- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
дано бате ицо се върне в ЦСКА
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Дано,за да стане положението още по-скандално.НекааПървоначално написано от cunt
Щеее
![]()
L'homme est n
Ебати, Арсенал и Ман. Сити правят доста груб мач![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
ДаааааПървоначално написано от Cerveza
леле, смятай. Особено от 2 до 7ми в какъв интервал са..
2:0 - Афелай (40)
3:0 - Рийс (4
4:0 - Тойвонен (49)
5:0 - Ленс (55)
6:0 - Рийс (59)
7:0 - Джуджак (63)
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Граша Ганчев раздава пари на фенове, клип.
Теръре, утре в Ловеч добре ли ще е.
Междодругото, Дучето е обещал гражданска война заради тея работи, ега е мъж и направи нещо, щото няма гаранция, че това няма да се случи я на нас, я в Пловдив или където и да е.
Дучето е бомбок, нищо не може да направи. Днеска 14 що не са били на мача, щото са знаели кво ще стана...
Враца скоро пак се завръща в играта и ще смачка оранжевите, само да ни стъпнат на терена!!!Първоначално написано от terrorclub
а тва с тия мутренски истории, дори не знам как да го коментирам...
Нормално съгражданите ми да хвърлят бомбички и димки - те си знаят много добре, че ще отпаднат и за това...
Селяни тъпи...
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
верно е тва, ама и Дучето е същия боклук като тях. Колко от сектор Г са яли бой от хора на дучето като са казали нещо на криво. Като взимаше пари немаше протести немаше плакати, ся като му ги секнаха почна да се прави и той на мъж. Същото беше и с Ботев, Селския даваше пара на Челсито и всичко беше 6 точки, ама като спряха парите и почнаха протестите. Разликата само, е че Селския не беше толкова влиятелен и го бутнаха.
Заформят протест за утре, ако не друго, то ще е интересно.Дуче може да е всичко, но има огромно влияние върху агитката им, и е способен да събере доволно хора, а какво точно ще стане...
Аз лично, си ги мразя, но специално сега са прави.Мутрите нямат място на стадиона...или където и да е.
Бий чорбата по главата, бий,бий,бий.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
ела мацооооооПървоначално написано от BlueMushroom
кyp за дучето, кyp за мутрите, само Локо Пловдив и тесни пичkи майна!
тая случка от вчера ме навежда на мисълта колко незначителна част са ултрасите в обществото и по колко абсурден начин продължават да се решават някои неща в България! 15 години по-късно конците продължават да се теглят от С класи и Г класи.. заеби .. дано си получат заслуженото, което едва ли ще е от съдилищата...
Колкото до по-предни мнения... SFLT не съществува повече от година.. и сега нещата в Ловеч се правят от доста по-млади момчета в сравнени е с другите публики.
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Точно на бате Гошо даваше,даПървоначално написано от tuzaro
А и той си беше влиятелен,иначе е прост като гъба и сам щяхме да го бутнем още преди години,да сме почнали на чисто и да сме се върнали.А на чорбата единствения път е като нашия.
А не, Челсито хич не е взимал пари, нито Божо нито Бакала...Първоначално написано от Yobs1912
Днеска на пресконференцията пак се филмираха... Дучето от 15 годишен управлявал агитката на ЦСКА![]()
абе вие освен за ЦСКА за друго можете ли да говорите? Дори когато сме 8 не спират провокацииките от разни фенчета
L'homme est n
Тези пари бяха още от края на брокерския период,когато бяха нещо като дарения към фен-клуба и никой не си ги е прибирал в джоба.По същия начин мога да кажа,че Тишо е прибирал пари от жоро илиев.Ама да твърдиш,че заради тях са почнали протестите е тъпо.Първоначално написано от tuzaro
този сезон убийствено много прилича на предишния само че ЦСКА и Левски са с разменени роли
накрая да не стане пак ловешките селяни да празнуват
L'homme est n
на мен мачът ми хареса.. драма, сълзи, подути очи, факлички![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
евалЯ на пеневпо-богат съм с 200 евра некъде !
повече нема да залагам, беше ми за първи път в спортингбет-а