ако преценят, че майка ти не става за настойник при развода. Нали се сещаш, че съда може да прецени, че най-добре е брат ти расте при баща си, а ти при майка ти!? Няма начин да не виждаш баща си, в случай, че е в нормално психическо състояние почивните дни или някои други дни от седмицата + 1 месец [може и повече] от ваканцията ще си при него, на някои празници...
    Обмисли добре тия неща и тогава реши дали искаш да се разведат.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Аман от компетентни съвети, ей. И то грамотно написаниии .. Още в първия пост "полОдявам", "сигОрно", "обЕждаваш" ... Гррррр ... Като ще пишете нещо, пишете грамотно бе.

Аз пък не мисля, че е ненормално. И аз бих се радвала, ако при мен нещата станат както при теб. Отдавна искам да се разделят, ама нямам късмет. Никой няма правото да те съди /или мен/ за това твое /и мое/ желание, защото само ние си знаем как стоят нещата в семействата ни и колкото и да се стараем да ги опишем тук /за съвет/ - никога няма как да се опише всичко. Знам го от опит.

Съгласен съм.Неможе някой,който незнае за какво става на въпрос да ти дава съвети.Поставяйки се на твоето място си мисля,че е нормално такава реакция от твоя страна .
    П.П.Като описваш твоя баща,виждам колко много си приличат бащите ни,но майка ми се е развела с него още когато съм бил на 4-5,и сега като ни вижда само за по няколко дни в месеца се държи много по добре.

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Jessie

Съгласен съм.Неможе някой,който незнае за какво става на въпрос да ти дава съвети.Поставяйки се на твоето място си мисля,че е нормално такава реакция от твоя страна .
    П.П.Като описваш твоя баща,виждам колко много си приличат бащите ни,но майка ми се е развела с него още когато съм бил на 4-5,и сега като ни вижда само за по няколко дни в месеца се държи много по добре.

Абсолютно непоносимо е така.По-добре е да се разделят.

Лошото в случая е,че те не вредят само на собствената си връзка ами и влияят на вас.
    Сега може и да ти се струва,че ще ти е по-добре ако се разделят,но едва ли.
    каквито и да са - това са твойте родители и не мисля,че ще ти е приятно да те запознават с разни "мащехи" и "пастроци"(незнам правилно използвана дума ли е).
    Ако сега искаш баща ти да изчезне от живота ти ,то след време ще осъзнаеш че наистина ти липсва и имаш нужда и от него!
    по-добре вместо да съветваш майка си да се разделят й предложи да отидат да потърсят професионална помощ (брачни консултации,психолози и т.н.)...
    поне ще сте опитали да си запазите семейството,защото вярвай ми не е райско родителите ти да са разведени(дори и да са в добри отношения-привидно)...
    Опитайте,за да не съжалявате после!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на dimi93
    Разбира се, че е напълно нормално! Имам много приятелки, които са като теб! Т.е. в отлични взаимоотношения са с майките си, а бащите им само им тровят живота. Те са ми споделяли, че биха се радвали и искат родителите им да се разведат. Така, че успех!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Разбирам баща ти беше някой идиот, който да ви спуква от бой с майка ти, че да говориш така... не, не е нормално.
    I still have feelings...
    you are my passion.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Цитирай Първоначално написано от Lovegood
    Разбирам баща ти беше някой идиот, който да ви спуква от бой с майка ти, че да говориш така... не, не е нормално.
    +1
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Човек ако не се разбират и само се карат, защо да седят заедно. Така само си играят с психиката един с друг и с вашата на теб и брат ти. Да имаш разведени родители не е много приятно, но все пак ако от тва зависи спокойствието вкъщи, защо не
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си