.
Отговор в тема
Страница 19 от 40 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 986

Тема: Футбол!

Голям фен Аватара на Wildchildd

ТОЙ имаше други планове за швабите

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Двама са - Хитцелшпергер и Хут. Макар че бяха в групата, не играха въобще.
    Хицелшпергер не беше на световното

Нещо май беше контузен през годината и не се наложи в Лацио, сега ше го видим при Чуковете
    много любим играч xD

за Хут не съм сигурен xD

иначе на де Йонг мястото му не е на терена, ами в затвора
    тоя е бетер Гошо Марков, Матераци и т.н

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    требва да има и такива футболисти. а Рендето Вьорнер е единствения наш футболист след Гунди,вкарвал на Англия,все пак.

освен Гатузо - тоя урод е за смъртна присъда,няма такъв противар просто.
    е има и култови образи, макар че аз не се кефя на рендетата...все пак гадно е

по селските мачове е друго...там може

Гатузо е поразяващо грозен, но уникален футболист

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    рибери си рулира

те там много ни уважават,ама знаят колко ги мразим
    CHERNO MORE VARNA !

12 октомври 2010 | 22:47 | Агенция "Фокус"
    Футбол: Прекратиха мача Италия – Сърбия

Генуа. След като мачът Италия - Сърбия започна с 30 минути закъснение, срещата бе прекратена. Гостуващите фенове на западната ни съседка не позволиха срещата да се играе. Те непрестанно замерваха с факли и димки терена. Полицията се намеси, но реферът и организаторите прецениха, че обстановката е твърде опасна, и футболистите се прибраха в съблекалните. В последствие, италианската футболна федерация потвърди, че решението за прекратяването на мача е била по нейно изискване, за сигурността на футболистите.

тия от гей парада оня ден из Белград не са се спирали май,след като вилняха и обръщаха тролеи и патрулки в столицата си,сега бомбардират и в Италия... пълна анархия. тва са хората.

респект,Сърбия.
    Респект за какво? За това, че са провалили мача ли?
    MINISTRY OF SOUND

много добре! нашия даже и клещи си е взел да среже оградата!

Цитирай Първоначално написано от zahtpax
    12 октомври 2010 | 22:47 | Агенция "Фокус"
    Футбол: Прекратиха мача Италия – Сърбия

Генуа. След като мачът Италия - Сърбия започна с 30 минути закъснение, срещата бе прекратена. Гостуващите фенове на западната ни съседка не позволиха срещата да се играе. Те непрестанно замерваха с факли и димки терена. Полицията се намеси, но реферът и организаторите прецениха, че обстановката е твърде опасна, и футболистите се прибраха в съблекалните. В последствие, италианската футболна федерация потвърди, че решението за прекратяването на мача е била по нейно изискване, за сигурността на футболистите.

тия от гей парада оня ден из Белград не са се спирали май,след като вилняха и обръщаха тролеи и патрулки в столицата си,сега бомбардират и в Италия... пълна анархия. тва са хората.

респект,Сърбия.
    Респект за какво? За това, че са провалили мача ли?

телепортиращ се ямболия,писна ми да се включваш с неадекватните ти постчета у всека тема,за последен път ти отговарям

респект за това,че са Народ,а не мърша като булгаристанците,затова че си отстояват позициите,затова,че протестираха срещу хомо-сексуалната еврейщина (защото именно евреите искат да превърнат съвр. общество в Содом и Гомор),затова че тази вечер протестираха срещу албанците и показаха на пъпа на Европа,че никой не може да се ебава с тех...
    Нито съм телепортиращ, нито сам ямболия. Мисля, че казах от къде съм както може да се докаже с една бърза проверка по IP адрес. Като ти е писнало от мене - ми търси си друг форум. И на мене ми писна да ти чета филмите. В една тема някой беше споменал, че си над 20, което в никакъв случай не мога да го повярвам, понеже мислиш като осмокласник. Не се чувствай длъжен да ми отговаряш. Сърбите са отрепки (като нас българите), при тях цари също анархия и абсолютно всеки цивилизован западняк може да си позволи да се ебава с тях, понеже са пълни диваци. А ти им се радваш толкова много на простотията, че как да не го хване яд човек. рИспектчи...
    MINISTRY OF SOUND

пожелавам ти само едно - цел живот да си останеш на село и със селския манталитет и мислене.
    по-големо наказание за теб от това,което представляваш в момента,нема как да има...

не ме занимавай повече.
    Окей, кореняк-софиянецо. Направи си труда някой ден да разучиш от кое село са баба ти и дядо ти за да излезеш съвсем от филма. Чупи коли, викай и крещи като дивак по мачовете, бий се с педали (явно тези вандалщини ти вдигат самочувствието) а пък после приказвай на другите че са наказани...
    MINISTRY OF SOUND

Като ходим на мач със семчици в ръка ли да го гледаме

Цитирай Първоначално написано от BrigadeSUD
    Израснал съм в Сектор Б, пея с пълно гърло винаги и немога да говоря после със седмици, но никога не съм си позволявал да се държа хОлигански, да чупя, да крещя и псувам като дивак...
    MINISTRY OF SOUND

Цитирай Първоначално написано от BrigadeSUD
    Израснал съм в Сектор Б, пея с пълно гърло винаги и немога да говоря после със седмици, но никога не съм си позволявал да се държа хОлигански, да чупя, да крещя и псувам като дивак...
    ти не си стъпвал на мач на ЛЕВСКИ в София никога,лъжец такъв безбожен. не те ли е срам да лъжеш така бе?

та ти дори погреба живата си майка в тоя форон. нямаш ли срама?!

ЛЪЖЕЦ.

Как ще съм стъпвал на мач на Левски в София, това е немислимо?! Мисля, че сериозно ме бъркаш с някой приятелче. А относно това дали съм стъпвал на Герена - може да го потвърди примерно Доктора (от София-Запад) мой дългогодишен приятел...
    MINISTRY OF SOUND

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    интересно какви са ви прогнозите за мача със Саудитска Арабия

според мен ще пусне повече от младежите и най-вероятно ще има равенство

сори че се отклоних от първоначалната идея на темата
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin

Тия ги бихме вчера с 2:0 - обАркал си се нещо...
    MINISTRY OF SOUND

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin

Тия ги бихме вчера с 2:0 - обАркал си се нещо...

мислех че мача е днеска
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3NuoCVtavWE[/youtube]

Neka se trese, neka sve ori,
    stadion cijeli, ima da gori мощноооооооооооооо
    Creative Technologie

Цитирай Първоначално написано от praseto
    Цитирай Първоначално написано от ohluv
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3NuoCVtavWE[/youtube]

Neka se trese, neka sve ori,
    stadion cijeli, ima da gori мощноооооооооооооо
    аллах е свиня
    и мохамед е неговата курва!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uIn_umCFfUw&feature=player_embedded[/youtube]
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uIn_umCFfUw&feature=player_embedded[/youtube]
    jebem te hajduceee

Малко със закъснение, ама майка србиja добре се е представила и на гей прайда пак с главно участие на фракциите на паркизан, цигани, РАД и скинарите с анцузи....яко капитали седат зад тия хора според мен.
    http://balkani.actualno.com/news_318923.html
    http://www.novinar.net/news/sblasatc...5Njs0MA==.html
    Мда, яко е да гледаш на третото клипче същия тоя рогач, дето се прави на голям мъж пред меките китки, да стой с белезниците и да гледа плахо жандармеристите...
    MINISTRY OF SOUND

Малко със закъснение, ама майка србиja добре се е представила и на гей прайда пак с главно участие на фракциите на паркизан, цигани, РАД и скинарите с анцузи....яко капитали седат зад тия хора според мен.
    http://balkani.actualno.com/news_318923.html
    http://www.novinar.net/news/sblasatc...5Njs0MA==.html
    Мда, яко е да гледаш на третото клипче същия тоя рогач, дето се прави на голям мъж пред меките китки, да стой с белезниците и да гледа плахо жандармеристите...
    А ти пред него как ли ще гледаш, нямаш даже смелостта да излезеш да направиш подобно нещо, хомлесче Защо ли коментираш, време ти е за забрана, ей така да спреш да пишеш..добре ли е?
    Нямам смелоста да изляза да се правя на мъж пред група педали, така ли? По-скоро не го считам за нужно. И аз мразя педалите, но не това е начина. Това е начина на комплексарите, анархистите, скинарите и т.н - тоест на отрепките отхвърлени от обществото които нямат право на гражданска позиция. Защото в цивилизована държава на тия келеши никой няма да им позволи да правят такива ексцесии. И по-полека със забраните и обръщенията към мене, прасе. Доста показателен ник имаш...
    MINISTRY OF SOUND

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Само напомням, че на тази страница вече съм се намесвал и няма да има повече предупреждения...
    Както сам виждаш не съм се обръщал отначало към въпросното прасе, нито съм го провокирал с нещо. Просто констатирах. Ако има предупреждение, то би следвало да е към него понеже ме обиди...
    MINISTRY OF SOUND

Моля модератор да ми позволи да му отговоря на това прасе подобаващо. Щом иска да разваляме добрия тон окей, аз длъжен не оставам на никому...
    MINISTRY OF SOUND

Само напомням, че на тази страница вече съм се намесвал и няма да има повече предупреждения...
    Както сам виждаш не съм се обръщал отначало към въпросното прасе, нито съм го провокирал с нещо. Просто констатирах. Ако има предупреждение, то би следвало да е към него понеже ме обиди...
    Непрестанните ти провокации водят до бан - няма повече обяснения, ама този ме е нападнал, онзи ме е нападнал - идваш и умишлено ги провокираш, а сега ще си понесеш последствията.
    Какви провокации бе, ей наркоман?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си