- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
добре бе да играе Бербатов в национала,немам против ама защо не прави както правят другите чужди нападатели,(казах кои вече)които дърпат отборите си и верно успяват и ще си отговоря сам,щото е нападател путка,къде само чака грешката и да допълни,а не като рууни и гореказаните,които принуждават другите да сбъркат..Първоначално написано от Rowdy
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Спрете се с тая злоба бе спрете да мразите. Бербатов вкара пет гола днес така че кура е за теб термото или къвто си там.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Първоначално написано от term0t0
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
За един ден съм се надул? Айде стига. А пък какво мислиш, че и другите не помним лицемерните ти изказвания как не си консуматор, които са след твои високомерни постове, свързани с носене на скъпи маркови дрехи. И ти не си перфектен.
Audio ergo sum
Хихи. Форона е велик. Ежедневни "присмял се хърбел на щърбел" събития.
Утре Вечният враг хотспър ще накаже ли скаузърите с разгромен резултат или отборът на Фернандо ще измъкне така желания хикс.
Те мърсисайдси вече се радват на всяка точка.
Баш срещу Академик ще се издъним, баш срещу тях... Дано поне Тотнъм накажат Ливърпул![]()
Audio ergo sum
Подобието на отбор ще се дъни,докато не се самозакрие.
Аре скаузърите да бият и е перфектния ден.
Кво да говоря, отново ме изумяват шпорите. Няма такива!![]()
Audio ergo sum
евреите типично в свой стил обръщат мачовете и правят една серия от добри резултати срещу по-именити отбори. Ей сега ще почнат да падат от Уест Бромич и Блекпул.
челси още 1-2 пъти да не спечелят и са идеални.
Varna Sound
Много ме съмнява мача на ЦСКА да не е уговорен.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
В това им е чараПървоначално написано от Schizophrenic
![]()
Audio ergo sum
^типична черта на обръщалките си остава на Арсенал ,не помня тенденции но доста често им се случва![]()
двете софянски дербита ме изкефиха тоя уикенд ,остава само да бутнем безпроблемно черноморец утре пред пълната Бесика и кръга става 6+ муци работа
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Дано някой ден разберете, че нямаме толкова българи в големия футбол и един да е би трябвало да ги подкрепяме.До колкото модераторите, според мен вашета работа не е да спорите а да успокоявете по някакъв начин положението.Говоря за обидите във форума.Не се меся, но просто ми е супер тъпо когато гледам Бербатов е слаб или не ставал за футболист.Трябва да се гордеем с него защото само той ни представя в големия футбол.Евала Бербо![]()
![]()
Нямам химикалка!
Първоначално написано от atractive
Нямам химикалка!
.
Евала на Нафтата !!!
Creative Technologie
Не мислите ли, че трябва да има граници в тези коментари.Както на мен така и на други потребители не им се гледа циркове..![]()
Нямам химикалка!
Направо жал ми стана за Реал...
Audio ergo sum
Локо Пловдив шампион!
мошноооо
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Барса просто...ахах
Реал винаги ще си останат скъпоплатен балет, който не е смазан както трябва.
при 3:0 в целата кръчма, където всичи се беха събрали да гледат мач, никой не гледаше мача, даже не го коментираше...щом си тръгнах 20мин преди да свърши...иначе SunSmile Барса ги размаза с 5:0
В. може скоро да се появи "весел" във форума заради победата![]()
Audio ergo sum
Добре, 4е не се хванах на бас за тоя мач..... ахаххахахаха![]()
Благодаря, Баце !