Цитирай Първоначално написано от Cveti097
Аз имам прекрасна майка, но немога да кажа същото и за баща ми. Когато тате го няма мама е супер забавна, не се претеснява от нищо. Обаче щом тате си е вкъщи тя се спича както и аз. Той винаги намира нещо с което да се заяде с нас и винаги се карат, а това ми влиае на психиката. Мама и тате 2 или 3 пъти са стигали до развод и аз съм се радвала като луда , но винага тате прави нещо и мама му прощава . Но вече, ако се стигне да 4 развод няма да позволя на мама да го развалят. Ще и припомня всичко с което ни е наранявал. Но не съм сигурна дали е нормално да се молиш ма майкати да се раздели с бащати и тя да ти казва " Давам му последне шанс и ако сега се провали няма да имаме вече бъдеще заедно и ще си живееме сами". Толкова много искам да сме само аз брати ми и мама. Направо полодявам от щастие щом стане дума за развод . Е нормално ли е ?!
Слушай кво 97 идиотче .. майка ти и баща ти знаят кво правят,тебе сигорно не са ти дали 1 път джобни и баща ти е най-шибания тип на света нали? що не се застреляш ? Как може да обеждаваш майка ти да се разведе с баща ти .. 10 годишна пикла , ти каде си тръгнала да им се месиш в работите? какво питаш дали е нормално като е очевадно ,че не е,и само 1 идиот ще го направи.