- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
Хицелшпергер не беше на световнотоПървоначално написано от Pwnmaster
![]()
Нещо май беше контузен през годината и не се наложи в Лацио, сега ше го видим при Чуковете![]()
много любим играч xD
за Хут не съм сигурен xD
иначе на де Йонг мястото му не е на терена, ами в затвора![]()
тоя е бетер Гошо Марков, Матераци и т.н![]()
е има и култови образи, макар че аз не се кефя на рендетата...все пак гадно еПървоначално написано от terrorclub
![]()
по селските мачове е друго...там може![]()
Гатузо е поразяващо грозен, но уникален футболист![]()
те там много ни уважават,ама знаят колко ги мразим![]()
CHERNO MORE VARNA !
Респект за какво? За това, че са провалили мача ли?Първоначално написано от terrorclub
![]()
MINISTRY OF SOUND
Нито съм телепортиращ, нито сам ямболия. Мисля, че казах от къде съм както може да се докаже с една бърза проверка по IP адрес. Като ти е писнало от мене - ми търси си друг форум. И на мене ми писна да ти чета филмите. В една тема някой беше споменал, че си над 20, което в никакъв случай не мога да го повярвам, понеже мислиш като осмокласник. Не се чувствай длъжен да ми отговаряш. Сърбите са отрепки (като нас българите), при тях цари също анархия и абсолютно всеки цивилизован западняк може да си позволи да се ебава с тях, понеже са пълни диваци. А ти им се радваш толкова много на простотията, че как да не го хване яд човек. рИспектчи...Първоначално написано от terrorclub
MINISTRY OF SOUND
Окей, кореняк-софиянецо. Направи си труда някой ден да разучиш от кое село са баба ти и дядо ти за да излезеш съвсем от филма. Чупи коли, викай и крещи като дивак по мачовете, бий се с педали (явно тези вандалщини ти вдигат самочувствието) а пък после приказвай на другите че са наказани...Първоначално написано от terrorclub
MINISTRY OF SOUND
Израснал съм в Сектор Б, пея с пълно гърло винаги и немога да говоря после със седмици, но никога не съм си позволявал да се държа хОлигански, да чупя, да крещя и псувам като дивак...Първоначално написано от BrigadeSUD
MINISTRY OF SOUND
Първоначално написано от terrorclub
![]()
![]()
Как ще съм стъпвал на мач на Левски в София, това е немислимо?! Мисля, че сериозно ме бъркаш с някой приятелче. А относно това дали съм стъпвал на Герена - може да го потвърди примерно Доктора (от София-Запад) мой дългогодишен приятел...![]()
MINISTRY OF SOUND
интересно какви са ви прогнозите за мача със Саудитска Арабия
според мен ще пусне повече от младежите и най-вероятно ще има равенство
сори че се отклоних от първоначалната идея на темата![]()
ОДИН!!!
Тия ги бихме вчера с 2:0 - обАркал си се нещо...Първоначално написано от darkPaladin
![]()
MINISTRY OF SOUND
Първоначално написано от zahtpax
![]()
мислех че мача е днеска![]()
ОДИН!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3NuoCVtavWE[/youtube]
Neka se trese, neka sve ori,
stadion cijeli, ima da gori мощноооооооооооооо![]()
Creative Technologie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uIn_umCFfUw&feature=player_embedded[/youtube]
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
jebem te hajduceeeПървоначално написано от Rowdy
![]()
![]()
Мда, яко е да гледаш на третото клипче същия тоя рогач, дето се прави на голям мъж пред меките китки, да стой с белезниците и да гледа плахо жандармеристите...Първоначално написано от praseto
![]()
MINISTRY OF SOUND
Нямам смелоста да изляза да се правя на мъж пред група педали, така ли? По-скоро не го считам за нужно. И аз мразя педалите, но не това е начина. Това е начина на комплексарите, анархистите, скинарите и т.н - тоест на отрепките отхвърлени от обществото които нямат право на гражданска позиция. Защото в цивилизована държава на тия келеши никой няма да им позволи да правят такива ексцесии. И по-полека със забраните и обръщенията към мене, прасе. Доста показателен ник имаш...Първоначално написано от praseto
MINISTRY OF SOUND
Както сам виждаш не съм се обръщал отначало към въпросното прасе, нито съм го провокирал с нещо. Просто констатирах. Ако има предупреждение, то би следвало да е към него понеже ме обиди...Първоначално написано от HarleyFlanagan
MINISTRY OF SOUND
Моля модератор да ми позволи да му отговоря на това прасе подобаващо. Щом иска да разваляме добрия тон окей, аз длъжен не оставам на никому...![]()
MINISTRY OF SOUND
Какви провокации бе, ей наркоман?!Първоначално написано от HarleyFlanagan