.
Отговор в тема
Страница 2 от 40 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 986

Тема: Футбол!

Ще се ходи, все пак е дербито.
    Ама лайнарите съвсем се осраха с тия 15 лева...

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Чорбица.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Цитирай Първоначално написано от Nafarforii
    Не ме интересува изхода от тоя мач. Само се надявам да се срути стадиона и всичките до един да ви зарови.
    бегай уе уест хям
    аватара е дарение от най-големия ариец и катарист на форона

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    Майна,А група,уефа,фифа,фуфа няма по селата си е най-айляк!

нема такова шоу като футбола

аре,че ше закъснея за мача,абе тва пирин няма да ни бият ( на бой )

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    В Пловдив го прайм по-хубаво

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    Май не ходите да гледате футбол, а да правите мизерии, а? Чупите, биете се, цапате. Баси.
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Цитирай Първоначално написано от realantisocial
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
    К'ва е тая песен бе ? Няма такава песен.
    Тва му го обясняваме от миналата година, ма още си продължава
    Тоя беше скандален имаше някви чутовни изказвания миналата година и се правеше на оборотен. Иначе за мача още се чудя дали дами 15 кинта,орките Борисов и Живков в общ гроб.
    Мача смятам,че на Цска ги бием с гол на Гара София и Дани Младенов.

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    майните такива хореографии и пиро като наште,може да си мечтаете само,майна

последните 3-4год. ние и чорбарите много ви дръпнахме в тва отношение
    е виж ся хореографиите и пиро-то да,ама щом се отнася до заряд и посещаемост,не само че сме равни,ами и ние малко подръпваме последните 2-3 години,а пък и имай в предвид състоянието на отборите ни последните години и пак 15-16k има винаги.

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    Цитирай Първоначално написано от SemperArdens
    Май не ходите да гледате футбол, а да правите мизерии, а? Чупите, биете се, цапате. Баси.
    кАде виде на некое от клипчетата "чупене,биене и цапане"? много обичам някой да ми говори наизуст майна... заради такива наизустени фразички - колко бил слаб футбола и колко гадни били феновете,хората се дръпнаха от стадионите. заради такива като вас и като журналистите...

BG футбол > all
    Е, споко, аз не съдя само по клипчетата, които ти си дал. И други клипове съм гледал и на мачове съм бил, не само вие сте ходили ;д

Тва, което видях беше много простотия на едно място. Няма как да ме убедиш в противното.

А че е слаб футбола, слаб е. Тва даже не се коментира. На мен лично не ми е интересно грам да гледам нашите мачове. Опитвал съм, не се получава.
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Град
    Sofia
    SemperArdens-простотии в последни години идват от разни дегенерати които са си повярвали и са решили,че единственият начин да подкрепят някой отбор или да се правят на на готЯни е като трошат и се наливат с алкохол.Цялата ни страна,а и футбола губи от тия образи,защото те са се вкарали в някакъв тъп филм и лошото е че си вярват.

Спокойно, за качеството на футбола никой засега не е казал нищо положително.
    Мога да дам и пример - първият мач, който гледах след края световното беше Литекс - Жилина и едвам го догледах. Разликата в атмосферата, динамиката на играта, феърплея, хъса и раздаването на футболистите беше главоломна.

Не оспорвам, разбира се, тръпката да си на мач на любимия си отбор, да го подкрепяш в добро и лошо, щастието, което изпитваш при победа и съответно болката и разочарованието при загуба...възможността да забравиш проблемите си и да се пренесеш в един друг свят...
    Именно тук се корени и магията на футбола - най - великият спорт.

Съгласен съм, че трябва да подкрепяме родния футбол, но трябва и да гледаме обективно на ситуацията с него в момента....
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Понеже трябва да стоя известно време на легло, реших да оплътня със Славия-Калиакра.. нема такава пародия на футбол като нашия... празни стадиони, грозна и бавна игра СмАрт!з Истината е в Бундеслигата

Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith
    Спокойно, за качеството на футбола никой засега не е казал нищо положително.
    Мога да дам и пример - първият мач, който гледах след края световното беше Литекс - Жилина и едвам го догледах. Разликата в атмосферата, динамиката на играта, феърплея, хъса и раздаването на футболистите беше главоломна.

Не оспорвам, разбира се, тръпката да си на мач на любимия си отбор, да го подкрепяш в добро и лошо, щастието, което изпитваш при победа и съответно болката и разочарованието при загуба...възможността да забравиш проблемите си и да се пренесеш в един друг свят...
    Именно тук се корени и магията на футбола - най - великият спорт.

Съгласен съм, че трябва да подкрепяме родния футбол, но трябва и да гледаме обективно на ситуацията с него в момента....
    реално погледнато в момента не се сещам за български мач в последните години, в който да е имало голове, игра, драма... направо се чудя ква е причината да си губя времето с А група

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    Понеже трябва да стоя известно време на легло, реших да оплътня със Славия-Калиакра.. нема такава пародия на футбол като нашия... празни стадиони, грозна и бавна игра СмАрт!з Истината е в Бундеслигата
    Очаквано е такъв мач,който си споменал качеството да не е високо предвид на състезателите,но в българския футбол носи един специален заряд и емоция.Тук страшно много присъства драмата и борбата по терена и раздаването.Изключвам разбира се мачовете,които се уреждат и отборите,които го правят.

Нещата, които визирах са раздаването на терена, желанието за победа, стремежа да защитиш цветовете на отбора си, волята да дадеш всичко за отбора, дори в най - тежката ситуация. От тези неща няма и помен в А група...Останали са само едни бездушници, струващи по половин милион евро, на които не им пука за отбора и искат само да се доберат до парите и привилегията да се наричаш професионален футболист...
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

подкрепям мнението.. в България на пръстите на едната ръка се броят футболистите, които горят за отбора си. В крайна сметка навсякъде по света играят наемници, но някак не е толкова явна незаинтересоваността им към клуба.

strave, не знам за каква драма и борба по терена говориш.. Кое е драма 80% от българксите отбори играят защитен, скучен футбол, без кративни решения... Борба има да, в калсически и свободен стил, на всичко отгоре не се и наказва това поведение на играчите.

Чудя се кога най-накрая ще дойде известно име в България.. може и ан 40 години да е, но ей така за рекламата, за гордост на българските фенове Примери в гърция и Турция за такива трансфери колкото искаме.

Ясно е, че и Гъция, и Турция в икономически план са далеч пред нас. Просто ги дадох за пример, защото разликата във футбола поне не е толкова фрапираща.. В нашето първенство парите рязко секнаха според мен, или по-скоро се разпределиха между поче отбори, за чиято сметка Левски и ЦСКА имат по-малки бюджети.
    Реално според мен единствено Литекс може да си пзоволи някакво известно име, друг е въпросът защо не се прави..

Иначе дори Бербатов би бил някакъв минимален успех за първенството ни, което в близките години може би и ще се случи

пирЯн легна - 1/30

Град
    Sofia
    Чудя се кога най-накрая ще дойде известно име в България.. може и ан 40 години да е, но ей така за рекламата, за гордост на българските фенове Примери в гърция и Турция за такива трансфери колкото искаме.
    Нали Черно Море привлякоха Жардел,той не е може би толкова известен,но е играл в доста отбори.Български футбол страда от лоши ръководители.Пресен пример е Ботев-за 10 или 12 години тук не мога да кажа колко години беше Христозов президент клуба се съсипа,а този отбор винаги е бил име,а и има доста вярна публика,която трябва да се уважава за подкрепата.Хубаво е обаче,че някой клубове все пак срещат подкрепа от общините си,но за жалостедин клуб било той и малък и от малък град за да играе в А група трябва да има голяма финансова подкрепа,а това на този етап е трудно.[/quote]

дай на ЛС скайпец да ми дадеш 5-6 песни да не ме разпознаят утре

тва пак е доста относително и клиширано... не мога да се съглася.

пак казвам - проблема е в държавата и манталитета на българския народ,не толкова във футбола и клубовете ни.
    съдия съм и мога да ти изложа едни наблюдения върху подрастващите "надежди" - стават все по-нагли и отчайващи,дечица на по 12 налитат да псуват съдията ( това преди не е било така според по-старите колеги) при всяка по-тънка ситуация. Самите треньори не знаят правилата , искат засада зад центъра примерно,засада от корнер,не знаят какво е пасивна засада - при такава ситуация директно псуват към съдията , а децата ги гледат и нали се сещаш, резултатът е ,че при всяка тънка ситуация от типа "защитник до нападател" ,защитникът спира да гони , обръща се към съдията и почва да си иска нещо
    Та ,да , прав си за манталитета но те уверявам ,че става все по-зле

^бивам отчаян от термина

засада от корнер

абе човек като те псуват,пляс червения картон и готово

няма му нищо на термина
    червения картон не е проблема,проблема е условията , които изредих - много голяма част от талантите не излизат на сцената поради тези причини и се стига до там в страната ,в която площадките за футбол са ПОСТОЯННО заети , по телевизията да излиза един мазен тип и да казва "Ами толкова си можем , България не е футболна страна"

Ако играем така, както играхме срещу Клифтънвил, не виждам как ще бием. Нямаме хора, които да вкарват голове. Маркиньос повечето време никъв го няма, а пък Руи Мигел я вкара на няколко мача, я не... Пропускът му беше просто уникален обаче Тва да си под гредата и да я изкараш в аут Сигурно ще го засичаме това положение в новите клипове с невероятни пропуски
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си