- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
Гошо вратарчето сигурно прави най-слабия мач в кариерата си.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
eвроидиота си е евроидиот
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
ебаси шамарите тая вечер..
"Eвроидиота" поне има спечелени 3 точки и е на второ място в групата. А Цуца колко точки има и на кое място е в групата си?Първоначално написано от cunt
цуца кой е ? майка ти ли?Първоначално написано от DaveDresden
L'homme est n
По-скоро е баща ти понеже е траверс. И така и не ми отговори на въпроса "разбирачо" ?!Първоначално написано от cunt
Че щяхме да паднем беше ясно...
Обаче на Гошо вратарчето му е време да си ходи... От него всичко тръгна надолу. По - слаб не съм го виждал. Писна ми вече всеки ъглов удар и всяко центриране да са потенциален гол. Да не говорим, че на 2 пъти се удари в гредата при положение, че топката минаваше на 5 метра от вратата. Тотално неадекватен...
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
То често му се случва гредата да го контузи... И тва е национален вратар...Първоначално написано от WinstonSmith
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
да, ама тия прасета, дето са в криза, дето са по-слаби от вас, никога не са ставали за смях в европа и не са излагали България и вчера нямаше да паднат, ако не беше съдията, смешно е, но е факт, засада има :P друг въпрос е, че направиха 10 пропуска. а вие играете я срещу 8мия в Португалия, я срещу 17тия в Швеция, я срещу изпадащи отбори от серия А.
p.s днес е ПЕТък, нищо не е случайно
![]()
Тихо , че Порто ви направиха смешни вчера , най смешното , е че си вярвате яе сте били по добре и сте ги надиграли , а тия си правеха ташак с вас.
боже и това ли копирахтеПървоначално написано от terrorclub
срам немате ей
L'homme est n
не разбирам що за жалък човек ще влага чувства в българската пародия на футбол
да не говорим за левски цска това си е някакъв срам
и ако това е дерби номер 1 на България нямам думи
кой ли е бил този нещастник дето е бил на мача че и е ходил да се бие след това?
ОДИН!!!
може би 2 пъти по-староПървоначално написано от terrorclub
нормално е да мислиш така...щото не знаеш к'во еПървоначално написано от darkPaladin
![]()
кво е .. да ти разцепат джуката и да се чувстваш като стивън сегал на младини..поне тука във форумите мога да ви кажа колко сте ми глупави и прости родни хулиганчувци..щото тука нищо неможете да ми направите..запалянковците на ЦСКА и ЛЕВСКИ са путь*вци. ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕПървоначално написано от iLovePussyJuice
Мразете ме фъфляци такива..
Влюбен във всека една красива жена !<- me
да съм казвал, че съм хулиган някъде?!Първоначално написано от petersl55
![]()
голем си ръб бате...![]()
е аз кво да направя като не си УЛиГаНiН да ти се извина ли? нали си смешно фенче..Toва е достатъчно да си долен в мойте очи..шушуМиНгаПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
що реши така?Първоначално написано от petersl55
![]()
нека има смех амфетък вечертаПървоначално написано от terrorclub
![]()
Скандално...
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Гадни фенчета..нестига че сте долни наркомани и се друсате преди мачове..ама сте и много тъпи и се биете като селски кръчмари..скапвайте си живота аз предпочитам да ви се смея отстрани..ше ви таковам и у фашистите
![]()