- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
РАФА МАНАФА ПРОДЪЛЖАВА ДА ТВОРИ ИСТОРИЯ
от шампионски отбор Интер се превърна в средняк благодарение на тоя неадекватник, а днес беше върха на безумието 30 минути с човек повече и не създадохме нито едно опасно положение . СРАМ![]()
![]()
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
ROSSONERA !
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
тея майни ги нямаха 14-ките днес и бяха много смели нещо![]()
ЦЯЛ ЖИВОТ КУРВИ НА ГОВЕДАТА
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
тихо, тихо че с ваще протести всички ви се смеят.Първоначално написано от cunt
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
когато бяха имаше масови протести и се лееше смърт за тоя човек ,което имаше ефект и не се застоя с думите "аз не съм желан на Лаута и напускам" .. Ние си свършихме работата като фенове и сме най-малко виновни за нещата които стават горе ,където и да искаме нямаме силаПървоначално написано от manliftingbanner
вие сте идентичен случай с ония цирк араби които ви управляваха на армията
нека които е толкова праведен да хвърли камъка пръв ?
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
нямам си на идея що за морален боклук трябва да си да пожелава смърт на хора които ходят по мачове като самия теб ,и най-важното хора от твоята расаПървоначално написано от praseto
![]()
мале...т'ва съм го пропусналПървоначално написано от terrorclub
![]()
утре Ривър- Бока :>
да наистина клавиатурни разбоиници бол ,със здравеПървоначално написано от praseto
Истинското Ел КласикоПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Жалко, че няма да е на Ла Бомбонера...
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Там е много гадна връзката (поне при мен) .
п.с. сега като го проверих, май са го оправили вече.преди сечеше да си е8е майката.
иначе - http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=94819&part=sports
Ае в интернет всички са "морални" и "примерни" фенове![]()
Creative Technologie
los borrachos del tablon !!!
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Наистина е много красиво, направо онемях.
Audio ergo sum
91 години Ньой-нищо не е забравено !
това не знам дали от 'Г' или от 'Б' сектор беше издигнато ,но едно голямо браво майна !
извинявам се за безсмисления пост ,ама това момче от един друг КУЛТОВ футболен форум ме просълзи ... няма път в който да влезна и да не се хиля с часове![]()
ви избием. Ама часовника тиктака за вас, много скоро ще ви отворим главите, много скоро. Тик так тик так, курви.тик-такАма няма нищо часовника тиктака, няма кво да ви пиша по тия чупени форуми. Тик-так внимавайте в тъмното, тик так, тик так...![]()
![]()
Аз във въпросния култов сайт в рамките на няколко минути си оправям настроението за целия ден![]()
paaaamelaaa aaandersooooooon me je piiiiiiiitaaaaaaaaaalaa dali volim jeee
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
култово нещо
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Историята с Хари Реднап най ме изкефиА пък нигерийците... голяма работа са
Иначе ако не беше издънката с Томов, бях почти сигурен, че ще влезем в ШЛ, но точно тогава трябваше да се случат тея неща...
Audio ergo sum
Утре са 1/16 финалите за Купа на България
Успех на Спартаче, ще има шоу по трибуните, макар и отново да сме единствената агитка на стадиона, дано да продължим, гласност на каузата ни и още тръпки вече със елитни отбори !
И много бой за евреите тотънъм от Гънърите, жалко че съвпадат мачовете, явно ще се гледа само 2рото полувреме на пожар от Тополи до Варна![]()
Varna Sound
а хикса на черноморец софия-буграс-перник-радомир-ямбол-единбург-стокхолм-куала лумпур-галиче беше с к'ур за литекс![]()
Така си е, мамка му, единственото неуместно може би е "малки отбори", в смисъл че това са си 91 години история, все едно отричаш и Ботев и Добруджа (вярно, документирано никой от 3те не е наследник, но където феновете, там и футбола)
Мисля че пети кръг беше, имахме гостуване в село Белица, някъде по пътя Варна - Силистра се намираше, едвам го намерихме, та мача се падаше след 2 поредни загуби от ведомствения отбор на Инжстрой (или другия Спартак) и откъм бройка бяхме доста слабо предвид други мачове - около 50тина. Та пяхме си колкото си пяхме, а хората от селото, главно на 60+ години се усмихваха и се радваха, и на нашите голове, личеше си живеца да има някой и от отсрещната страна. Това имам предвид под "тръпка". Иначе дори и като трето поколение фен (от 2003-2004), съм гледал мачове и в А и в Б и във В група. От тая гледна точка не мога да се оплача от липса на зрелища.![]()
Varna Sound
аз на какви неща по В групите съм бил свидетел или участник![]()
има ли шанс за Морето - Спартак бе
ще бъде мега якото откъм атмосфера
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.