.
Отговор в тема
Страница 14 от 40 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 986

Тема: Футбол!

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Според мен дузпата е 1000 процентова.НО ви разбирам, тези които казвате, че няма, защото ако беше същата ситуация в нашето наказателно и аз щях да рева "мафия" и прочее, просто всички сме пристрастни майна .

Насри направи много добър мач, а Уилшър пак потвърди очакванията ми. Страшен играч
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Довечера има интересни мачове, особено Валенсия и Атлетико Мадрид. Ако съм си вкъщи, ще го гледам.
    Audio ergo sum

Голям фен Аватара на MissStunning
    Защо се коментира само тази дузпа в темата не мога да разбера?
    Има и други интересни неща за коментиране..
    1. Какъв е този терен, на който Черно море играе мачовете си вече няколко сезона? Как може този стадион да получи лиценз? Ако господата от Черно море имат нещо против моя коментар, заповядайте в Мездра или пък Шумен да видите на какъв стадион играят мачовете във В група. Даже и в Б група няма такива картофени ниви като тази на Тича.
    2. Защо не коментирате поне 7-8 балтии на играчите на Черно море останали ненаказни поне с жълт картон, след 2 от които останахме без 2-ма от ключовите си играчи?

Иначе за дузпата за Левски... както виждате 3 дни да се спори не може да се каже, кой печели спора... Дарко пръв игра с топката, но пък Пиргов след това я изби, като едновременно с това фаулира Тасевски... повече от спорна ситуация за мен. Така, че каквото реши съдията на момента това е. А за ситуацията на Дончо Атанасов... незнам поне защо след като съдията не свири дузпа, каквато нямаше, не се реши да вдигне картон на Дончо за симулация... нямаше нищо по-естествено от това.

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Въпроса е прост. Когато има дузпа за Левски има проблем. Ако е за Черно Море - няма да има проблем. Защо ? Защото Черно Море са по-малкия отбор и няма да изглежда като "бутане". Тази логика, странно, но съм я срещал на няколко места.

Както казах по-горе, пък и потребителят над мен, защо никой не коментира зверските балтии, които трябваше да бъдат декорирани задължително в жълто, съответно за някои футболисти в червено заради натрупване на предупреждения ? Ако съдията бе коректен и в това отношение никаква дузпа нямаше да прави впечатление на никой от Панчарево до Тича. Т'ва е. Резултатът щеше да е 6 : 2, а Черно Море щяха да завършат мача с 9 човека.

Един по екзистенциален въпрос. Защо Черно Море винаги играе така срещу Левски ? Ако има човек, който е за изравняване на футболните сили в България и всеки да скача на всеки, то това съм аз! Казвам го на драго сърце ще се радвам всеки, който покаже възможности и класа да става шампион с честни победи. Така и първенството ни ще се вдигне нагоре. Но очевидно при някои отбори има тако и вако. На Левски скачаме като за финал на шампионската лига срещу Литекс сваляме гащета. На Левски трошиме краката, а другите отбори не приближаваме нападателите им. Плаща ли се за т'ва, к'во ли ? Знам, че е престижно да победиш Левски София, но не вярвам това да е само причината.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от realantisocial
    Въпроса е прост. Когато има дузпа за Левски има проблем. Ако е за Черно Море - няма да има проблем. Защо ? Защото Черно Море са по-малкия отбор и няма да изглежда като "бутане". Тази логика, странно, но съм я срещал на няколко места.

Както казах по-горе, пък и потребителят над мен, защо никой не коментира зверските балтии, които трябваше да бъдат декорирани задължително в жълто, съответно за някои футболисти в червено заради натрупване на предупреждения ? Ако съдията бе коректен и в това отношение никаква дузпа нямаше да прави впечатление на никой от Панчарево до Тича. Т'ва е. Резултатът щеше да е 6 : 2, а Черно Море щяха да завършат мача с 9 човека.

Един по екзистенциален въпрос. Защо Черно Море винаги играе така срещу Левски ? Ако има човек, който е за изравняване на футболните сили в България и всеки да скача на всеки, то това съм аз! Казвам го на драго сърце ще се радвам всеки, който покаже възможности и класа да става шампион с честни победи. Така и първенството ни ще се вдигне нагоре. Но очевидно при някои отбори има тако и вако. На Левски скачаме като за финал на шампионската лига срещу Литекс сваляме гащета. На Левски трошиме краката, а другите отбори не приближаваме нападателите им. Плаща ли се за т'ва, к'во ли ? Знам, че е престижно да победиш Левски София, но не вярвам това да е само причината.
    Бях на мача, гледах над 100 пъти повторенията и въпреки че попринцип съм за левски смятам ЧЕ ДУЗПА НЯМАШЕ.Вратаря игра с топката,докосна топката и след това футболиста на левски се спъна в него,по правила НЯМА ДУЗПА.Накрая имаше едно положение което си беше за дузпа за черно море,футболиста на черно море беше спънат а защитника на левски не игра с топката,следователно е дузпа.
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    aз съм сигурен,
    че след този кадър НОРМАЛЕН АДЕКВАТЕН ХЕТЕРО-СЕКСУАЛЕН С НОРМАЛНО ЗРЕНИЕ ЧОВЕК,не е възможно да каже,че дузпа няма...

ако някой не вижда 15691651985691569%-овата дузпа тук,мисля че е редно да се замисли сериозно върху съществуването си и да посети ПОНЕ психолог

Илко Пиргов докосва топката ! дали има дузпа вече ми е все тая
    CHERNO MORE VARNA !

това gif-че е екстра, само че трябва да се смени текста на "недикели ли сте бе, говеда"

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Дайте им дуспа да мирясат БФС преиграйте мача за 6:0 за говедо
    Creative Technologie

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Естествено,че ще има драма и шоуто ще е пълно нали сме в България,тук всеки за нещо е виновен особено един съдия на футболен мач.Четвъртък е а от Понеделник се дъвчат се едни и същи глупости.И с тая и без тая дузпа ряците този сезон няма да силния отбор,който бяха 2008/2009.Цялото това скачане на грандове и после мрънкане,че съдията подкрепял гранда ми звучи като оправдание,абе биха ни ама видиш ли паднахме с измислена дузпа или тн.Важни са точките в първенството,а Ч.Море не взеха и 1-точка от този мач.

Цитирай Първоначално написано от ohluv
    Дайте им дуспа да мирясат БФС преиграйте мача за 6:0 за говедо
    Обясниха ви 10 пъти, че няма дузпа. Проблеми със зрението и разбирането ли имате?

А и да нямаше дузпа, мислите ли, че щяхме да допуснем изравнителен гол толкова лесно?

Ареееее к'ур. И 5 дузпи да имаше, не ме интересува. Срещу толкова меко казано груб отбор не се играе лесно, особено като играеш на нива...
    Толкова злоба и грозен футбол и орките не показаха. Тия боклуци излязоха с нагласата да ни контузят футболистите, да си избият селските комплекси и посредством някое случайно центриране напосоки да направят нещо. Е, не им се получи!

Иначе определено трябва да се подсили защитата. Въпреки, че доброто нападение компенсира донякъде получаваме доста тъпи голове, което все някога ше ни изиграе лоша шега.
    Ама докато се върнат Милиев и Гаджев, ше е така... Пък и Кривия просто не е в състояние да тича толкова много и да се връща често и да покрива защитниците.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Шоу на Ето`о и Милито прати Интер във висините
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Честит празник на всички левскари! На тази дата (23.09.94) Левски размазва Цуцка Панчареевска с 7:1 !

Голям фен Аватара на MissStunning
    7:2, 7:1, 5:0...
    To be continued...

айде сега да видим дали има дузпа ?!

снимката е от фейсбука на Илко Пиргов
    CHERNO MORE VARNA !

е тука не се вижда, че дарко чуква топката в десния долен гъл, така че топката да отиде напред, после рязко да свие в ляво и да почне да тупка .... мислиш ли с тая глава ?

разбрах иронията,но важно е как Илко докосва топката
    CHERNO MORE VARNA !

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Еее лефскарите се засегнаха
    Creative Technologie

Цитирай Първоначално написано от chucknorisismyPR

поглендни пак бе
    CHERNO MORE VARNA !

кажи честно ... Не пипа топката ? Не променя траекторията ?е как тя сама ще започне да си тупка и сама ще свие в ляво ?
    писна ми да спорим за това, очевидно сте слепи. дузпа има, лефски отново е подпрян.край.

преди да замажеш всичко с 431 реда "ХАХАХ" ми кажи как топката ще започне сама да тупка

поглендни пак бе
    ПОГЛЕЖДАМ ПАК, И ?!??!?!?!? И какво виждам - снимката е точно след като Дарко я копва леко на една страна и точно когато Пиргов му се хвърля в краката, спъва го и я докосва ВТОРИ. 100000% дузпа...

Без да съм особено фанатичен фен на Левски, според мен дузпа си има и скрийншота не е показателен. Ако има скрийншот на действието МАЛКО след това ще е по-ясно. Тасевски чуква топката, сигурно милисекунди след това вратарят закача кракът му.

нямате право просто

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Абе дузпа няма, просто съдията няма как да види тва лекото докосване, дето и ние едвам го виждаме след хиляда повторения, снимки, скрийншоти и п*тки майни

Куцото е просто, че дузпите за Левски станаха традиция на Тича, не от вчера, и общо взето се чака нещо ей такова за да се свирят..

аре стига сте дъвкали простотии, бахти, вече дори не е смешно, а трагично...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си